Home - Články - Dezert podle znamení aneb na čem si pochutnají vaši blízcí?

Dezert podle znamení aneb na čem si pochutnají vaši blízcí?

vloženo 10. 3. 2021
čas čtení: 5 minut

Dezert podle znamení aneb na čem si pochutnají vaši blízcí?

Někdo by pro sladký dortík udělal cokoliv, jiný nepohrdne ovocnými saláty. Větrníky, tiramisu, rolády, krémové řezy, koblížky a jiné laskominy jsou pro mnohé v životě nepostradatelné, protože uklidňují nervy a přinášejí lepší náladu. Jak to máte s dezerty podle znamení?

sdílet článek na facebooku

Beran
Tito ohnivci jsou neustále v pohybu, vymýšlejí nové aktivity a snaží se je dotáhnout k dokonalosti, proto potřebují doplnit energii. Berani nesnášejí přeslazené dezerty s vrstvou krému. Zcela je uchvátí lehké tiramisu. Z ovoce nepohrdnou broskví, protože je šťavnatá a milují její sametovou slupku.

Býk
Pro Býka je známá láska k jídlu i pití. Rozhodně se tím ani netají. Naprosto ho uchvátí palačinky s bohatou vrstvou domácí marmelády, šlehačky a čokolády. To vše exkluzivně naservírováno, Býk jí i očima. Býk zbožňuje jablka, protože může vybírat z mnoha druhů, které mají rozdílné chutě.

Blíženci
Blíženci nemají někdy na jídlo čas, protože jsou neustále v pohybu a ženou se za novými zkušenostmi. Když už usednou k dezertu, dopřejí si něco lahodného a výjimečného, jako jsou čokoládový dort se šlehačkou a ovocné řezy. Blížencům velice chutnají třešně, nejlépe velké, tmavě červené až černé.


Rak
Pro Raky znamenají dezerty všeho druhu teplo domova, proto se jich nemohou nabažit. Nikdy jimi nepohrdnou, ba naopak je vyhledávají. Potěšíte je malinovým dortem s pořádnou porcí svěžího krému anebo koláči s jahodami. Věřte nebo ne, ale Raci jsou spojováni s citrusovými plody.

Lev
Lev potřebuje k životu vše atraktivní a exkluzivní, proto se nespokojí jen tak s obyčejnou sladkostí. V podstatě si na dezerty moc nepotrpí, protože si hlídá svoji váhu, ale radost mu uděláte zmrzlinovým pohárem s ovocem a šlehačkou. Z ovoce vsaďte na durian, nevšední skvost s unikátní chutí.

Panna
Panny jsou puntičkářky a perfekcionistky, a tak se jim neopovažte předložit něco obyčejného. Rozhodně se jim strefíte do noty Granitou z růžového grepu. Nezapomeňte, že si hlídají každičké kilo! Panny zbožňují sladké ovoce, nejvíce však hroznové víno, protože je spojováno s úspěchem.


Váhy
Váhy zbožňují vše krásné a dokonalé, proto se jim dostanete pod kůži dezerty z čokolády. Mohou to být brownies i čokoládový cheesecake. To vše doplněno ovocem, jako jsou borůvky či brusinky. Váhy mi pochutnají na melounu, protože je osvěží a vzbuzuje v nich pocit tajemna. Jaký asi bude?

Štír
Štíři sladké zbožňují a pochutnávají si především na šlehačkových dobrotách. V každém případě je překvapíte zmrzlinovým dortem s drobným ovocem, jako jsou borůvky a lesní jahody. Je zajímavé, že si potrpí na citrusové plody, milují jejich kyselost. Nejvíce jim prospívá citrón a dezerty z něj.

Střelec
Pro Střelce je svět sladkostí spíše tabu. Raději si dopřejí šťavnaté masíčko. Dezerty rádi připravují pro své přátele a nebojí se experimentovat. Chcete je oslovit? Doneste jim domácí čokoládu s oříšky. Z ovoce si potrpí na exotické plody v čele s papájou, které se říká peruánský meloun.


Kozoroh
Kozorozi čas od času zabrousí do cukrárny a ochutnávají dezerty s bohatou vrstvou krému. Pozor! Ideální je klasický dort, ovšem nesmí být suchý. Samozřejmostí je jeho dokonalý vzhled. Rovněž nepohrdnou domácím kynutým koláčem z meruněk anebo meruňkovými sladkými knedlíky.

Vodnář
Originální a kreativní Vodnáři ocení dezert s nevšední vizáží. Sladkosti mají denně na talíři, nejsou vybíraví, ale ihned je upoutají fantasticky zdobené dortíky a donuty. Rozhodně se jim zavděčíte lehkým jahodovým moučníkem či zmrzlinou s jahodami, protože jahody milují ze všeho ovoce nejvíc.

Ryby
Citlivé a empatické Rybičky v sobě skrývají pochopení pro druhé, ale ve výběru dezertů dokážou být opravdu náročné. Ryby jí první očima, proto si potrpí na dokonalé zdobení. Fantazie hraje prim. Malé dortíčky s náplní jsou pravé ořechové stejně jako hruškový křehký koláč s tvarohovým krémem.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.