Home - Články - Čínský horoskop na rok 2013

Čínský horoskop na rok 2013

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 3. 2013
Čínský horoskop na rok 2013

Čínský rok 2013 ve znamení Hada začal 10. února a potrvá až do 30. ledna 2014.
Zjistěte, co vás letos podle čínského horoskopu čeká a nemine!




Zjistěte, jaké jste znamení čínského horoskopu zde!

Krysa
Pokud jste se narodili v roce Krysy, bude pro vás rok 2013 plný úspěchů. Bude se vám skvěle dařit, a navíc si udržíte příjemné a pohodové pracovní tempo – stresy se vám budou naštěstí vyhýbat! To je rozdíl oproti loňskému roku Draka, kdy jste sice měli úspěchy, ale zároveň byla atmosféra na váš vkus trochu příliš hektická. Po finanční stránce bude vaše situace letos dobrá a vyrovnaná.
Ve vztazích bude pro vás v roce Hada důležitější kamarádství a možnost si dobře popovídat než něžná romantika. Ta se bude rozvíjet až díky porozumění v názorech, jež bude na prvním místě. Proto pozor na domácí hádky. Váš společenský život bude v roce Hada velmi pestrý a bude vás velmi bavit!

Buvol
Pokud jste narozeni v roce Buvola, bude rok 2013 pro vaši duši tak trochu výzvou. Začíná se pro vás nové období, které vám slibuje možnost velkého duchovního růstu. Zkuste se věnovat východním praktikám, jako je meditace nebo jóga, abyste napomohli své duši v postupu kupředu.
V lásce máte velmi dobré vyhlídky, zadaní prohloubí svůj vztah a nezadaní mohou konečně najít lásku, pravděpodobně již v první polovině roku. Tu pravou osobu potkáte ve společnosti.
Ani v práci si letos nebudete mít na co stěžovat. I navzdory drobným neshodám vám bude všechno vycházet a vaše finanční situace se bude postupně zlepšovat, takže budete moct investovat do něčeho dlouhodobého.

Tygr
Pro Tygry bude rok Hada 2013 trochu náročnější, protože Tygr a Had spolu nevycházejí nejlépe, ale nezoufejte! Hlavní problém je v tom, že byste chtěli všechno dosáhnout co nejrychleji, zatímco rok Hada přeje spíš trpělivému vyčkávaní a taktizování – a to vás v této chvíli vůbec neláká!
Pokud jste se narodili v Tygru, vyplatí se vám v roce 2013 zpomalit tempo, všechno má totiž svůj čas. Platí to hlavně v lásce, netlačte na pilu a nechte vztahy, ať se rozvíjí pomalu a postupně, v opačném případě by to asi nedopadlo dobře. Trpělivost se vám bude hodit i v práci, protože hrozí, že z drobných sporů se časem vyvinou velké komplikace – vyhněte se tomu a přistupujte k problémům optimisticky!

clanky_zbozi_privesekHad.jpgČínský horoskop - Had
Tento amulet vám pomůže rozvíjet pozitivní vlastnosti vašeho čínského astrologického znamení a potlačovat ty negativní!


Králík
Jestliže jste se narodili ve znamení Králíka, bude pro vás rok 2013 velmi příjemný a příznivý. Vaše povaha je spíš klidnější a plachá, takže vám bude poklidná energie roku Hada vyhovovat! V roce 2013 se vám bude dařit díky pohodové atmosféře, která vás bude obklopovat, už se nemusíte obávat stresu jako v loňském roce. Konečně se po vás nebude vyžadovat, abyste se chovali jako bojovníci, ale místo toho dostanete příležitost ukázat jiné své kvality. To se vám bude hodit hlavně v práci, dopřejete si volnější tempo a přitom toho zvládnete víc.
V lásce bude rok 2013 pro Králíky moc hezký, ale může vás trochu potrápit dočasné odloučení od partnera, třeba z důvodu delší cesty.

Drak
Draci se mají v roce 2013 na co těšit. Loňský rok Draka patřil vašemu znamení a dařilo se vám dobře, letos budou vaše úspěchy pokračovat a přidají se k nim další, zcela nové.
V kariérní oblasti si budete vytvářet stabilní pozici a budete se těšit z dobrých pracovních vztahů s kolegy a nadřízenými. Po finanční stránce na tom budete přímo skvěle a můžete si vydělat díky investování nebo spolupráci se zahraničím.
V lásce bude tento rok rovněž velmi úspěšný. O přízeň opačného pohlaví nebudete mít nouzi a nápadníci se budou přímo předhánět, aby upoutali vaši pozornost. Máte možnost navázat nový milostný vztah, který však zpočátku nebude příliš hluboký. Dlouhodobá partnerství se oživí a budou zajímavější.

Astrohled_clanek_RokHada_small.jpgHad
Letošní rok Hada patří právě vám, milí Hadi! Co to pro vás znamená? V roce 2013 budete moct lépe uplatnit vlastnosti, které jsou pro vaše znamení typické. Neobejdete se bez schopnosti počkat si na tu správnou chvíli, vyjednávat a taktizovat. Když budete chtít něco dosáhnout pro sebe, budete potřebovat uplatnit trochu zdravého sobectví a nečekat, že vám to spadne z nebe. V lásce budete sklízet úspěchy díky své tajemnosti, která k vám bude přitahovat opačné pohlaví.
Rok Hada je pro vás začátkem nového dvanáctiletého cyklu ve vašem životě. Proto se vyplatí najít si čas na sebereflexi a zamyšlení nad vašim dosavadním životem a dalšími plány – nyní se totiž rozhoduje o tom, kterým směrem se vydáte dál.

Kůň
Pokud jste se narodili v roce Koně, připravte se letos na to, že vaše plány vám nebudou vycházet tak rychle, jak byste si přáli. Energie vašeho znamení je velmi dynamická, zatímco rok Hada vás bude nutit dělat věci spíš postupně a pozvolna. Využijte ho pro přípravy na velké plány, které můžete uskutečnit v roce 2014.
V oblasti kariéry se na vás letos usměje pár opravdu skvělých příležitostí, ale zároveň se můžete ocitnout v mocenských bojích. Proti konkurenci, která použije nečisté praktiky a intriky, budete trochu v nevýhodě, ale jistě to zvládnete. V lásce a vztazích se vám bude dařit, i když to bude spíš příjemný klid než romantika. Možná budete mít nutkání udělat nějakou změnu, ale pozor na to.

Ovce
Pro lidi narozené v roce Ovce bude letošní rok Hada velmi šťastný! Můžete se těšit na nové výzvy v pracovní oblasti, které budou s velkou pravděpodobností spojeny s cestováním! Rok 2013 je pro vás časem nových začátků a odstartuje vaši velkou cestu za úspěchem. Bohatá finanční odměna se sice nedostaví hned, ale mnohem důležitější pro vás stejně bude zajímavá práce!
Ve vztazích vám letošní rok slibuje změnu k lepšímu nebo nové začátky – závisí jestli jste zadaní nebo nikoliv. Pokud máte delší vztah, je rok 2013 vhodnou dobou pro sňatek. Nezadaní by zas měli vyhledávat společenský život, protože někde na vás čeká ten pravý partner, kterého máte letos poznat a dát se konečně dohromady!

Opice
Opice se v roce 2013 dočkají spousty skvělých příležitostí, ale zároveň jim hvězdy velí být opatrní. V roce Hada je důležité, abyste se na své schopnosti a možnosti dívali realisticky – to znamená nepodceňovat je, ale ani nepřeceňovat. Rozvážný přístup k životu vám v tomto roce pomůže posunout se kupředu a využít všechno co se vám nabízí naplno. Hlavně ve finanční oblasti je důležité neriskovat, protože místo zisku by mohla přijít ztráta. Raději se spolehněte na vlastní síly – práce navíc vám přinese pěkný výdělek, takže se rozhodně vyplatí ji přijmout.
Ve vztazích bude všechno při starém – nečekejte žádné výraznější zlepšení ani zhoršení. Rok 2013 vám přinese pokračování toho, v čem jste začali.

clanky_zbozi_HadiPrsten.jpgHadí prsten
Jemně zpracovaný, výjimečný hadí prsten s ochranným pentagramem bude nepřehlédnutelnou ozdobou pro vaše ruce! Hadí oči zdobí dva malé granáty.


Kohout
Pro Kohouty bude rok 2013 klidný, spokojený a šťastný. Všechno se bude vyvíjet hladce podle vašich přání, a to je skvělá zpráva. Příležitosti a úspěchy k vám budou přicházet jak v lásce, tak i v kariéře, aniž byste se museli moc snažit. V pracovní oblasti můžete úspěšně odstartovat něco nového. A pak už vám zbývá jenom radovat se z úspěchů!
Jediné riziko, které na Kohouty v roce Hada čeká, je spojeno se zdravím. V tomto roce byste měli pečlivěji než jindy dodržovat zásady zdravé životosprávy a myslet na prevenci. Když nebudete přepínat své síly, žádné vážnější potíže vám nehrozí, ale stejně je lepší sledovat, co vaše tělo dělá, a v případě pochybností si raději zajít na lékařskou prohlídku.

Pes
Loňský rok Draka 2012 lidem ve znamení Psa příliš nepřál – zřejmě toho na vás bylo hodně, a tak není divu, že jste už psychicky a možná i fyzicky vyčerpaní. Rok Hada 2013 vám konečně přinese možnost odpočinout si a nasbírat nové síly. V tomto roce se dočkáte vytoužené stability, která vám již dlouho chybí, stresové období se skončí a budete konečně moct volně dýchat.
V kariéře se vám bude dařit, protože máte nos na příležitosti. V některých projektech však budou věci postupovat pomaleji, ty je lepší odložit na později – otevřený boj proti překážkám není potřebný. V lásce a vztazích bude důležitá otevřenost a upřímnost. Právě ony vám pomohou posunout se kupředu a dosáhnout štěstí a spokojenost.

Vepř
V roce 2013 se bude lidem narozeným ve znamení Vepře dařit spíš v menších věcech než ve větších. Když zachováte klidné a pomalejší životní tempo bez větších změn, bude to pro vás nejlepší a budete se cítit velmi šťastně. Naproti tomu velké ambice se mohou setkat s překážkami, když se o ně budete příliš snažit. Lepší je držet se při zemi a užívat si drobné radosti života, které vám rok Hada nabídne v hojném množství.
V kariérní oblasti se můžete setkat se změnami nebo neshodami. Pozor na stěhování kvůli práci, dobře si zvažte, jestli to je skutečně změna k lepšímu. Opatrnost se vyplatí i ve finanční oblasti.
V lásce si taky dejte pozor na příliš velká očekávání – kdo chce příliš mnoho, snadno se zklame a necení si toho, co má!

Nechte si sestavit váš přesný čínský horoskop od naší poradkyně paní Karmen, specialistky na čínskou astrologii! Zavolejte jí na tel.: 906 701 701!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.