Home - Články - Čínský horoskop na týden 21. - 27. října

Čínský horoskop na týden 21. - 27. října

vloženo 20. 10. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 21. - 27. října

Měsíc říjen pomalu finišuje a pro mnohé si připravil pár lehkých stresíků a časovou tíseň. Pokud se chcete těmto drobným nepříjemnostem vyhnout, nastudujte si nový čínský horoskop! Když budete vědět, za kterým rohem číhají nástrahy, už vás nic nezaskočí!
sdílet článek na facebooku
Krysa
Krysy se musí v poslední dekádě držet zkrátka, jakmile přijde na komunikaci. Vyplatí se méně hovořit a raději poslouchat to, co říkají ostatní. Singles zve tento týden do společnosti. Potkáte hned několik zajímavých… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Nedokážete se přimět ke klidu. I když se všechno odvíjí v zajetých kolejích, cítíte něco zvláštního. Ve vztahu hlídáte každý partnerův krok a podezříváte ho z nevěry. Hvězdy radí hledat uvolnění při oblíbené volnočasové… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, velkým oříškem jsou partnerské vztahy. Drahá polovička si nechce nechat vymluvit nápad, který se vám zdá naprosto šílený. Nemůžete ho odbít prostým NE. Vysvětlujte a hlavně hledejte možný kompromis. Aspoň v zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V poslední dekádě vás přepadne šetřivá nálada. Pečlivě zvažujete každý výdaj, ale v rámci rodiny jste jediní. Ostatní členové utrácí za zbytečnosti, což vám logicky pije krev. Pokud máte domácí pokladnu pod křídly, nenecháte… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Zdá se vám, že ve vztahu to není takové jak dřív. V komunikaci to drhne a kvůli každé věci je oheň na střeše. Nezbývá, než místo přímé konfrontace jít na miláčka od lesa. Jistou informaci mu servírujte postupně, aby… ČTĚTE VÍCE!

Had
Moudrost Hadů se ukáže v plné kráse. Jako by neexistovala věc, s níž byste si neuměli poradit. Není divu, že se o to rozkřikne a začnou vás vyhledávat méně zkušení lidé. Tentokrát vás jejich zájem neobtěžuje, naopak každému… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Postavení energického Marsu slibuje Koním příval energie i vášnivou náturu. Díky tomu se poslední dekáda nese v erotickém duchu. Nejeden protějšek by dal první poslední, aby vás mohl mít pro sebe. Zadaní oživí manželský… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Závěr měsíce je ovlivněný žárlivostí vůči drahé polovičce. Tentokrát vás hvězdy uklidňovat nebudou. Je správné, že zablikala varovná kontrolka. Někdo skutečně krouží kolem vašeho miláčka jako mlsný kocour. Pozor, jakou taktiku… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Energie stoupá. Ruku v ruce s ní jde touha po změně v pracovní i soukromé sféře. Pokud jste zadaní, zvažujete další krok ve společné budoucnosti. Singles už mají vyhlédnutou kořist a zvažují, jakou past připravit. Pokud jde o… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Schází vám životabudič, který by vás postavil na nohy. Melete z posledního a spoustu věcí byste nejraději vyškrtli z diáře. Proč to neudělat? Přiznejte kolegům i rodině, že nejste v kondici a požádejte je o pomoc. Nejlepší je věnovat… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pokud se máte v tomto týdnu na něco soustředit, je to jednoznačně láska a její upevňování ve vztahu. Zaměřte se na komunikaci a nebojte se vnést do manželství svěží vítr. Víkend vybízí k výletu na romantická místa, k nimž… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zadané Ryby docení význam stávajícího protějšku. Ten si poradí s jakoukoliv komplikací, aniž byste se museli stresovat výsledkem. Dost možná se budete muset vypořádat se setkáním s člověkem, s nímž vás pojí… ČTĚTE VÍCE!
|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.