Home - Články - Energetičtí upíři – pozor, číhají i na vás!

Energetičtí upíři – pozor, číhají i na vás!

sdílet článek na facebooku
vloženo 8. 11. 2011
Fotolia_zvyky_upiri.jpg.jpgUpíři nejsou jen ve strašidelných filmech – ty skutečné však nepoznáte podle dlouhých špičáků a pobledlého obličeje. Prozradí je zcela jiné věci a mohou se ukrývat i mezi vašimi blízkými! Jsou to energetičtí upíři – lidé, jenž vysávají energií z ostatních. Běhá vám z toho mráz po zádech? Nemusí – prozradíme vám, jak na ně vyzrát!

Možná jste ještě o energetických upírech neslyšeli, ale v esoterice je toto téma na přetřesu poměrně často. Souvisí totiž se vztahy a bytostně se nás všech dotýká, přestože o tom mnohdy netušíme! Víte, jak zjistíte, že máte ve svém okolí energetického upíra a jak se před ním můžete bránit?

Máte dlouhotrvající nebo stále se opakující problémy? Nevíte, kudy kam?
Volejte na tel.: 906 701 701, pomůžeme vám!

Poznat, že máte do činění s energetickým upírem, obvykle není snadné. Jde o lidi, kteří se na první pohled nijak neliší od běžné populace a dokonce se mohou ukrývat i mezi osobami, které znáte již dlouho a dobře – pouze vám zatím unikalo jejich upíří chování. A co je horší, mnohdy si ani sám energetický upír neuvědomuje, co vlastně činí – energetický vampyrismus totiž probíhá ve většině případů na podvědomé úrovni, a o to zrádnější ve vztazích bývá!

Prvním krokem k odhalení, že vás vysává energetický upír, je všímat si na sobě projevy jeho působení. Cítíte se často unaveně, bez energie a motivace, ani by to mělo nějaký dobrý důvod? Pociťujete fyzickou a psychickou slabost a vyčerpanost? To všechno samozřejmě může mít i jiné příčiny, třeba přepracovanost nebo depresi. Jedním z možných vysvětlení, pokud je všechno ostatní v pořádku, ovšem je, že ve vašem okolí řádí energetický upír!

Prožili jste někdy událost, která se vymykala vašemu chápání? Pošlete nám svůj tajemný příběh.

Odhalit, o koho jde, však už může být o něco zapeklitější. Řekněme si to na rovinu, nechceme přece nikomu křivdit ani ho neprávem obviňovat. Na druhé straně právě tyto pocity často vedou k tomu, že skutečný energetický upír zůstane neodhalen. K potvrzení vašeho podezření může být zapotřebí poradit se s odborníkem, jenž disponuje jasnovidnými schopnostmi.

Dobrým znakem energetických upírů bývá jejich negativní vyzařování. To ovšem neznamená, že by dotyčný člověk chodil oblékaný v černém a málo se usmíval – vůbec ne. Jde spíš o pocit, který máte v jeho či její společnosti, jakkoliv by šlo o zdánlivě milou, usměvavou a přátelskou osobu. Pokud cítíte zvláštní svíravý pocit v břiše a máte podvědomou chuť co nejrychleji se od dotyčného člověka vzdálit, jste dost pravděpodobně na správné stopě!

Ocitáte se v těžké životní situaci? Nevíte, jak dál? Kartářka Martina vám ráda poradí! Zavolejte na
tel.: 906 701 701


Energetických upírů bývají různé druhy. Někteří vám budou dlouhé hodiny povídat o svém vlastním nešťastném životě a svěřovat se vám se svými problémy, až se z toho budete cítit po celý zbytek dne naprosto vyčerpaně. Dotyčný upír si naopak bude z rozhovoru s vámi odnášet dobrý pocit a nabije ho to energií – tou, kterou ukradl právě vám! Jiné typy energetických upírů se zas budou tvářit pozitivně, až příliš vyhledávat kontakt s vámi, pořád se k vám přibližovat či vás objímat, ale konečný efekt bude stejný jako v prvním případě. Klíčové pro odhalení energetického upíra není ani tak jeho chování jako takové, ale právě pocit vyčerpanosti a duševní i tělesné únavy, který ve vás zanechá.

Nejhorší je, když se energetický vampyrismus objeví u někoho z našich nejbližších, což se ovšem bohužel stává velmi často. Naštěstí energetický upír zřídkakdy zůstává upírem po celý svůj život, v drtivé většině případů jde jen o dočasný stav, který souvisí s jeho vlastními pocity neštěstí, takže mu lze pomoct. A vyplatí se pokusit se o to!

NAJDĚTE V SOBĚ KLID! Navoďte atmosféru pohody a zbavte se negativních vlivů! Objednejte si vonné tyčinky na www.astronakupy.cz

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.