Home - Články - Anna, 38 let, Lanškroun

Anna, 38 let, Lanškroun

sdílet článek na facebooku
vloženo 17. 4. 2011
Tajemný příběh - Fotolia_tajemny_pribeh_louze.jpgAnna, 38 let, Lanškroun

Dobrý den,
stal se mi také jeden příběh, který mně hodně překvapil, a nevím, jak si ho mám vysvětlit. Snad mi pomůžete VY!
Panelák, ve kterém bydlíme už 11 let, je úplně obyčejný - stejný, jako každý jiný. Ale v noci kolem 23. hodiny se tu stávají podivné věci. Myslím si, že v našem bytě nejsme tak úplně sami... - máme „neviditelné spolubydlící“. Vše se stává jenom tehdy, kdy jsem sama doma. I v ten večer, kdy se mi stala tato přihodila, jsem zůstala doma úplně sama. Kolem jedenácté hodiny jsem procitla a měla jsem velmi zvláštní pocit. Cosi mě proti mé vůli nutilo myslet na duchovní témata. Měla jsem pocit, že je se mnou v místnosti ještě někdo další, zdálo se mi, že mě sleduje, byl tak blízko, že jsem cítila jeho dech. Zamrazilo mne, vstala jsem z postele a šla se do kuchyně napít. Cestou zpět jsem si všimla, že je v obývacím pokoji na podlaze velká kaluž vody. Vrátila jsem se do kuchyně, vzala hadr a už už jsem se chystala kaluž utřít, … když jsem najednou zahlédla, že se v kaluži vytvořil obraz ženy držící na klíně dítě. Ta žena vypadala jako Panna Marie.
Ještě dlouho jsem dumala nad tím, co se vlastně stalo, a jestli jsem normální… Byl to pro mne emocionálně velmi silný zážitek, protože mám také 4,5 roku starou holčičku. Myslím si, že to pro mne byl vzkaz vyšší moci týkající se mého dítěte! Zkuste mi prosím vysvětlit, proč se mi tato příhoda stala?
Děkuji
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
barbora_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Barbora, specialistka na výklad karet, mezilidské vztahy a výklad snů:

Dobrý den paní Anno,
je velmi pravděpodobné, že se dům, ve kterém bydlíte, nachází na energetickém zlomu! Zvláštní pocity, které vnímáte před půlnocí, jsou výsledkem působení tohoto zlomu. Dá se očekávat, že sousedé nad a pod Vámi budou mít podobně nezvyklé zážitky. Pocity, že je v pokoji přítomný i někdo jiný, svědčí o Vaší silné vnímavosti, která se v noci ještě zvyšuje, protože nejste rozptylována obvyklým denním cvrkotem. Až se to bude opakovat, rozsviťte a nahlas požádejte ducha, aby opustil místnost a byt. To opakujte nejméně 3 dny za sebou. Žádost by měla znít laskavě, ale pevně.
Může se snadno stát, že nezvaný spolubydlící nebude chtít odejít, tak mu alespoň vykažte místo (třeba v chodbě), kde nebude tolik vadit. Rozhodně Vám nechce ubližovat.
Voda má podobné vlastnosti jako zrcadlo! Obraz, který jste v kaluži viděla, mohl být symbolickým vyjádřením vyšších schopností, které buď Vy, nebo Vaše dcera má. Předpokládám, že se jedná spíše o Vás a zřejmě jste i dříve v dětství a dospívání měla nezvyklé schopnosti, které jste pozapomněla.
Díky Vašemu mateřství se opět zvýraznily. V místě, kde byla kaluž s obrazem, postavte na nějakou dobu (týden až dva) květináč s živou kytkou. Podle toho, zda se jí povede lépe nebo hůře, poznáte, zda je v těch místech pozitivní nebo negativní energie. Pokud pozitivní, tak si tam občas sedněte s dcerkou v náručí. Pokud negativní, čistěte místo solí. Také doporučuji, abyste se začala učit zacházet se svými schopnostmi, aby Vám nezačaly komplikovat život.
Pro případné další otázky jsem Vám plně k dispozici a ráda Vám vše podrobně vysvětlím.

Přeji hodně štěstí!
Vaše Barbora

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.