Home - Články - Jací milenci jsou muži zvěrokruhu?

Jací milenci jsou muži zvěrokruhu?

vloženo 9. 1. 2019
čas čtení: 3 minuty

Jací milenci jsou muži zvěrokruhu?

Máte spadeno na muže ze svého okolí, který vás šíleně přitahuje? Zjistěte, v jakém se narodil znamení a dozvíte se více o jeho touhách!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zakoukala jste se do muže ve znamení Berana? Pokud se mu dostanete pod kůži, čekejte nekonečnou zábavu, ale i lehkomyslné bezmyšlenkovité jednání. Hledáte-li tedy pevný bezpečný svazek, běžte od něj raději dále. V sexu je ovšem jednička, vytrvalý, dominantní a vášnivý! Jeho erotogenní zónou je hlava.
Představují ztělesnění mužnosti? Saša Rašilov, Radoslav Brzobohatý, Paul Belmondo.

Býk

Milujete muže ve znamení Býka? Jistě vás potěší jeho romantická duše, upravenost a odhodlání vás získat. Muž Býk je praktická povaha, proto se s ním budete cítit v bezpečí. V posteli je spíše klidný, zato vytrvalý a nepotrpí si na žádné rychlé něžnosti. Laskejte ho na krku a ramenou.
Jsou sexy? Petr Janda, Pierce Brosnan, Ondřej Vetchý anebo Jack Nicholson?

Blíženec

Hodně štěstí a vzhůru do boje. I když tohoto vášnivého originálního muže Blížence získáte, nikdy nebude zcela váš. Je to světák. Tento chlap vám skvěle poslouží k nezávaznému žhavému flirtu, ale těžko se usadí. Miluje sex a milostné hrátky, je vnímavý a naplněný fantazií. Hlaďte ho po pažích a rukou, tak to má nejraději.
Líbí se vám? Clint Eastwood, Johnny Depp, Jiří Langmajer, Colin Farrell.



Rak
Muž ve znamení Raka je rozvážný a dlouho vás bude pozorovat. Snad nikdy se zcela neodhalí. Pokud vám připadá příliš zadumavý, věřte, že je pravý sukničkář. Zbožňuje svádění a laskání. Při postelových hrátkách je smyslný a dychtivý po rozkoši. Jeho erotogenními místy jsou hrudník a prsa.
Máte pro ně slabost? Karel Gott, Sylvester Stallone, Harrison Ford, Tom Hanks.

Lev
A máte se na co těšit. Jeho emoce, vášeň a touha jsou nepopsatelné. Muž Lev potřebuje dominantní ženu, která by jej v mnohém předčila a uspokojila. Není zvědavý na sexy hračky, ale na pěkné milostné dlouhotrvající hrátky. Zbožňuje laskání uší, vískání ve vlasech a hlazení na vnitřní straně stehen. Prahne po milování kdekoli a kdykoli.
Je to správný tip? Patrick Swayze, Arnold Schwarzenegger, Robert Redford, Janek Ledecký.

Panna
Zdráháte se oslovit muže ve znamení Panny? Je plný komplimentů, dokáže pochválit i urazit. Možná se vám zdá, že se s vámi nechce milovat, je to tak, na sex musí mít chuť. Prahne po svádění, jemných dotecích na břichu a je vytrvalý. Není velký vášnivec, ale celý milostný akt dokonale procítí.
Stáli by za hřích? Sean Connery, Hugh Grant, Jeremy Irons, Richard Gere.

Váhy
Sháníte dokonalého vnímavého milence. Zaměřte se na muže ve znamení Vah. Je plný fantazie a rád experi-mentuje. Je plný erotických představ a dokáže je uskutečnit. Nestydí se za ně. Možná se vám bude zdát někdy sadistický, ale to vztahu prospěje. Klidně ho hlaďte od ledvin až k zadečku!
Líbí se vám? Michaela Douglas, Sting, Vladimír Putin, John Lennon.

Štír
A našla jste milence naplněného extrémními potřebami sexu. Spolehněte se na nekonečné hrátky plné překvapení. Milování se nikdy nenabaží a dokáže být velmi výkonný. Muž ve znamení Štíra vyzařuje charismatické kouzlo. Také je majetnický a žárlivý, ale většinou mu nestačí jen jedna žena! Tady se zaměřte přímo na jeho mužskou chloubu!
Oslnili vás? Alain Delon, Leonardo DiCaprio, Eros Ramazzotti.

Střelec
Nepochybně zvídavý, tajemný a věrný, to je muž Střelec. Dalo by se říci, že neumí ženu pořádně ohromit. Ve flirtu mu hraje do noty smysl pro humor. Má v sobě vášeň, nesnáší nudu v posteli, má rád experimenty a líbání. Bývá ovšem nadměrně žárlivý!
Podlehly byste jim? Roman Šebrle, Marek Eben, Brad Pitt, Jiří Kodet, Josef Abrahám.

Kozoroh
Pokud si libujete v dobývání mužů, máte u Kozoroha příležitost. Vyžaduje dominantní partnerku, která se umí chovat. Na milování nespěchá, nemá rád románky na jednu noc. V sexu je vytrvalý, něžný, přirozený a naprosto oddaný. Je věrným partnerem, který ocení laskání v podpaží a na kolenou.
Máte na ně chuť? Mel Gibson, Nicolas Cage, Kevin Costner, Gerard Depardieu.

 

Vodnář
Hledáte milence, který se vám otevře jako kniha a vydá ze sebe maximum? Vsaďte na muže Vodnáře. Je spontánní, hravý, experimentuje a zbožňuje erotické masáže kolenou, lýtek a kotníků. Potěšíte ho neobvyklým sexem v dráždivém stylu. Při milování oceníte jeho představivost. Má sklony k nevěře.
Daly byste si říct? John Travolta, Jaromír Jágr, Dominik Hašek.

Ryby
Tak to je kapitola sama o sobě. Muž Ryba prahne po ženách a to v množném čísle. Vyžaduje věrnost a úctu. Je dominantní. I když se může zdát konzervativní, není tomu tak. Překvapíte ho něčím zvráceným, ale nepřehánějte to! Jeho cílovými zónami jsou chodidla a nohy. Má rád zajímavé polohy a dokáže svou vášeň intenzivně prožívat.
Muži snů? Christopher Lambert, Jon Bon Jovi, Martin Maxa.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.