Home - Články - Hlas srdce – je zakázaná láska ta pravá?

Hlas srdce – je zakázaná láska ta pravá?

vloženo 8. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Hlas srdce – je zakázaná láska ta pravá?

Každý z nás to již aspoň jednou zažil. Vášnivá zamilovanost stojí proti rozumu, závazkům a povinnostem. Nevěra a nerovné nebo zakázané vztahy trápí lidstvo odpradávna. Když rozum a srdce říkají různé věci, je to jedna nejtěžších životních zkoušek!

sdílet článek na facebooku

Dva nesmrtelné příběhy

Naši astrologové a kartáři se shodují – nejvíc ze všeho se jich lidé ptají na vztahy, lásku a nevěru. Otázka často zní: Poslechnout hlas svého srdce, nebo dělat to, co říká rozum?

Je to věčné téma, které řešili již Romeo a Julie nebo mýtický král Artuš a jeho manželka Guinevere. Legendární dvojice mladých milenců z díla Williama Shakespeare bojovala o své právo na lásku, přestože pocházeli ze znepřátelených rodin a okolí jim nepřálo. Jejich láska skončila tragicky, oba pro ni zemřeli, ale dodnes na ně vzpomínáme jako na příklad skutečné a neporazitelné lásky.
Jiný je příběh Artuše a Guinevere. Král vyslal svého nejlepšího přítele, rytíře Lancelota, pro svoji snoubenku, jenomže během cesty se do sebe oba mladí lidé vášnivě zamilovali. Guinevere se přesto provdala za Artuše, s Lancelotem se však pořád tajně setkávali. Když byli odhaleni, královna jen o vlásek unikla trestu smrti a rytíř, králův přítel, byl poslán do vyhnanství.

Oba příběhy, ač rozdílné, mají společnou jednu věc – konflikt mezi láskou a rozumem nebo-li závazky. Ať už je váš příběh podobný Romeovi a Julii, nebo připomíná spíš Guinevere, Artuše a Lancelota, je každá dobrá rada k nezaplacení. Je zde ovšem ještě i jiná podobnost – žádný z příběhů nemá happy end. Ale ten váš ho mít může!
Jak zařídit, aby vše dopadlo dobře a šťastně?


Jak poznat toho pravého

Je to ten pravý nebo ta pravá?
To nás zajímá vždy, když se zamilujeme. Zjistit to, je však pěkně tvrdý oříšek. Růžové brýle zamilovanosti totiž udělají na několik momentů „toho pravého“ i z toho největšího grázla.

Hlas srdce nám někdy napovídá, že jsme potkali svého vyvoleného či vyvolenou, ale jindy nás může zavést na scestí. Všichni podvědomě hledáme svoji druhou polovinu, obraz ideálního partnera máme pevně zakódovaný ve svém srdci. Když potkáme nový protějšek, vždy ho s tímto vnitřním obrazem srovnáváme, ať chceme nebo ne. Pokud jsou si podobní, zamilujeme se. A jsme na vrcholu štěstí! Nebo snad máme zaděláno na problém? To závisí od situace. Pravdu obvykle ukáže až čas.


Láska a odpovědnost

Na světě existují různé podoby vztahu mezi mužem a ženou.
V islámských zemích je běžné mnohoženství, a nejen tam. Některé přírodní národy naopak praktikují mnohomužství. V jiných je zvykem, že hostitel nabídne hostu nejen dobrou večeři a nocleh, ale „půjčí“ mu i svoji manželku. Jiný kraj, jiný mrav. Výjimkou nejsou dokonce ani skupinová manželství!

Fotolia_zvyky_hlas_srdce.jpg.jpgMálokdo z nás by si však přál v takovém uspořádaní žít, proto musíme chtě-nechtě přijmout pravidla, jimiž se řídí monogamní vztahy. Patří k nim především věrnost – a ta je otázkou rozhodnutí, které mnohdy znamená nutnost se něčeho jiného vzdát.
Složité mohou být i vztahy milenců k dalšímu okolí, například pokud jim nepřejí příbuzní, nebo pokud je jejich svazek nějakým způsobem nerovný, třeba věkem, vzděláním nebo národností. Takový vztah musí být ještě mnohem pevnější a odpovědnější, aby mohl přetrvat. A to je výzva!

Když je to totiž ten pravý či ta pravá, vyplatí se za lásku bojovat! Srdce vám řekne polovinu pravdy, ale zda se k sobě skutečně hodíte, to prověří až čas – nebo hvězdy!

Jak najít pomoc

Výklad karet nebo rozbor horoskopu je v těžké životní situaci k nezaplacení!
Hvězdy odhalí povahu milenců a řeknou, zda se k sobě skutečně hodí. Karty vidí pod povrch věcí a prozradí vám, jak se bude situace dál vyvíjet.
Horoskop a kartičky vám pomohou vyhnout se špatnému rozhodnutí a zjistit, zda je láska skutečná!

Rozhodování mezi hlasem srdce a rozumu je ošemetná záležitost, a bylo tomu tak již od dávných dob. Pokud si tím právě procházíte, nejste první ani poslední, i když v této chvíli můžete být se svým problémem úplně sami. Nebojte se tedy požádat o radu například naše odborníky z Astrohledu. Skutečná pravda je skrytá, odhalte ji s námi!

Obraťte se na naše poradce, kteří vám poradí, jak se rozhodnout! Vyberte si, který vám bude nejvíce vyhovovat a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.