Home - Články - Esoterické rady pro lepší sex

Esoterické rady pro lepší sex

sdílet článek na facebooku
vloženo 13. 11. 2012
Esoterické rady pro lepší sex

S esoterikou se v životě nudy bát nemusíte! A v posteli už vůbec ne! Zpestřete si svůj intimní život a vyzkoušejte naše rady a tipy, které zaručeně přivedou každé znamení do sexuálního nebe! Využijte magickou sílu hvězd, barev, čaker a dalších mystérií a připravte sobě a svému protějšku jedinečný milostný zážitek!



Magická síla v našem těle

Slunce prochází znamením Štíra, ze kterého přímo srší erotika. Noci se prodlužují a vybízejí nás k postelovému dovádění. Umíte si představit lepší dobu pro milostné experimenty, inspirované hlubokými esoterickými znalostmi?

Podle prastarého tajného učení sídlí v lidském těle posvátná síla – je to naše sexualita!
Tato síla je tak mocná, že s její pomocí je možné dokonce čarovat! Sex byl v dávných čarodějnických rituálech na denním pořádku, protože několikanásobně zvyšoval magický náboj celého čarodějného obřadu!
Tuto magickou a posvátnou sílu máte ve svém těle i vy – tak proč ji nevyužít naplno?

Posvátné spojení ženy a muže

Ženská energie je pasivní, přijímající, něžná a pečující. Naproti tomu mužská síla je aktivní, dávající, bojovná a dravá. Taková je i mužská a ženská sexualita – samozřejmě na archetypální úrovni. I ženy jsou bojovné, i muži jsou něžní, a to nejen v životě, ale i v posteli. Přesto je základem úspěchu uvědomit si, ke které polovině lidského pokolení patříte a jak jedinečnou sílu vám to nabízí!

NÁŠ TIP: Sexy afrodiziakum – Oddejte se smyslnosti s milým protějškem a dopřejte si voňavou atmosféru lásky, vzrušení a vášně! Objednávejte ZDE!

Spojení posvátného mužství a posvátného ženství vytváří ohromnou energii, která pak proudí celou milující se dvojicí. Toho využívá například tantra – staré indické milostné umění.
Naučit se tantře trvá léta a je to náročné, jeden z důležitých bodů spočívá například v co nejdelším oddalování vyvrcholení. A to není snadné, zvláště pro muže!

Na to, abyste si užili elektrizující jiskření, které vzniká, když se setkají mužská a ženská energie, se však nemusíte stávat tantriky!
Stačí si před setkáním s vašim milým protějškem uvědomit v sobě vlastní ženství nebo mužství.
Jak?
Dámy, oblečte se hodně žensky, vezměte si dlouhou sukni, rozpusťte si vlasy. Odhoďte stud a zkuste svého partnera svádět například smyslným a velmi ženským břišním tancem.
Pánové, objevte v sobě rytíře a bojovníka. Přečtěte si mytologické příběhy, které popisují opravdové hrdiny, a inspirujte se v nich pro svůj život! Buďte pro svoji něžnou partnerku silným ochráncem, ale zároveň i vůdcem!

Erotika podle znamení

Jaké znamení je váš protějšek? Jaké znamení jste vy?
Od toho závisí, co se vám v posteli bude líbit a co vás naopak příliš neosloví.

Každé znamení je jiné, a to i v posteli. Přečtěte si, jaký je váš protějšek, a na oplátku mu nenápadně podstrčte k přečtení svůj vlastní erotický horoskop. Nebudete litovat!

Zatímco ohnivý Beran nebo Lev je energický a i v posteli se snaží hrát první housle, poddajné Ryby se naopak spíš přizpůsobí, ale nezbytně potřebují, aby byl každý postelový zážitek prodchnutý city a romantikou. Od nekonvenčního Vodnáře nebo odvážného Střelce můžete čekat vášnivé milování na neobvyklých místech, klidně třeba venku v přírodě nebo v kanceláři na pracovišti, zatímco smyslný Býk nebo tajuplný Kozoroh si naopak potrpí na pohodlí domova, měkkou postel a voňavé povlečení. Blíženec si rád v posteli zaexperimentuje a lákat ho můžou i neobvyklé praktiky nebo dokonce sex ve třech, naopak Rak vsadí spíš na něžné chvilky se stálým partnerem. Štír se nebojí jít do postele rychle a vášnivě, naopak na nerozhodné Váhy nebo racionálně uvažující Pannu musíte jít pomalu a postupně. Je toho spousta, co vám může horoskop prozradit nejen o povaze a touhách vašeho protějšku, ale dokonce i o vašich vlastních tajných přáních na poli sexu!

Dokonce i erotogenní zóny se vyplatí hledat u každého znamení jinde. Možná budete překvapeni, že jsou to místa, o kterých jste dosud ani netušili – taková je síla horoskopu a hvězd! U Berana je hledejte na hlavě, u Býka na krku, u Blíženců vám překvapí ruce a ramena, Rak je zvláště citlivý na hrudi, u Střelce jsou citlivá stehna a u Kozoroha kolena. U Lva, Panny a Váh hledejte tajná místa na břiše, podbřišku nebo na zádech a pokud máte co do činění se Štírem, nasměřujte svoji pozornost rovnou na jeho či její pohlavní orgány! Pokud je protějšek narozený v Rybách, jeho skryté erotogenní zóny najdete na chodidlech a u Vodnářů na lýtkách.

Fotolia_zvyky_Esotericke_rady_pro_lepsi_sex.jpg.jpgVášeň ukrytá v barvách a vůních

Vytvořte si pro své milostné zážitky tu správně žhavou atmosféru!
Všichni dobře víme, že není důležité jenom jak to děláme, ale také kde to děláme.
S esoterickými znalostmi můžete ovládnout magické síly vášně a vytvořit nekonečně svůdnou atmosféru i z úplně obyčejného místa, jako je třeba jednoduše zařízená ložnice nebo koupelna. Stačí povlečení nebo doplňky v té správné barvě, pro většinu lidí to bude ohnivě červená! Tato barva nejenže podporuje vášeň, ale navíc je spjatá s první čakrou, která se nachází mezi pohlavními orgány a konečníkem a je přímo spjatá se schopností užívat si smyslové potěšení.

Vsaďte na vášnivou červenou barvu, která rozproudí krev v žilách i tomu, koho by jiné milostné pokusy nechávaly chladným! Jeden smysl však nestačí – pamatujte i na to, že ještě víc než zrak je se sexualitou spojený čich. Investujte do smyslných vonných olejíčků, které vás okouzlí mocí aromaterapie nebo které použijete pro žhavou erotickou masáž! A samozřejmě nezapomeňte na svíčky – nejlépe opět ve vášnivé červené barvě, nebo alespoň v červeném svícnu. Pokud ovšem toužíte, aby bylo milování něžné a pomalé, vsaďte raději na jemně růžovou barvu.

Načasujte si své milostné hry!


Už víme jak a kde, teď je ještě otázka, kdy je ta správná chvíle pro svádění!
Je to pátek! A to nejen proto, že máme pracovní týden konečně za sebou! Pátek je odedávna zasvěcen planetě Venuši, která je patronkou lásky, potěšení a všeho krásného a příjemného.
Nezapomínejte na to!

Důležitý je i horoskop! Přečtěte si, co dnes čeká vašeho partnera i vás podle znamení narození. Bude to snadný den nebo naopak náročný? Může se stát, že váš večer bude poznačený celodenní nervozitou nebo únavou, zjistěte to raději včas, ať víte, jestli se máte pustit do ohnivého svádění nebo raději protějšek něžně hladit a utěšovat. Vždyť konec konců, kdyby to večer nevyšlo, lze to zkusit i ráno!

Zjistěte, jak se s partnerem k sobě hodíte!
Nechte si vypracovat společný - partnerský horoskop na míru!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.