Home - Články - Finanční injekce z měsíční konjunkce!

Finanční injekce z měsíční konjunkce!

vloženo 27. 3. 2023
čas čtení: 4 minuty

Finanční injekce z měsíční konjunkce!

Již dnes, 28. března ve 13:00, vstoupí Měsíc do konjunkce s Marsem (Mars 1,75° jižně). Toto vesmírné spojení nám přináší energii autority, moci a finančního ocenění. Materiální požitky mají největší vliv v horoskopech mužů a ženám je dodáván velký šarm, přitažlivost a umělecké schopnosti. Využijte tento aspekt universa ve svůj prospěch!

sdílet článek na facebooku

Konjunkce je astronomický i astrologický poziční termín, který znamená, že se z pohledu Země se dvě nebeská tělesa nacházejí na tomtéž místě na obloze. Měsíc a Mars se tedy střetnou ve své dráze, splynou v jeden objekt a jejich vzájemné působení na nás bude mít velký vliv.

Posílí vaši samostatnost

Tato konjunkce dodává velkou nezávislost ducha, která je v mládí často omezována v rozletu. Nyní budete mít chuť dosáhnout úspěchu za každou cenu. Už žen jsou sexuální sklony v tomto období výrazné a vyžadují vedení a ovládání. Hrozí nebezpečí neurózy kvůli potlačování a zvláštním konfliktním představám o lásce. Mužům vesmírná síla zajišťuje politickou a obchodní moc, dodává sebejistotu, rozhodnost, duševní dynamičnost. Ctižádost bývá odměněna vynikajícím uznáním a úspěchem.


Pozor na vztahy!

Pro vztahy je konjunkce Měsíce s Marsem nepříznivá. Vnáší rozpory, netrpělivost a prudké změny nálad. Sexuální přitažlivost je mezi vámi velmi silná, těžko se ale shodnete na vzájemných potřebách. V otázkách a povinnostech běžného života se vyskytují rozpory a zbytečné dohady. Měsíc vnímá Mars jako násilnický a nedostatečně empatický a Mars pro změnu cítí Měsíc jako netrpělivý, bez ochoty k empatii. Sexuální přitažlivost je nyní tak silná, že se oba budete snažit zmíněné problémy překonat a s opravdu silnou láskou se vám to může podařit.

Neshody však aspekt nepřináší mezi obchodní partnery či společníky ve firmě. Zde se naopak daří velmi dobře. Protože Mars posiluje a stimuluje Měsíc a ten zase usměrňuje a zmírňuje Marsovu netrpělivost a bojovnost. Věnujte se tedy zítra raději práci a odpočiňte si od domácnosti i lásky!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.