Home - Články - Čínský horoskop na týden 21. - 27. září

Čínský horoskop na týden 21. - 27. září

vloženo 21. 9. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 21. - 27. září

Konfucius říkával, že jediná omezení, která v lidských životech existují, si klademe my sami. Nenechte se ničím omezovat a dobře se na nový týden připravte s novým čínským horoskopem! Dozvíte se v něm, jak na tom budete po zdravotní i profesní stránce nebo jak se vám bude dařit v lásce!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední zářijová dekáda slibuje zrozencům Krysy příznivý obrat v milostném životě. Měsíční paprsky upevňují partnerskou souhru a prohlubují porozumění v komunikaci i duševní rovině. Dlouholeté páry objeví impuls k… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v nadcházejících dnech připomínáte svého zvířecího patrona ohromnou houževnatostí. Pracovní sféra vám díky tomu otevírá netušené možnosti. Nebojte se prosazovat své myšlenky. V soukromí se nezapomeňte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Aktuální konstelace posvítí na rodinné záležitosti. Fungující harmonické zázemí je pro vás prioritou, což se odrazí na fungování celé domácnosti. Dost možná se vám podaří usmířit dvě znesvářené strany. Výtečné vyhlídky slibuje… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní Zajíci otáčí pozornost k partnerskému životu. Pro drahou polovičku se stanete oporou v náročných chvílích i každodenním martýriu domácích povinností. Laskavý přístup ovlivní i další mezilidské vztahy. Snadno se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
První podzimní týden přináší zrozencům Draka romantický program. Zadaní se po dlouhé době setkají s láskyplným přístupem drahé polovičky. Pečlivě vás poslouchá a přemýšlí, čím by vám udělala radost. Stejným… ČTĚTE VÍCE!

Had
Klíčovým tématem tohoto týdne se stávají vztahy. Vlivem dorůstající Luny je vrozená intuice utlumena. Chcete věřit všemu hezkému, co se před vámi rozprostírá. Varovná slova svých blízkých neberte na lehkou váhu, protože… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zadaní Koně se dočkají empatického přístupu, který ulehčí mnoha vztahovým trablům. Partner si všímá vaší únavy a pokusí se ulehčit vám, jakkoliv je v jeho silách. Nepřemlouvejte se k ničemu, co je vám od první chvíle… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Závěrečná dekáda tohoto měsíce upozorňuje Kozy na nutnost spolupráce. Ať už se jedná o rodinné nebo pracovní záležitosti, nespoléhejte se jen na sebe. K okolí buďte otevření a nebojte se vpustit kolegy či příbuzné do… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, v dalších zářijových dnech si konstelace posvítí na partnerské vztahy. Spřízněná duše se snaží dělat první poslední, abyste se cítili šťastní. Pokud po něčem prahnete, teď je ideální doba toho dosáhnout. Spoustu energie… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zadané Kohouty čeká náročnější týden. Komunikace v páru není nejjednodušší. Partnerovým vrtochům nedokážete porozumět a někdy byste nejraději práskli dveřmi. Venuše vám s tím bohužel nepomůže. Pomýšlet na… ČTĚTE VÍCE!

Pes
V poslední zářijové dekádě vás láká vůně nepoznaného. Nebojíte se pustit do neprobádaných oblastí, experimentujete a dokonce se nebráníte riskantním krokům. V profesní a ekonomické sféře vám pomáhá… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Aktuální postavení Merkuru zlepšuje komunikační schopnosti Vepřů. Nestydíte se prosadit své záměry před širším publikem, v zaměstnání bez problémů obhájíte svou pozici. Tento týden je šťastný pro pracovní pohovory, obchodní… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.