Home - Články - Jak přežít karanténu podle znamení

Jak přežít karanténu podle znamení

vloženo 30. 3. 2020
čas čtení: 4 minuty

Jak přežít karanténu podle znamení

Taky už vás nebaví sedět doma a s nikým se nesetkávat? Vydržte to! Poradíme vám, jak se s tím nejlépe vypořádat – podle vašeho znamení.

sdílet článek na facebooku

Beran
Energický Beran si potřebuje vybít svoji energii, jinak na vás může dopadat doma nervozita a podrážděnost. Pomůže vám poslouchat energickou a rychlou hudbu, která s vámi ladí. Pravidelně cvičte, a pokud bydlíte v blízkosti přírody, jděte si čas od času zaběhat na čerstvý vzduch!

Býk
Býci jsou tak trochu workoholici, takže nemožnost pracovat je pro mnohé z vás za trest. Ale nezapomeňte, že i váš domov si vyžaduje pozornost. Domácí kutilství, vylepšování domácnosti, vaření, pečení a zkoušení nových receptů vám zkrátí čas. A máte už ušité roušky pro celou rodinu?

Blíženci
Blíženci rádi komunikují a debatují, a nejspíš vám již chybí nové podněty k přemýšlení. Na nějakou dobu vás jistě zabaví knížky, ale co když se pak vaší rodině nechce filosofovat o nich? Nezapomeňte na to, že existuje skype, videokonference a další možnosti, jak se aspoň virtuálně setkat s přáteli!

Rak
Příležitost trávit spoustu času s rodinou a nejbližšími vám dělá radost, jen škoda, že je to za takových nemilých okolností. Pro vaši psychiku a emoce je velká zátěž strach o nejbližší a obavy z onemocnění. Pomohou vám amulety a duši vám uklidní modlitba nebo kontakt s vaším strážným andělem.


Lev
Sebevědomí Lvi dovedou vnímat i tuto nepříjemnou situaci jako určitou příležitost – když nemáte své obvyklé povinnosti, můžete alespoň začít pracovat na nových projektech do budoucna. Možná se vám již v hlavě zrodil perspektivní projekt, který můžete uskutečnit v režimu home office.

Panna
Milé Panny, pochlubte se vaší zásobou dezinfekčních a ochranných prostředků! Čistotu a sterilitu berete poctivě, tak jak vám velí vaše nátura, a to je skvělé. Ale zkuste odolat nervozitě, když lidé kolem vás nejsou až tak poctiví jako vy. Užívejte si pohodu doma a nenechejte si tím kazit náladu!

Váhy
Najít si zábavu na doma pro vás není problém – konečně si například najdete čas na knížky nebo filmy, na které se dlouho chystáte, nebo se sami pustíte do nějakého kreativního tvoření. Vrásky na čele vám však přidělává napětí a dusná atmosféra mezi lidmi – zkuste si zklidnit duši meditací.

Štír
Být nějaký čas doma je pro vás docela příjemné a v podstatě si to většinou užíváte – ať už to znamená více času na vaši domácnost, na oblíbenou knížku, odpočinek nebo romantické chvíle ve dvou! To vám ovšem nestačí a budete aktivně hledat možnosti, jak pomáhat ostatním lidem aspoň na dálku!


Střelec
Pokud to máte jako Střelci z domu blízko do přírody, jistě rádi využijete příležitost vyvětrat si hlavu dál od lidí na čerstvém vzduchu. A po zbytek času budou mít zřejmě vaši blízcí problém vás odtrhnout od počítače – ať už koukáte na filmy, tvoříte své projekty nebo hledáte zajímavosti ze světa.

Kozoroh
Uvědomujete si, že v této chvíli se ve společnosti rozhoduje o důležitých věcech, a váš vrozený smysl pro odpovědnost a povinnost vám to neomylně připomíná. To, že se musíte kvůli tomu omezit, už v této souvislosti není žádný problém. Konec konců, doma toho taky potřebujete hodně udělat!

Vodnář
Omezení své svobody snášíte jako Vodnáři těžce, ale jen do té doby, než začnete číst a zjišťovat si širší souvislosti toho, co se děje. Jste vizionáři, a tak budete hodně času věnovat přemítání o hlubších společenských důsledcích toho, že nás doba nutí takhle zpomalit a přeuspořádat si své životy.

Ryby
Domácí klid si docela užíváte a konečně alespoň dojte na všechny možné resty, na které předtím nebyl čas. Na druhé straně to pro vás jako citlivé Ryby zas až taký klid není – každé další zprávy vám přináší obavy o osud světa. Raději omezte sledování médií, ať nemáte zbytečný stres a odpočívejte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.