Home - Články - Hlasy ze záhrobí! - Vladimíra, 58 let, Obecnice

Hlasy ze záhrobí! - Vladimíra, 58 let, Obecnice

sdílet článek na facebooku
vloženo 18. 11. 2012
Hlasy ze záhrobí! - Tajemný příběh - Vladimíra, 58 let, Obecnice



Dobrý den, posílám svůj příběh, který se mi stal.  

Zemřel mi otec, sedím večer v obývacím pokoji, u mne na sedačce leželi moje dvě fenky knírače a spokojeně oddechovaly. Byl večer, asi kolem 19. hodiny. Dívala jsem se na televizi a mezi tím třídila došlou poštu "Klasický všední večer".

Po chvíli, i když jsem si to již několikrát uvědomila, ale nevěnovala jsem tomu pozornost.. něco jakoby škrábalo v rádiu, které bylo ale vypnuté. Jakoby malý ptáček chtěl z klece ven. Přišla jsem tedy k rádiu a poslouchala ten zvuk, nyní to vypadalo, jakoby drátkem o něco někdo škrábal.

Fotolia_tajemny_pribeh_Vladimira_19.11.12.jpg.jpgZapnula jsem přijímač a nevím proč, z úst mi spontánně vyšla otázka "to jsi ty taťko? Já jsem tady u tebe, slyším tě". Psi začali nesmyslně štěkat...na to rádio. Starší fena byla úplně bez sebe, ale přitom vrtěla ohonem. Byla jsem úplně u vytržení a sedla jsem si zpět na sedačku a pozorovala psy, jak přestávají štěkat a jako by hledaly něco v trávě, se natahovali k rádiu a tzv. ňuchali. Odhadem asi po 1 minutě se rádio samo vypnulo.


NÁŠ TIP: Witchboard - Strom života – krásná spiritistická deska vyrobená ručně z mangového dřeva slouží pro navazování kontaktů se záhrobím! Objednávejte ZDE!

Byla jsem přesvědčena, že mě navštívila otcova duše, přišel se se mnou rozloučit. Zemřel v nemocnici sám, bez přítomnosti své rodiny, tak jak to bohužel v nemocnicích je. Měli jsme se velice rádi a nestihl se se mnou rozloučit.

Toto se stalo asi 2. den po pohřbu. 

Ještě teď mám slzy v očích. Děkuji tímto tatínkovi za jeho lásku.

Vladimíra

HRAJE S VÁMI OSUD KRUTOU HRU? Svěřte se mi, spolu vše vyřešíme! Kartářka Klára na tel.: 906 701 701!

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Vlaďko,

to co jste zažila, podle toho, jak to zde popisujete, je opravdu důkazem, že došlo k jakémusi spojení nebo navázání kontaktu s Vaším tatínkem.
Dnes je už vědecky dokázané, že existují různé techniky a přístroje, jak s jejich pomocí zjistit takzvanou přítomnost duchů. Dokonce je o tom napsáno několik knih. Přítomnost Duchů je možné opravdu zjistit přes rádio, magnetofon, fotoaparát, televizi. Např. v případě magnetofonu se to dá i nahrát a tím pádem vzniká důkaz. A to co člověk z logického hlediska nechápe a je to pro něj nevysvětlitelné, tu najednou je, existuje a funguje to.
Upřímně není to tak jednoduché získat důkaz o přítomnosti ducha, či ho nahrát - zvuky nebo vyfotit, pokud se Duch neohlásí sám. Pokud se člověk na hledání duchů a paranormálních jevů zaměří, s tím, že najde (odhalí Ducha), tak je to dlouhodobější příprava, než člověk získá důkaz, že tu opravdu nějaký Duch je. Tento důkaz se navíc získává pomocí přístrojů.

Takže ty zvuky, které vycházely z rádia a následné štěkání pejsků, to vše je opravdu důkazem, že Vás opravdu navštívil tanínek a přišel se rozloučit.
Ano, takováto návštěva trvá opravdu krátce a někdy v určitých intervalech. Vždy, když nám odejde "tam nahoru" nějaký blízký člověk, je to pro nás náročné a je třeba se s tím nějak vyrovnat.

Pokud Vás budou zajímat ještě nějaké otázky nebo budete mít dotazy z jiné oblasti, ráda Vám je zodpovím.
Přeji Vám hodně štěstí a radosti na Vaší cestě životem,
Vaše Klára.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.