Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. března

Čínský horoskop na týden 4. - 10. března

vloženo 3. 3. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 4. - 10. března

Rok 2019 již vstoupil do svého třetího měsíce, ovšem čínský rok Vepře se teprve rozjíždí! Co to znamená? Že se ve vás ještě nějaký čas mohou prát dvě různé energie. Dost možná spolu ale nebudou bojovat, ale naopak se výborně doplní. Bude to váš případ? To zjistíte v novém čínském horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku března se musíte vyrovnat s ryze praktickými otázkami, což vám moc radost nedělá. Plánovali jste si romantické chvilky s drahou polovičkou, místo toho trávíte volný čas v práci nebo se věnujete nemocným členům rodiny. Využijte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Buvoli musí krotit temperament, kvůli němuž jednáte podle hesla - co na srdci, to na jazyku. Upřímnost nemusí být vždycky špatným pomocníkem, ale musíte s ní zacházet v rukavičkách. Při jednání s nadřízenými raději dělejte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři jsou znamením, o jehož temperamentu není pochyb. Aktivní stránka vaší osobnosti se na začátku března dere ke slovu a žene vás za dobrodružstvím. Jste houževnatí a hodláte za každou cenu prosadit svůj osobitý názor. To se ukáže jako… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Vlivem náladové Luny procházíte obdobím, kdy nedůvěřujete sami sobě. Není tedy divu, že bojujete s nedůvěrou i vůči svému okolí. Měsíční svit zabrnká na vaši náladovou strunu, takže bojujete s přecitlivělostí. Ať se děje cokoliv, snažte se… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Milí Draci, v začátku měsíce dostávají vaše psychické i fyzické energetické zásoby zabrat. Přepínáte se a říkáte si, že se to nějak vyřeší. V zaměstnání jste si nejspíš ukrojili moc velké sousto, které je nad vaše možnosti. Nebojte se přiznat, že… ČTĚTE VÍCE!

Had
Na začátku března se dostáváte do kolotoče, ze kterého není úniku. Nejraději byste utekli za odpočinkem, ovšem sebedisciplína vám takovou nezodpovědnost nedovolí. Hadi jsou znamením, které miluje rovnováhu a klid, o to hůř snášíte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Aktuální konstelace připomene nedořešené závazky z minulosti. Nemusí jít nutně o špatné zážitky, dost možná se vám podaří vrátit k něčemu navýsost příjemnému. Poslechněte svou intuici a udělejte krok, který dle vašeho názoru míří… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nepatříte mezi znamení, která by se cíleně vyhýbala společnosti, ovšem v tomto týdnu to tak vypadá. Potřebujete se odreagovat a neřešit nic jiného, než jsou vlastní potřeby. Hvězdy otevírají cestu k osobnímu rozvoji a rozhodně byste… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Opice mají v tomto týdnu jediný úkol - oprostit se od špatné minulosti. přestaňte se trápit minulostí, se kterou nic neuděláte. Nezbývá, než se s ní smířit a poučit se z ní. Nepřemýšlejte o tom, jestli jste se neměli zachovat jinak. Věc je… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti jsou v tomto čase nastavení na úplně jiný level, než v jakém by se měli pohybovat. Lákají vás vyšší sféry a nepřemýšlíte, jestli si je vůbec můžete dovolit. Singles se porozhlédnou po novém partnerovi, který je materiálně… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na začátku března se musíte poprat s nějakými nepříjemnosti v zaměstnání. Jako správní hlídači neopustíte vlastní názor snadno, což hvězdy kvitují. Nabádají k rozvážnosti, kdy byste každý krok měli mít podložený neoblomnými argumenty. Nedůvěřujte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Březnový start symbolizuje štěstí v kariéře. Že byste raději štěstí v lásce? I toho se dočkáte, milí Vepři, stačí jenom trpělivost. V zaměstnání jste bezkonkurenční a dokážete na sebe strhnout pozornost klientů i nadřízených. Vytřete zrak… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.