Home - Články - Hádka se synem! - Renata

Hádka se synem! - Renata

sdílet článek na facebooku
vloženo 28. 7. 2013
Hádka se synem! - Tajemný příběh - Renata



Krásný den

ráda bych Vám znala vysvětlení snu, který se zdál mojí mamče.

Vůbec nevím, co si o tom myslet. Mamče se zdál sen, že jsem se svým synem pohádala, byla to ostrá hádka. Chtěla jsem, aby zůstal doma a on mě neposlechl.

clanky_zbozi_ruzenin.jpgRůženín
Růženín nám otevírá srdce, léčí citová zranění a rozvíjí lásku a romantiku. Tento něžný a láskyplný kámen se hodí rovněž pro osamělé duše a také jako ochranný kamínek pro děti. Není náhoda, že růženín je obecně jedním z nejoblíbenějších léčivých kamenů vůbec!


Syn je dospělý. Poradíte? Syn se právě chystá cestovat za prací je v tom nějaká spojitost? Teď syn odcesoval a nyní mi nebere telefon a příliš nekomunikuje.

Renata

JAKO MATKA JSTE SELHALA? Jak napravit svou chybu? Poradím vám! Paní Daniela na tel.: 906 701 701!

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Přeji krásný slunečný den Renato.

Děkuji za tajemný příběh - sen Vaší maminky. Renato, nemusíte se ničeho děsit. Sen Vaší maminky není varující, jen se jí ve snu promítly skryté obavy. Stejně jako Vy má i maminka o vašeho syna strach. Renato v současné době z Vás vyzařuje negativní energie, Vy si to ani neuvědomujete, je to způsobeno nervozitou, která ve Vás panuje. Taktéž je nervózní i maminka… Všechna tato energie se „musí“ někde ukázat. Právě proto ten sen. Ničeho se nebojte, syn je dospělý a umí se o sebe postarat, berte to z té pozitivní stránky, víte, že jste vychovala schopného muže!

Co se týče toho, že Vám syn nebere telefon a příliš s Vámi nekomunikuje, tak Vás chci ujistit, že se o svého syna nemusíte bát!

Renatko, budu se těšit na náš telefonický hovor, kde se můžeme společně podívat na pracovní úspěch Vašeho syna a hlavně také, kdy se Vám syn ozve.

Budu se těšit!
S pozdravem Daniela

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.