Home - Články - Čínský horoskop na týden 27. července - 2. srpna

Čínský horoskop na týden 27. července - 2. srpna

vloženo 26. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 27. července - 2. srpna

Červenec se nám pomalu ale jistě nachyluje ke konci. Pro děti možná neradostná zpráva, půlka prázdnin za námi, ale léto zdaleka nekončí! Co si pro vás hvězdné nebe připravilo pro tento týden, to si můžete sami přečíst v novém čínském horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přelom měsíce přinese do života Krys ochlazení v milostných vztazích. Nebýt chápavé Luny, zůstanete na to sami. Pomocnou ruku nabízí také materiálně zajištěný Jupiter. Pozornost proto směřujte k aktivitám souvisejícím s penězi či… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Poslední červencové dny jsou klíčové hlavně pro zadané Buvoly, kteří mají ve vztahu nějaké nedořešené záležitosti. Dokážete skvěle komunikovat jako dva dospělí lidé bez citového vydírání a dalších nekalých… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři by v tomto týdnu měli držet tlapky dál od finančních záležitostí. Nejlepší peníze jsou ty, které nemusíte utratit. Zejména nákladnější investice vyžadující smluvní ujednání na nějaký čas odložte. Singles se zaradují nad láskou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V dalším prázdninovém týdnu narůstá zaječí sebevědomí. Přestanete si sami stavět nesmyslné překážky a pustíte se do aktivity, na kterou byste si před pár dny netroufali. Rázem stoupne vaše hodnota také v očích okolí. V zaměstnání i… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Dračí energie se konečně dere ke slovu. V první polovině prázdnin to byly jen matné záblesky, teď slibuje temperamentní Mars pořádnou dávku letní vášně. Energie proudící mezi vámi a opačným pohlavím by se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ještě než se červenec rozloučí s vládou nad létem, měli byste zaměřit pozornost na své zdraví. Energie rychle ubývá, nejraději byste většinu dne strávili lenošením v posteli. Změna začíná na talíři, případně si dopřejte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Postavení energického velikána Marta vnáší do života Koní vášeň, o jaké se jim v první polovině prázdnin ani nesnilo. Erotické jiskření je cítit na hony. Pomáhá oživit stereotypní manželství a k nezadaným láká… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Poslední červencové připomenou Kozám, kdo je pro ně v životě nejdůležitější. Překvapivě to jste vy sami! Začnete myslet na své zdraví, více se věnujete činnostem, které jsou vám příjemné a nenecháte ze sebe dělat otroka v … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Komunikativní Merkur ovlivňuje konstelaci nadcházejícího týdne. Díky němu se vyjasní spousta problémů v mezilidských vztazích. Nestydíte se nazývat věci správnými jmény, na druhé straně se k věci stavíte ohleduplně a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Přelomový týden nabízí Kohoutům jedinečnou příležitost zlepšit kvalitu svého života. Hlavní prioritou se stává zdraví, se kterým to v posledních dnech není úplně růžové. Starejte se o něj stejně jako o drahé auto nebo… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, v nadcházejícím týdnu je důležité pozitivní myšlení. I když se některé záležitosti nevyvinou podle představ, věřte osudu a přijměte je s otevřenou náručí. Emoční výkyvy má na kontě nestálá Luna. Nakloňte si ji na svou… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zadaní se radují z jiskřivé atmosféry v milostném soužití. Přejí vám hned dva velikáni, Mars a Venuše, díky nimž to v intimní sféře nevypadá na nudné léto. Pokud si pohráváte s myšlenkou na založení či rozšíření rodiny, nastává… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.