Home - Články - Dej svou bolest Zemi!

Dej svou bolest Zemi!

vloženo 10. 4. 2019
čas čtení: 5 minut

Dej svou bolest Zemi!

Radosti tohoto světa jsou vykoupeny bolestí. Není na světě člověka, který by se bolesti mohl vyhnout. Ani ten nejbohatší na světě si nemůže koupit život bez bolesti. Ani ten nejmoudřejší nezná způsob, jak ji ze života vytěsnit. Avšak je zde někdo, komu můžete svou bolest dát.

sdílet článek na facebooku

Matka vždy pomáhá

Pro Kelty bohyně Danu nebo také Don, pro staré Řeky Gaia, pro Slovany Živa, na jiných místech Mokoša. Na této planetě není kultury, která by neuctívala velkou matku, ať už jí říká jakkoliv. Může nás trápit migréna, bolesti zubů, artróza, revma a podobné zkoušky života. Každá bolest má příčinu, proč se v našem životě vyskytla – a tento článek nedá univerzální recept na to, jak ji odstranit navždy. Ale je tu možnost, jak si ulevit. Naši předkové věřili, že Země jako matka každého z nás slyší a cítí naše stesky. A snaží se vždy pomoci. Když ji s pokorou poprosíme, může naši bolest odejmout a poslat ji do svých bezedných hlubin, kde ji promění v životní sílu. Najděte způsob, který bude fungovat právě vám.

Brázdit brázdy


Když je zjara vrchní vrstva půdy prohřátá a vlhká, připravená vytáhnout klíčky ze semen, má velkou sílu. Vyzkoušejte, zda vám pomůže projít se bosýma nohama v sypké hlíně. Přímý kontakt s životodárnou materií funguje pro většinu z nás.

Osení život mi promění

Pole je symbolem plození, mateřského lůna. Také ve fázi, když už vyrazí nové obilí a život je zrozen, působí tisíce nových klíčků velkou očistnou silou. Stejně tak poslouží i nová jarní tráva. Odevzdejte svou bolest věčné ploditelce.


MÁTE OBAVY Z NOVÉHO ZAČÁTKU? Jak se vám zadaří? Poskytnu vám precizní výklad karet, obraťte se na mě na tel. 906 701 701! Paní Damiana



Zříceniny a šutry


Kamenné zdi hradů, skály a balvany mají v sobě nekonečnou paměť Země. Někteří z nás se napojí lépe právě na kameny, například herec a filosof Jaroslav Dušek s kameny hovoří. Zkuste ulehnout na vyhřátý kámen. Jeho výhodou je, že hřeje i dlouho po setmění a můžete se přitom dívat na hvězdy. Pokud cítíte, jak bolest odchází, kámen bude vaším ochráncem.

Dřevěný bohatýr

Není překvapením, že stromy nás mohou uklidnit, utišit a stáhnout od nás naši bolest. Nedejte se rozhodit tím, jak se v tisku zdevalvoval pojem „objímání stromů“. Není na tom nic hloupého, naopak je chytré jít za svým a nedat se ovlivnit. Mnohdy stačí opřít se zády, dívat se do kraje a svěřit se stromu se svou bolestí. Nezapomeňte požádat. Strom je spojen se Zemí i s nebem a dokáže být kanálem, který z vás bolest vytáhne.

Placatit se na mělčince

Je krásné dívat se, jak mělčina plná kamínků a zelených rostlinek lomí paprsky slunce. Často v ní plavou malé ryby, žabky nebo pulci. Je to přímo semeniště života a dokáže působit proti všemu, co nám život komplikuje. Smočte si v ní kotníky a zápěstí, dejte si mokrý šátek na čelo a jen tak seďte na břehu.

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

V lese, jó v lese na jehličí

Kopečky bledězeleného mechu, malé lesy ploníku, houštinky plavuní, lesní půda krytá jehličím. Lesní zátiší může být nejen nalezištěm hříbků, ale také místem, kde můžeme nechat všelijaké bolesti. Vyzkoušejte, zda lesní porost nejsou pro vás to pravé.

Chvíli se bahnit

Ne nadarmo jsou známy bahenní koupele v lázních. Věřte, že druh bláta nehraje tak moc roli. Naopak větší účinek bude mít blátíčko venku na polní cestě, než detašované do plechové nádrže. Vyhrňte si kalhoty, zujte boty, a pokud to počasí dovolí bez rizika nastydnutí, uspořádejte vlastní rozkošnické bahnění.

Kompost – pro silné nátury

Nikdo vás nenutí zkoušet tuto metodu, ale je vyzkoušená a vězte, že vysoce účinná. Tlející kompost, který už odspodu sám hřeje, má velikou léčivou sílu. Zrovna tak zafunguje kupka trávy, kterou někdo pozapomněl na louce shrabat, a už párkrát zmokla. Vespodu se rozvíjí kvasný proces, který je samotnou materií života. Trápí-li vás migréna a máte-li po ruce tento přírodní lék, můžete pár vteřin po vsunutí rukou pocítit, jak bolest odjíždí rukama přímo do země.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.