Home - Články - Co nás čeká v roce 2013?

Co nás čeká v roce 2013?

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 11. 2012
Co nás čeká v roce 2013?

V roce 2013 přicházejí mocné planetární energie, aby celému zvěrokruhu přispěly do vínku svým poselstvím. Naše astroložka, paní Mona, vypracovala profesionální roční horoskop, aby nám sdělila, co můžeme v roce 2013 očekávat.



Saturn a Pluto ve vzájemné souhře

Brány do nového roku otevírá strážce času Saturn ve znamení Štíra společně s nejmocnější planetou Pluto ve znamení Kozoroha.
Jsou to velká esa vesmíru a to, že si spolu rozumí a jejich energie spolupracují, má na nás všechny velmi příznivý vliv. Nejenže ovlivňují naši schopnost tvrdě pracovat a potažmo se podílejí na míře zaměstnanosti, ale propojují i silné emoční proudění a vůli k vyšším činům s určitým řádem. Tam, kde nás strhávají silné žádosti, ať je to touha po moci nebo přehnaná sexuální touha, tam je potřeba naučit se ,, zařadit zpátečku“. Obhájce neměnnosti a stálosti Znamení Štíra s sebou přináší rozbouřené vody a hluboké citové krize. Na toto území vstupuje Saturn po 29 letech. Sestupuje do hlubin našich vlastních emocí a nabádá, že je čas poodhalit různá tajemství. Vše, co bylo doposud potlačeno v podvědomí, se začíná vynořovat. Tato moudrá planeta nás nutí soustředit se na to, co nás omezuje zevnitř a brání udělat krok vpřed, a to je kosmický dar! Nenechme se ale zmást, že má pouze vážnou tvář, naopak, má i svůj osobitý smysl pro humor, do kterého nás chce zasvětit. Naučme se usmát nad svými chybami a berme je jako odrazový můstek, Saturn bude mít radost. Ve skutečnosti je přísný jen tehdy, když odmítáme jeho moudré lekce. Chce pro nás to nejlepší – pomáhá nám stát se opravdu dospělými, postarat se o studie, finance, zaplatit dluhy, budovat – cožpak by se tak choval „škarohlíd“?

Jupiter pro lepší komunikaci!

Velkorysý dobroděj Jupiter, mapující v první polovině roku znamení Blíženců nám předává poselství, abychom získali větší víru v sebe samé. Nabízí šance pro zlepšení komunikace, poslechu a písemného projevu. Díky vědění se můžeme stát osobnostmi. Tento dobrosrdečný vesmírný posel má ale za lubem ještě svou „třešničku na dortu“.
V červnu se stěhuje do znamení Raka a s již zmiňovaným Saturnem spojuje své síly velmi harmonickou vazbou. Navíc uzavírá přátelství i s intuitivním Neptunem z Ryb a tito tři poutníci vesmíru společně dávají vznik nádherné konfiguraci vodních živlů zvané velký trigon. Jedná se o propojení velmi hezkých energií, které nás udělají více citlivými, vysoce empatickými, tvůrčími a také nás naplní nadějí.

Jupiter v Raku pozvedává v tomto roce důležitost rodinného zázemí, výchovu dětí a budování svého domova. Měli bychom teď věnovat více času sobě a svým nejbližším a sdílet s nimi své pocity. Potřebujeme emocionální výživu pro další růst a schopnost rozšiřovat se v obzorech, v upevňování vztahů a v potřebné životní expanzi vůbec.

horoskop_2013_294x150.jpgUran vyzývá k akci!

Zároveň je velmi vhodné být posilněni a obrněni i vzhledem k nejnáročnější planetární konstelaci. Tu tvoří nepředvídatelný Uran ve znamení Berana v dynamickém spojení s Plutem ze znamení Kozoroha. Uranská energie má ale tendence k výbušnosti, netrpělivosti a neschopnosti kompromisu, přičemž Pluto chce najít způsob, jak to změnit. Na jedné straně stojí touha po svobodě a na straně druhé je manipulace, touha ovládat. Pokud se jedná o tak silnou vibraci, musí to zákonitě vést k nějaké změně. Připravme se i na to, že se budeme muset od něčeho odtrhnout, něčeho se vzdát.
Rebelantský Uran má ale i své klady, zažehne jiskry a přináší světlo, zatímco Pluto působí v temném skrytu. Mnozí víme, že chceme už dlouho vyřešit nějaký problém ve svém životě, ale nakonec vždy couvneme. Bleskurychlý Uran působí jako katalyzátor, chce dát věci na povrch a spustit akci, žádné otálení! Nejrozumnější, co můžeme udělat, je uznat a přijmout nutnost změn. Záleží na nás, jestli se vyhneme ve svém životě zbytečnému rozruchu a budeme se řídit cenným kosmickým poselstvím. Naučme se k hvězdám nejen vzhlížet, ale také jim naslouchat!

Zeptejte se hvězd a volejte na tel.: 906 701 701! Odhalte raději již dnes Vaši budoucnost!

Chcete vědět, co Vaše znamení čeká v roce 2013?

Přečtěte si nejrozsáhlejší roční horoskop v ČR a zcela ZDARMA! Náš roční horoskop Vás svou odborností, detailností, srozumitelností a rozsahem naprosto překvapí!

Profesionální astrologickou předpověď na rok 2013, kterou pro vás astroložka Mona připravila, si můžete přečíst zde!



Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.