Home - Články - Bojovala jsem o život! - Libuše, 46 let, Ostrava - Vítkovice

Bojovala jsem o život! - Libuše, 46 let, Ostrava - Vítkovice

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 2. 2013
Bojovala jsem o život! - Tajemný příběh - Libuše, 46 let, Ostrava - Vítkovice



Dobrý den,

Moc ráda bych se podělila o tento tajemný příběh, který se mi stal vloni v srpnu.
Byla jsem pozvaná mým kamarádem, režisérem, natočit pohádku. Tato pohádka se natáčela v Adamově na Švýcarně. Už toho místo je pro některé z nás mystické. Můj vstup na tuhle půdu byl velice zajímavý, začali se tam dít zvláštní věci, jako například: Když jsme odešly z pokoje, tak při návratu byl pokoj vždy otevřen dokořán. A to nebylo vše, co nás teprve čekalo.

Ráno jsme si procházeli místa, kde se bude natáčet. Hlavně především v jeskyních. A v této jeskyni se odehrálo něco, co nás pěkně vylekalo a my vzali nohy na ramena a utekli. Večer se náš rejža rozhodl, že si půjdou do jeskyně zazpívat posvátnou píseň "om", no a to neměli dělat. Mohu jen konstatovat, že co se tam odehrálo, by vyděsilo mnohé z nás. Když začali zpívat tuhletu píseň, já stála naproti Martině a dívala se na ní.

NÁŠ TIP: Znamení OM – tento amulet ve zlaté barvě podporuje poznání, vůli a činnost. Věčná síla znaku OM umožňuje dosáhnout stavu prozření, což nám napomáhá k účinnému a úspěšnému jednání. Objednávejte ZDE!

Jak má hrůzou otevřené oči a dívá se na jedno místo, a stékají jí slzy. Ona nemohla odtrhnout od toho místa zrak. Když jsem se snažila přerušit ostatní, ať toho nechají, tak se jen podívali a pokračovali dál.
Martina viděla nějaký modrý přízrak a já něco šedého, nějaký stín, co se blížil ven ze skal. Když jsem viděla, že ostatní nemají zájem, tak jsem škubla s Martinou a utekly jsme potmě ven ze skály a utíkaly lesem, jenže něco vyběhlo za námi, ale nevím, co to bylo. Když se ostatní vrátili, tak se nám smáli.

Jako každý večer se popíjelo v baru, kde se k nám přidal i personál a z ničeho nic barman začal vyprávět, aniž by věděl, co se nám přihodilo. Vyprávěl, že ve skále žije modrá paní, která se tam někdy ukáže lidem, ale že je to pro toho dotyčného varování. Těch podivných událostí se tam odehrálo více, ale to až někdy příště.
Já byla celou dobu ve střehu, což ostatní si jen vychutnávali.

Když jsem dorazila domů, měla jsem špatnou náladu, tak jsem nevěřila, že budu bojovat o svůj život. Když jsem ulehla, tak přišel za mnou do pokoje můj pes a díval se na stěnu, na jedno místo. Mám ho naučeného, že když chce, tak si mě vytáhne s packou z postele. Fotolia_tajemny_pribeh_Libuse_4.2.13.jpg.jpgTohle také dělal a snažil se mě z postele dostat, ale já neměla jaksi chuť. Pak si vedle mě lehl, kňučel a pořád se díval na tu zeď, jenže jsem byla rozhozená a nevnímala znamení kolem sebe a psa jsem vyhodila z pokoje a chtěla spát.
Sotva jsem zavřela oči, tak mě někdo začal škrtit, nebyl to živý tvor. Začala jsem s sebou házet a škubat, už mě bolel krk a ucítila jsem zvláštní kůži prstů, co mě škrtili. Nakonec se mi podařilo odtrhnout jeho prsty a tím jsem si zachránila svůj život. Nevím, co to bylo za temnou sílu. Od té doby už k krku nesundám své ochrany (amulety).

Tak a to byl můj zážitek z natáčení.
Libuše

HRAJE S VÁMI OSUD KRUTOU HRU? Svěřte se mi, spolu vše vyřešíme! Tel.: 906 701 701! Astroložka Karmen

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás paní Libuško,

děkuji velice za Váš zajímavý příběh.
Určitě Vás tato zkušenost také povzbudila ve víru nadpřirozenosti a také tomu, že zde nežijeme sami, ale jsou zde mezi námi i jiné bytosti, které jsou nám okem neviditelné.

Takovýchto míst je na světě mnoho a zcela určitě jste se štábem dělali něco, co se „Modré paní“ nelíbilo.

Vzhledem k tomu, že mám podobnou zkušenost, byť zcela odlišnou, Vám velice rozumím. Mně se naopak stalo a děje to, že nám duchové pomáhají, a to proto, že na energetickém místě, kde se snažíme cosi vykonat k prospěchu lidem, jsme chráněni a podpořeni. Ale je mi také jasné, že pokud bychom chtěli provozovat něco nekalého, asi bychom se velice divili tomu, co bychom pak prožívali. Mám zkušenost i podobnou z minula ohledně útoků těchto bytostí, když jsem žila v jednom starém bytě, který jsem chtěla upravit k obrazu svému. Nikomu to nezávidím. Je to zkrátka ponaučení a pochopení, že člověk by měl být v souladu s ostatními a nevynucovat si to své.

Určitě se Vám to zjevilo, protože jste vnímavá žena a měla byste těmto záležitostem více věnovat. Jít po tom, abyste se dostala do harmonie a vnitřního klidu. Velice ráda s Vámi vše proberu, až mi zavoláte.

Krásný den přeji a plno příjemných zážitků,
Karmen

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.