Home - Články - Daří se nám (příliš) dobře?

Daří se nám (příliš) dobře?

sdílet článek na facebooku
vloženo 30. 1. 2011
dari_se_dobre_halfSize.jpgPovídka od Týmu Astrohled:

Pokud jsi se dnes ráno probudil a nemáš žádnou nevyléčitelnou nemoc, pak jsi šťastnější než 1 milion lidí, kteří se nedožijí příštího týdne.

Pokud jsi nikdy nezažil válku, nepoznal zajetí nebo hlad, pak jsi šťastnější než 500 milionů lidí na tomto světě.

Pokud můžeš chodit do kostela bez strachu, že ti bude vyhrožováno, že budeš zajat nebo zabit, pak jsi šťastnější než 3 miliardy lidí na světě.

Pokud máš ve své lednici jídlo, jsi oblečený, máš střechu nad hlavou a postel, do které můžeš ulehnout, pak jsi bohatší než 75 procent obyvatel tohoto světa.

Máš-li v bance konto, něco málo peněz v peněžence a nějaké ty drobné v kapse, pak patříš k 8 procentům majetných lidí na Zemi.

Pokud si můžeš přečíst tyto řádky, pak nepatříš ke 2 miliardám lidí na světě, kteří neumějí číst ani psát.

Ani po přečtení článku se necítíte být tou šťastnou menšinou světové populace? Trápíte se? Vše na vás padá? Máte problémy a nevíte už kudy kam? Zavolejte nám! Rádi vám poradíme, jak opět dosáhnout spokojeného života! Tel.: 906 701 701. Vaše astroporadna ASTROHLED

Víte, že Cikánské karty vám pomohou vyřešit nejen vaši budoucnost, ale právě také výjimečně i vaši přítomnost. Vyzkoušejte je!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.