Home - Články - Bobří úplněk v Blížencích

Bobří úplněk v Blížencích

vloženo 25. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Bobří úplněk v Blížencích

Úplněk v Blížencích (30. listopad, v 10:25) přináší do našich, covidem zmítaných životů pohyblivost a akčnost. Zvýší také dar výmluvnosti, takže se nám mohou podařit věci, k nimž jsme se dříve nemohli rozhýbat. Osmičkový náboj této Luny nabíjí všechny bytosti velkou silou a rozhodností. Indiánský Bobr dodává tomuto období pracovitost a vytrvalost. Dobrá konstelace pro rozjíždění či dotahování náročné práce, rozmnožení financí či zakládání firmy.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Součtem číselných údajů tohoto úplňku je číslo 8. Dodává blíženeckému a bobřímu významu této plné Luny další rozměr. „Osmičkoví“ lidé mají obrovskou vůli, stojí nohama na zemi a jsou zvyklí zacházet s poměrně velkým kapitálem a majetkem. Dá se říci, že přitahují peníze, avšak mohou je samozřejmě také v podnikání prodělat. Pokud se jim to stane, považují to za nutnou daň a součást procesu. Nenechají se tím zdeptat a pokračují v realizaci svých plánů. S tím se pojí také moc – „osmičkáři“ často ovlivňují dění společnosti a celé své rodiny. Vždy drží otěže ve svých rukou. Negativním rysem těchto lidí může být chamtivost a touha po moci, ale pokud jsou vyrovnaní, obdarovávají své okolí nadhledem, čestností a nevídanou spravedlivostí. S Lunou na konci listopadu dostaneme všichni na nějakou dobu osmičkový potenciál. Spolu se silou Bobra a nábojem Blížence nám pomůže dosáhnout téměř čehokoliv.


Energie Blíženců

Blíženci jsou multifunkční bytosti, které často dělají několik činností najednou a všechny dobře. Maí dar proniknout na kořen věci, naučit se řemeslo, pochopit princip. Jejich nešvarem je to, že pokud je daná věc přestane bavit, utečou od ní a nedodělají své dílo. Jde také o místy komunikace, jejich výřečnost je nejvyšší z celého zvěrokruhu a také nejdokonalejší, co Blíženec, to Cicero. Blíženci se hodí na právníky a obhájce či na prodejce různých produktů, zpravidla jde o vyspělé technologie nebo i umění. Blíženec vás o své pravdě prostě přesvědčí. I my nyní dostaneme blíženecký dar od Luny v tomto znamení. Pokud si tedy potřebujete s někým něco vyříkat či vést obchodní jednání, je ta pravá chvíle. Protože Blíženec neposedí a lákají ho dálky, bude v období blíženeckého úplňku doba velmi vhodná pro cestování, navazování nových přátelství a poznávání nových věcí. Využijte této energie a držte se dvou principů: Hýbejte se a komunikujte. Uvidíte, co vám to přinese. Nezapomeňte, že plná Luna působí asi tři dny před kulminací a tři dny po ní. To, co v té době „nastartujete“, si uchová tuto energii.


Indiánský Bobří měsíc

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Bobřím. Bobrův dar dobře doplňuje blíženeckou roztěkanost. Zatímco Blíženci rádi utíkají od rozdělané práce, Bobr to neučiní nikdy. Přehryže i nejsilnější strom, a ne jeden! Z mnoha kmenů pak postaví nejen hráz vodní nádrže, kde poté loví, ale i nový domov, v kterém vyvádí na svět mladé. Bobr je usilovný, silný, nikdy nic nevzdává. Pomůže vám spojit v této Luně blíženeckou zvídavost, podnikavost a chytrost s bobří pílí a usilovností. Co začnete, také úspěšně dokončíte.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.