Home - Články - Čínský horoskop na týden 11. - 17. března

Čínský horoskop na týden 11. - 17. března

vloženo 10. 3. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 11. - 17. března

Sedm dní je v životě člověka krátká doba, ale přesto se za jeden týden může odehrát tolik neuvěřitelných změn. Někdy stačí týden k tomu, aby se váš život zcela změnil. Jaký bude nový týden, co vám přinese za radosti a čím vás potrápí? Zjistíte to v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Abyste prožili další březnový týden bez nepříjemných zádrhelů, musíte zapracovat na partnerské komunikaci. Zapomeňte na jemné náznaky a vsaďte na otevřenost. Drahá polovička neumí číst mezi řádky, takže si chybějící… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Buvoli se mohou těšit na pozitivní zlom v milostném životě! Narůstající kondice se odrazí nejenom na vašich pracovních výsledcích, ale hlavně na dění v soukromí. Singles jsou jako utržení ze řetězu, také zadaným se s jarem… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
V polovině března se soustřeďte na rodinný život. Ať cítíte touhu rozmazlovat ratolesti, nebo chcete volný čas zasvětit generálnímu úklidu, směle do toho. Vše, co v nadcházejícím týdnu investujete do svého soukromí, se vám bude v dalších… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zpíváte si dětskou odrhovačku, Zajíček v své jamce sedí sám. Nebuďte ubožáček jako hlavní hrdina a vezměte život do svých rukou. Singles by se měli hodit do gala. Nepropadejte skepsi, že stávající partnerství nikam nevede. Oživte vzpomínky na… ČTĚTE VÍCE!


PROŽÍVÁTE TĚŽKOU ŽIVOTNÍ SITUACI? Nevíte, jak dál? Společně najdeme řešení, mé karty nám napoví! Zavolejte na 906 701 701! Vaše Klára


Drak
Ve zrozencích Draka se v půli března probudí třetí oko. Jste ohromně vnímaví a dokážete rozeznat drobnosti, které ostatním unikají. Díky tomu porozumíte souvislostem, jež vám ještě před pár dny unikaly. V mezilidských vztazích díky své… ČTĚTE VÍCE!

Had
S jarem máte touhu nechat všechno staré za sebou a po vzoru svého zvířecího patrona převléknete kůži. Chcete se bavit, experimentovat a rozšiřovat své obzory. Tyto touhy se šíří napříč všemi životními sférami. Zatímco v lásce jsou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
O zrozencích Koně je známo, že nevydrží dlouho sedět na jednom místě. V polovině března chytíte toulavou slinu a rozhodnete se prásknout do bot. Využijete každou příležitost zkusit něco nového. Jako byste v životě nechtěli nechat… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nadcházející týden je požehnáním pro milostný život. Dokonce i Kozy, které se připravovaly na rozchod či rozvod, dají lásce poslední šanci. Dojde totiž k razantní změně, která vás ujistí, že společná budoucnost není sci-fi. Dost možná si… ČTĚTE VÍCE!

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Opice
Jupiterovy paprsky se odrazí na ekonomickém zajištění Opic. Kromě rozmnožení rodinného rozpočtu nabízí i další bonusy v podobě služebních cest nebo hmotných benefitů. Nepropadejte pocitu nadřazenosti a buďte vesmíru vděční, že si… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Komunikační schopnosti Kohoutů jsou na maximu. Zdá se vám, jako by vás v polovině měsíce políbila múza a ženete se kupředu. Chcete se zařadit mezi špičku v oboru, pokud studujete, snadno si osvojíte nové znalosti. Jestliže přemýšlíte nad… ČTĚTE VÍCE!

Pes
V dálce zvoní zlaťáčky, ale tentokrát nestačí jenom nastavit dlaň a čekat. Psi se musí pořádně obout do povinností, aby si zasloužili nějakou tu korunu navíc. Na druhé straně vám přesčas nebo víkendová brigáda otevřou nové… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milovníci rodinného zázemí a klidu musí počítat s tím, že vesmír jim moc pohody nedopřeje. Zkuste v sobě najít trpělivost, abyste ustáli výkyvy nálad ze strany potomků. Důležité je táhnout s protějškem za jeden provaz, jinak si z vás děti… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.