Home - Články - Bouřkový úplněk v Kozorohu

Bouřkový úplněk v Kozorohu

vloženo 1. 7. 2020
čas čtení: 5 minut

Bouřkový úplněk v Kozorohu

S úplňkem na počátku července přichází kozoroží síla, kterou můžeme využit my všichni. Její příchod pocítíme pozvolna už tři dny před plnou Lunou (5. červenec 2020, v 6:44). Budeme se cítit jistější, budeme se snadněji rozhodovat, budeme mít o sobě, ostatních i světě více jasno. Je to dobrý pocit. Zdá se, jako by květy voněly jen pro nás, ovoce se rozplývalo na jazyku, láska získala nové barvy. Sebědůvěra bude alfou a omegou tohoto období.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Jaro se odvinulo kompletně pod vlivem jedničky – čísla zrození a vzniku. A léto se zdá být dítětem magické trojky. Konečný součet data a hodiny plné Luny je totiž tři. A vliv tohoto číselnho pojmu prostoupí skrze úplněk do našich životů. To znamená především, že se budete bavit. Trojka má smysl pro humor, sama ráda šprýmuje a ocení vtip ostatních. Jak už ukazuje číslo samo, trojka je ráda v partě, dokonce raději než v páru. Počet tří bytostí dává šanci na určité splynutí a jednotu. Na rozdíl od dvojky, která se ráda dichotomicky rozděluje na černou a bílou, trojka má vždy v sobě sjednocení. Její odvěkým symbolem je keltská triquetra. Z ní je vše jasné. Pokud žijete ve stabilním vztahu, máte pod patronací trojky dobrou šanci na miminko. Bude také vhodná doba pořídit si domácího mazlíčka. Cokoliv zasadíte, ujme se, nově založené projekty budou prosperovat.


Energie Kozoroha

Kozorozi jsou známi svou praktičností a systematičností. V dosahování cílů mají tah na bránu, nikdy je neopouští entuziasmus a energie. I kdyby byli večer skleslí a zválcovaní životem, ráno vstanou jako “noví bojovníci“. Nikdy nic nevzdávají. A právě tuto jejich sílu a talent nám všem propůjčí červencový úplněk. Přesnost, disciplína a trpělivost. Těch se nám bude v období tohoto úplňku dostávat vrchovatě. Na co si dát pozor – nepouštět se do sporů a dát si pozor na rub „kozoroží“ mince, a to je vypočítavost a bezohlednost, která by se nás mohla zmocnit, když poznáme svou nově nabytou sílu. Při vší své praktičnosti je Kozoroh jedním z nejvášnivějších a nejodvážnějších milovníků zvěrokruhu, v lásce nám tedy bude dáno. Síla plné Luny se projevuje již tři dny před kulminací a tři dny po ní. V této době jezte odlehčenou stravu, dobře spěte a nepijte alkohol, protože úplňky v jakémkoli znamení působí především na emoce. Pokud se právě nyní rozhodnete udělat důležitý krok v řízení svých financí, budete mít úspěch.


Indiánská Bouřková Luna

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Bouřkovým. I zde kráčí indiánské poselství ruku v ruce s tím, co nám sděluje Kozoroh. Dejte si pozor na vztahy, nepropadejte do hádek a sporů, neperte se. Využijte sílu blesků, kterými nás nabije tato Luna, k tvořivému budování svého života vztahů. Vaše mysl musí tuto pudovou sílu nasměrovat, jako hromosvod směruje elektrický výboj z mraků.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.