Home - Články - Známe váš ideální talisman

Známe váš ideální talisman

vloženo 21. 2. 2018
čas čtení: 6 minut

Známe váš ideální talisman

Už od dětství si s sebou všude nosíme medvídka, mušličku, kamínek anebo duhovou kuličku pro štěstí. I ten největší bručoun věří občas na zázraky a věří v amulet pro štěstí. Znáte talisman, který bdí nad vaším štěstím, zdravím, láskou a prosperitou? Hvězdy poradí.

sdílet článek na facebooku

Beran
Se znamením Berana je spojena nadměrná fyzická i duševní aktivita, proto potřebuje amulet pro štěstí a klid, což je zlatá podkova. Ochrání ho v riskantních situacích. Na cestách se bude Beranům hodit talisman včely, který ho dovede do úspěšného cíle. Spirála působí jako ochranný znak.

Býk
Býk se drží nohama pevně na zemi, ale k úspěchu mu pomůže zlatá beruška, která značí i štěstí a prosperitu. Lze ji nosit jako brož i přívěsek. Když chybí odvaha, pomůže symbol sokola, se kterým se objeví na obzoru svoboda a kariérní růst. Symbol Venuše je znamením lásky a krásy.

Blíženci

Nestálost a nezkrotná aktivita Blíženců bude ohlídána symbolem klíče, který otevře každičké dveře poznání i vědění. Pro Blížence je jako stvořený i kříž, protože nemá jen křesťanský význam. Je vykládán jako čtyři světové strany anebo jako spojení mezi mužskými i ženskými póly.

Rak

Možná jste nevěděli, že jsou pro Raka amulety nejdůležitější. Nejvíce věří čtyřlístku, který symbolizuje moudrost, nadhled, optimismus i vyrovnanost. Každičký lístek má svůj vyšší smysl. Je to souhrn věrnosti, lásky, zdraví i úspěchu v životě. Raka fascinuje i symbol pyramidy – vesmírného tajemna.



Lev
Pro Lva je typický amulet slunce, ze kterého čerpá energii. Díky jeho síle chrání svůj osud a učí se pracovat se svým chováním. Rozhodně lze zmínit i symbol draka, právě on je dle čínských pověr vládce moci, zdraví a dlouhověkosti. Slon připomíná touhu o spokojeném životě.

Panna
Život Panny je spjat se stabilitou a rovnováhou, vše musí mít své místo. V tomto případě uhrane symbol čtverce, jež lze vysvětlit jako stabilitu, logiku a zemní princip. Zelený cvrček slibuje skvělou úrodu a úspěchy v zaměstnání. Lilie zdůrazňuje věrnost a čistotu znamení Panny.

Váhy
Život Váhy musí být v rovnováze, jinak selže. K lásce si Váhy dopomohou symbolem srdce, jež je znakem zamilovanosti. Hvězda je spojena s pozitivní náladou a životním nadhledem. Váhy by měly nosit i talisman s číslem 7, ale také amulet z tyrkysu, který se stará o zdravotní stránku.

Štír
Ke znamení Štíra padne jako ulitý amulet se štírem, protože v něm najde sílu i v těch nejzapeklitějších situacích. Skarabeus je zase spojen s duchovní vyrovnaností a koloběhem života a smrti. Je spjat s dlouhověkostí, zdravím a moudrostí. U Štírů najdete i talisman žáby, pomáhá proti neplodnosti.



Střelec

Na cestách a při náročných životních zkouškách bude Střelce provázet hvězda. Ukáže mu správný směr. Může mít různý počet cípů. Hvězda uklidňuje, ochraňuje a vnáší do života ztracenou naději. Šíp ukazuje jasnou cestu za štěstím a sova ztělesňuje životní moudrost.

Kozoroh
Kozoroh něčemu jen tak neuvěří, proto miluje znamení mince, jež mu přináší prosperitu a materiální hodnoty. Kozoroh by měl vlastnit astrologický symbol planety, tzv. kříž v kruhu. Amulet poukazuje na spojení s nebem a zemí. Ničím nezvyklým není ani safír a křišťál, symboly nadšení a čistoty.

Vodnář

Vodnáři pořád něco zkoumají a vrhají se věcí bez rozmyšlení. Nadpozemské zdroje najdou v božím oku, jež je vede k učení a vědění. Tento talisman je také ochraňuje. Nelze zapomenout na symbol devítky, to je propojení sil a tajemna. Mohou nosit i svého ochránce – znak planety Uran.

Ryby
Pro Ryby jsou talismany nutností, a dokonce se věnují jejich výrobě. Pro Rybu je typická mušle, spojení mezi přírodními silami a člověkem. Rodinné štěstí a lásku připomíná symbol Ryb. Rybičky nosí také amulety andělů, elfů, víl a skřítků. Věří na spojení mystického světa s reálným životem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.