Home - Články - Bílá paní! - Libuše, 46 let, Ostrava-Vítkovice

Bílá paní! - Libuše, 46 let, Ostrava-Vítkovice

sdílet článek na facebooku
vloženo 1. 9. 2013
Bílá paní - Tajemný příběh - Libuše, 46 let, Ostrava-Vítkovice



Tento příběh se stal před 36 lety, v té době mi bylo 10 let.
Bydlela jsem s rodiči ve starším domě na pavlači. Už v té době se o mě říkalo, že jsem zvláštní, jen jsem nechápala proč.
Pokaždé když jsem potřebovala na WC musela jsem opustit byt a přejít celou pavlač až na konec. Na tom by nebylo nic divného, až na tu zvláštní noc. Jednou v noci, když jsem vyšla z bytu a chtěla jít dál, tak mě zarazilo nějaké světlo. Stálo "TO" před dveřmi mé oblíbené sousedky, zahlédla jsem postavu, která byla celá v bílém, i na rukou měla bílé rukavičky. Vůbec z té osoby nešel strach, právě že naopak, ona se na mě usmívala. Hned ráno jsem vyprávěla rodičům, co se mi přihodilo, ale oni mi nevěřili.

clanky_zbozi_Prognostikon.jpgPrognostikon
Prognostikon představuje klíč k věštění. Jako amulet rozvíjí prognostikon kreativitu svého nositele, jeho intuici a představivost. Dále také pomáhá nalézat přístup k našemu podvědomí a podporuje tak sebepoznání


Netušila jsem, že to zjevení jsem neviděla naposled. Od toho dne se mi zjevovalo každý den. Zjevovala se i ve dne a pokaždé už stála několik metrů přede mnou. Byla jsem zoufalá, neboť ji nikdo neviděl než jen já. Nemluvila, jen se na mě dívala a čekala kam půjdu. To trvalo několik týdnů. Až do osudné chvíle, kdy jsem měla jít večer navštívit strejdu.

Fotolia_tajemny_pribeh_Libuse_2.9.13.jpg.jpgKdyž jsem vešla dovnitř do jejich domu, zjistila jsem, že nesvítí světlo na chodbě, Bála jsem se, tak jsem obešla barák, abych zavolala do oken ať pro mě přijdou. Jenže místo očekavaného strejdy, jsem zaslechla řev na chodbě a pak hrozný kravál u sousedů. Někdo, že napadl strejdu, dostál ránu zezadu. Vyděsilo mě to.
Místo očekaváného strejdy přijela VEŘEJNÁ Bezpečnost. Nikdy ho nedopadli, i přesto že jsem po celou dobu stála před domem a nasilník nevyšel z domu ven, což je pro mě záhada dodnes.

Od té doby jsem bílou paní neviděla. Došlo mi, že mi tím svým hlídáním zachránila život a za to ji moc děkuji. Kdyby se ješte někdy zjevila, osobně ji poděkuji, protože tato zvláštnost má jistý důvod...... Libuše

Pomocí KARET vám předpovím důležité věci, které vás čekají!
Chcete znát svou budoucnost?! Zavolejte kartářku Danielu na tel.: 906 701 701!

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Zdravím Vás paní Libuše a děkuji za tajemný příběh.

Hned na začátku bych se Vás ráda zeptala, kdo a proč o Vás říkal, že jste zvláštní. Děti ve věku 10ti let mají schopnost „vidět“ nebo slyšet, to, co dospělí nevnímají nebo alespoň většina z nich.

Souhlasím s Vámi, že dáma v rukavičkách byla Vašim ochráncem. Mohlo se jednat o energii ženy, která mohla v minulosti ztratit svoji vlastní dcerku. Mohla to být též osoba z vaší rodiny, jen si ji nepamatujete nebo jste se narodila až po její smrti. Možná by paní Libuše nebylo na škodu tak trošku „zapátrat“ ve starých fotkách. Třeba v některé z nich jistou dámu uvidíte.

Paní Libuško, pokud této dámě chcete poděkovat, budete mít příležitost, a sice od 31. října až do 5. prosince. V tuto dobu je otevřená opona mezi světy „živých“ a „neživých“. Tím Vás samozřejmě nechci nějak děsit, ale pokud budete v tento čas chtít, můžete si doma zapálit bílou svíčku, a v „duchu“ si ženu, která Vás chránila, představte a poděkujte jí. Může se stát, že se Vám zjeví nebo ucítíte slabý vánek po tváři. Bude to znamení, že energie této ženy Vaše velké díky přijala.

Milá paní Libuško, Váš příběh je moc krásný a já se budu těšit na náš telefonický rozhovor, při kterém si blíže popovídáme.

S pozdravem, Daniela.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.