Home - Články - Halloweenský úplňkový horoskop lásky

Halloweenský úplňkový horoskop lásky

vloženo 27. 10. 2020
čas čtení: 5 minut

Halloweenský úplňkový horoskop lásky

Koncem října nás čekají větší covidové omezení, ale i druhý úplněk, a to v magický Halloweenský večer 31. října 2020 v 15:49 ve znamení Býka. Jaký bude a co vám přinese?

sdílet článek na facebooku

Beran
Mars ve vašem znamení Berana přinese štěstí v lásce především pánům. Dámy by měly trošku krotit svůj vnitřní mužský element a odolat pokušení být až příliš iniciativní. Venuše stojí v protilehlém znamení Vah, a tak přeje spíš kompromisům než razantnímu prosazování vašich vlastních představ o tom, co byste měli dělat.

Býk
Pro Býky je tento úplněk nejintenzivnější v roce, protože Měsíc se nachází právě ve vašem znamení. To je pro vás ideální příležitost naladit se hlouběji na vaši vlastní duši a rozjímat o životě a o tom, odkud kam chcete směrovat. Vaše vlastní pocity budou nyní důležitější než láska a vztahy, udělejte si proto čas jenom pro sebe.

Blíženci
Planeta lásky Venuše je vám příznivě nakloněna ve spřízněném vzdušném znamení Vah. To znamená, že vztahy budou přesně takové, jak se vám to líbí – důležité bude souznění v názorech na svět a dobrá komunikace. Nezapomínejte si povídat o věcech, které jsou pro vás důležité, snáz pak najdete řešení a soulad a všechno půjde lépe.

Rak
Úplňková atmosféra bude pro Raky docela příjemná a ve vztazích klidná, hvězdy vám nevěští žádné zásadnější události. Trochu vás mohou potrápit jedině v případě, že se pustíte do příliš hlubokých úvah o směrování svého života, na ty teď není čas a hrozil by partnerský konflikt nebo to, že se přikloníte k nesprávnému závěru.


Lev
Bez trpělivosti to, milí Lvi, asi nyní nepůjde, a tak netlačte na pilu a počkejte si, jak se pocity vašeho protějšku vyvinou a co čas přinese. Venuše ve Váhách napovídá, že velice důležitá bude partnerská komunikace a schopnost nacházet kompromisy. Pokud jste nezadaní, hvězdy vám teď asi příliš nepomohou to rychle změnit.

Panna
Luna ve spřízněném Býku vám přináší velmi příjemnou laskavou atmosféru plnou romantiky. Krásný úplňkový večer si tedy můžete naplno a ničím nerušeně užít! I další planety na vás působí příznivě. Nejvíc vás může potrápit snad jen to, že váš protějšek bude chtít něco řešit a povídat si o tom, zatímco vy byste raději měli jen klid.

Váhy
Ve vašem znamení Vah se nyní nachází planeta lásky Venuše, takže v milostném životě patříte mezi miláčky Štěstěny. Aby to ovšem nebylo zas příliš jednoduché, oproti Venuši stojí Mars v Beranu, a to může vést k neshodám typu rozhodování mezi kariérou a láskou. Pocity by ovšem měly zvítězit, protože to je skutečné přání vaší duše.

Štír
Slunce se nyní nachází ve vašem znamení, proto bude pro vás tento úplněk mimořádně silný a intenzivní. Nejvíce ho budou prožívat ti Štíři, kteří se narodili kolem přelomu října a listopadu a mají teď někdy narozeniny. Je to čas k přehodnocení vaší životní cesty a rozjímání o životě, včetně lásky a vztahů. Nezapomínejte kvůli lásce sami na sebe.


Střelec
Slunce ve Štíru a Luna v Býku, ani jedno z toho není pro Střelce zrovna velká výhra. Rádi byste, kdyby se věci vyvíjely rychleji a přímočařeji, jako vám radí Mars ve spřízněném Beranu, jenomže tomu stojí v cestě různé neviditelné překážky. Máte možnost zkusit si o tom s partnerem popovídat, ale počítejte, že řešení nenajdete hned.

Kozoroh
Ve vašem znamení se dlouhodobě nachází dvě důležité planety, Jupiter a Saturn, a úplněk ve spřízněném znamení Býka jejich vliv ještě více umocní. Půjde zde o to, co vás v životě baví a čemu se věnujete, a taky o to, jaké překážky se vám staví do cesty a jak je překonat. Váš protějšek vám pomůže svými nápady a dobrými radami.

Vodnář
Venuše je ve spřízněném znamení Vah a dává vám v lásce vítr do plachet, ale Luna v zemském znamení Býka se bude snažit trochu omezit váš rozlet. Váš protějšek zřejmě bude potřebovat v životě více stability než vaše rozlétaná vodnářská povaha a dá vám to nějak najevo. Pozor, ať nepřehlédnete skryté a nevyřčené náznaky.

Ryby
Slunce i Luna jsou vám příznivě nakloněny a přináší tomuto úplňkovému období atmosféru harmonie a romantiky. Občas se však může objevit nějaký skrytý konflikt, jak napovídá Mars v Beranu, a to je pro vás jako Ryby velmi rušivé. Bude lepší nevěnovat se těmto věcem teď, nic byste nevyřešili, a nechat to na později.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.