Home - Články - Vlasy prozradí, jací opravdu jsme

Vlasy prozradí, jací opravdu jsme

vloženo 24. 4. 2023
čas čtení: 4 minuty

Vlasy prozradí, jací opravdu jsme

Ať máte svou hřívu černou, hnědou, červenou nebo třeba žádnou, vlasy o vás sdělují hodně! Charakteristiky sedí jak na ty, kteří už se s danou barvou či typem vlasů narodili, stejně jako na ty, kteří si ke svému vysněnému účesu dopomohli za pomoci kadeřníka. To proto, že vzhled odráží vaše nitro!

sdílet článek na facebooku

Zjistěte schopnosti tmavovlásek

Barva je obvykle první vlastnost, které si na vlasech všimneme. Zaměřte se na sledování převládající povahy lidí s danou barvou vlasů. Černovlasí lidé bývají dominantní, vědí dobře, co chtějí a málokdy se nechají odradit. Hnědovlasí jsou nejčastěji přátelští, spolehliví a také největší vtipálkové – ostatně znáte rčení: „Pánové milují blondýny, ale žení se s brunetkami.“ A pozor, totéž platí i u mužů.

Světlovlasé kouzlo

Blondýnky a blondýni pak tradičně vzbuzují ochranitelský komplex. Působí křehce a velmi citlivě, a ať už to dělají vědomě či nikoliv, mají velké kouzlo osobnosti. Zrzavé a rudé vlasy zase patří odvážným lidem, kteří se nebojí být vidět a věci rádi řeší netradičními metodami.

Ukažte svou pestrobarevnou duši!

Růžové, modré a jinak barevné vlasy pak ukazují na lásku k extravaganci. S takovou barvou se zatím nikdo nenarodil, ovšem v průběhu života právě do této fáze mnozí dospějí a touha vymezit se vůči ostatním a být osobití bývá silná. Podobnou charakteristiku ostatně můžeme vtáhnout i na různé netradiční účesy v podobě melírů.


Co odhalují vaše kudrny?

Za přirozeně kudrnatými nebo přirozeně rovnými vlasy stojí typ vlasového váčku, ze kterého vlasy vyrůstají, nicméně s dnešními moderními výdobytky není problém si vlasy přežehlit na dokonale rovné nebo naopak nechat dokonale nakadeřit. Ať už jsme se s nimi narodili či jim dáváme přednost, též to o naší nátuře mnohé prozrazuje.

Kudrnaté vlasy obvykle romanticky založeným osobám. Máte-li kudrnaté vlasy, nejenom že jste více citově založení, ale zřejmě jste i větší optimisté. Na druhou stranu máte větší sklon k flegmatismu a jen tak někdo vám své názory nevnutí. Obvykle bojujete s časem a termíny.

Nalajnovaný život lajnou vlasu

Rovné vlasy mají často lidé cílevědomí se sklonem k sebekontrole. Čím více vyžehlený je váš účes, tím více víte, co chcete, a také jak toho dosáhnout. Většinou jste odpovědní, nemáte nic proti dřině, nepřipouštíte si city tolik k těmu a jste spíše skeptici.

Lebka versus háro

V dnešní době je u mužů považována za velmi sexy holá lebka či jen kraťoučké chmýří. Tento styl úpravy účesu má již své kolonky u odborníků přes řeč těla a psychologii, kteří tyto lidi řadí především mezi businessmany a všechny ty, kteří potřebují mít všechno nalinkované a pod kontrolou.

Jejich pravým opakem jsou lidé dlouhovlasí, přičemž zvláště patrný je tento efekt u mužů. Dlouhé vlasy patří volnomyšlenkářům, kteří se nechtějí vázat, mají své ideály a nebojí se ukazovat city. U žen nápadně krátké vlasy dříve často souvisely s bořením tradic. I dnes tento styl účesu ukazuje touhu se vymezovat a mít svůj život více pod kontrolou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.