Home - Články - Čínský horoskop na týden 20. - 26. března

Čínský horoskop na týden 20. - 26. března

vloženo 19. 3. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 20. - 26. března

Mnoha z vás přinese tento týden tolik úžasných zážitků, až se vám z toho zatočí hlava! Zrozenci některých znamení budou mít naopak pocit, že hned v pondělí vstali špatnou nohou napřed. Ale každý den bude trochu jiný, takže není důvod věšet hlavu! Přesvědčte se sami, co vás všechno čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
V poslední březnové dekádě kladete na sebe i své okolí větší nároky. To může narážet u kolegů, přátel i partnera, protože ne všichni sdílí stejné vidění světa. Zkuste komunikovat otevřeně a občas slevit z toho, co… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Soukromý život Buvolů se koncem měsíce dostává na tenký led. Raději trávíte volný čas s kamarády nebo dokonce zůstáváte přesčas v zaměstnání. Tím se vyhnete návštěvám, na které nemáte náladu. U příbuzných se … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, nadcházející týden probouzí energii, kterou vám propůjčuje váš zvířecí patron. Jste nesmírně temperamentní a sexappeal dosahuje vesmírných hodnot. Pokud potřebujete na někoho udělat dojem… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní zrozenci Zajíce se snaží uchránit svůj názor a kličkují před partnerem, který se s nimi snaží manipulovat. Lichotky ze strany opačného pohlaví berte s rezervou, nemůžete všemu věřit. V již existujících vztazích… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Komunikační schopnosti Draků nejsou ve druhé půli měsíce závratné. Jednáte v duchu hesla, co na srdci, to na jazyku. Bohužel to může mít neblahé následky na mezilidské vztahy. Někoho můžete zranit nebo poštvat… ČTĚTE VÍCE!

Had
Okolí vás častěji vyhledává s žádostí o radu. Připadáte si důležití a zájem ze strany kolegů i přátel vám lichotí. Na druhou stranu ztrácíte soukromí a nemáte čas na své povinnosti. Naučte se říkat ne. Pevně nastavené hranice… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Poslední březnová dekáda posvítí na vztahové záležitosti. Zrozenci Koně po čerstvém rozchodu narazí na bývalého partnera, který se jim chce mermomocí vrátit do života. Hvězdy jsou v tomto směru opatrné a radí … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Užíváte si přízeň Jupitera, který vám pomáhá k lepšímu finančnímu zajištění. Veškeré záležitosti kolem peněz a majetku jsou koncem března posvěcené úspěchem. Nebraňte se služebním cestám, dalšímu vzdělávání ani … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, partnerské vztahy prochází náročnou fází, kdy máte potřebu o všem otevřeně hovořit. Pouštíte se do debat, které byste v minulých týdnech raději neotevírali. Nejprve si uvědomte, čeho chcete docílit a … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Páry se koncem měsíce názorově rozcházejí a Kohouti nejsou nadšení z toho, co drahá polovička plánuje. Bude to znát na náladě domácnosti. V zaměstnání je situace vyrovnanější. Podáváte skvělé výkony a není… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa překypují energií. Také vám rovnou z vesmíru proudí skvělé nápady. Jste činorodí a chvíli neposedíte. To může představovat problém pro zadané zrozence Psa, jejichž partner nestíhá tak rychlé tempo. Zkuste… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Poslední březnová dekáda zesiluje vrozenou citlivost Vepřů. Jste náladoví, což se odrazí na atmosféře na pracovišti. Opatrně se slovy i skutky, protože byste své impulzivity začali litovat. V mezilidských vztazích vám také… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1010 | 1011 | 1012 | 1013 | 1014

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.