Home - Články - Karta Tři meče konfrontuje rozum a cit

Karta Tři meče konfrontuje rozum a cit

vloženo 19. 2. 2018
čas čtení: 3 minuty

Karta Tři meče konfrontuje rozum a cit

Tři meče nejsou zrovna oblíbenou kartou, jelikož přináší bolestné poznání. Předpovídají, že city budou zraněny. Přesto je potřeba zachovat chladnou hlavu a poslouchat rozum. Jenom tak oprostíte svoje srdce!

sdílet článek na facebooku

Zatažená nebesa

Meč je symbolem trestu, ale i nástrojem k překonání zla za pomoci síly, pravdy a poznání. Meč je především prostředníkem spravedlnosti. Mraky na kartě zas chtějí zatemnit situaci, ale naznačují i boží přítomnost. Déšť zas předpovídá starosti a pláč.

Tazatel má často pocit vraženého meče hluboko do srdce. Ačkoli problém bývá většinou srdečního rázu, není žádoucí rozhodovat se na základě pocitů a emocí. Teď musíte dát na rozum, věřte, že vám radí dobře! Roli zde hraje i číslo 3, může jít o tři lidi, tři měsíce života, nebo třeba o to že problém začal, když vám byly tři roky.

Studená sprcha

Vaše očekávání se bohužel nejspíš nesplní. Možná přijdete na věc, která vás velmi zasáhne. Přesto je toto prozření potřeba. Uvědomte si, že smutek je důsledkem negativního myšlení. Snad až příliš často přemýšlíte o věcech, které jsou pro vás bolestivé. Karta chce naznačit, že je potřeba změnit svůj postoj.



V milostných záležitostech dochází k roztržkám, hádkám i rozchodu. Tři meče mohou představovat milostný trojúhelník. V lepším případě pocítíte žárlivost a strach ze ztráty partnera. Rozhodně se tomu nepodávejte.

Nepodceňujte příznaky

Ve zdravotních výkladech je karta logicky spjata se srdečními onemocněními. Není od věci, zajít si na vyšetření. V psychické rovině zas znamená deprese a přecitlivělost. Meče přinášejí potřebu řezu, tedy chirurgického zákroku. Je proto možnost, že se něčemu takovému nevyhnete. Podrobnosti prozradí až další karty ve výkladu.

Když opustíte lidi a situace, které vám ubližují, uděláte tak místo pro nové a lepší. Občas si musíte prožít bolestné chvíle, abyste se v životě posunuli.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.