Home - Články - Týdenní horoskop 24. - 30. dubna

Týdenní horoskop 24. - 30. dubna

vloženo 22. 4. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 24. - 30. dubna

Jestli vás válcuje stres a starosti, přiznejte si upřímně, kolik času věnujete relaxaci a výletům do přírody. Právě na to byste se koncem dubna měli nejvíce zaměřit! Více vám prozradíme v následujících řádcích nového týdenního horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Momentálně se nacházíte v poměrně složitém životním období, které pro vás hned v několika ohledech zřejmě není příliš příjemné. Na druhou stranu pro vás hvězdy osudu připravují mnohé změny, které vás v životě posunou dále a vy se stanete silnějšími.

Býk
V milostném životě se začíná blýskat na lepší časy. Taky už bylo na čase, aby se vám začalo dařit i v této sféře. Byli jste hodně dlouho sami a je fajn, že nyní po boku někoho moc příjemného jenom záříte. I vaši kamarádi novému vztahu moc fandí.

Blíženci
Už dlouho přemýšlíte nad změnou zaměstnání. V práci je to fajn, máte sice příjemný kolektiv, ale vy máte pocit, že jste uvízli ve stereotypu. Navíc si taky myslíte, že už nemáte firmě a svým kolegům co předat, a že se ani vy nic nového nenaučíte.

Rak
Už nějakou dobu se potkáváte s někým, kdo je vám velice příjemný. Nevíte, jestli váš vztah má budoucnost a abyste k sobě byli upřímní, tak vás to momentálně moc nezajímá. Zaměřujete se totiž na tady a teď a necháváte některým věcem volný průběh.


Lev
Tento týden se chcete zaměřit zejména na sebe a to, abyste v životě byli více šťastní. Poslední dobou vám štěstí hodně chybí a máte melancholické nálady, na které máte momentálně plné právo. Zkuste se ale zaměřit i na to pozitivní ve vašem životě.

Panna
Merkur je v příznivém trigonu s vaším znamením a vám se bude dařit vše, na co sáhnete. Osobní vztahy jenom vzkvétají, v práci se vám daří a jste spokojeni i s tím, jak si momentálně vedete se svými financemi. Snad vám šťastná konstelace vydrží dlouho.

Váhy
Mars je v poměrně nepříznivém trigonu s vaším znamením a vy se tak mnohokrát ocitnete ve svízelné situaci. Obzvlášť se vám nebude dařit krotit své rozbouřené emoce a občas vybouchnete možná že i na nesprávném místě. Koncem týdne se to výrazně zlepší.

Štír
Máte před sebou moc fajn dny, kdy budete mít čas na sebe, své koníčky a sebepoznání. V mnoha ohledech se smíříte s jistými skutečnostmi a přijmete je a okamžitě poznáte, jak se umíte radovat i z maličkostí, které vám nyní dělají jen samou radost.


Střelec
V některých záležitostech v oblasti lásky a osobních vztahů jste až příliš dominantní. Neradi děláte kompromisy a hodně se vám musí okolí přizpůsobovat. Tento týden vás zřejmě někdo z vašich kamarádů na tuto skutečnost upozorní a konfrontuje vás.

Kozoroh
Potkali jste inspirativního člověka, se kterým trávíte svůj volný čas. Je skvělé, že si takto rozumíte a je vám příjemné, že o vás má zájem. Kdo ví? Možná, že je to přesně ten jedinec, kterého ve svém životě postrádáte a čeká vás společná budoucnost.

Vodnář
Jste skvělý bavič a pozitivní člověk, který rozhýbe každou zábavu. Je pro vás ale občas ubíjející, že to od vás každý očekává, že bude právě vy, kdo bude dělat zábavu a legrácky. Někdy na to prostě nemáte náladu a chcete, aby vás bavil někdo jiný.

Ryby
V práci jste měli poslední dobou tak trochu lenivou náladu a díky tomu se vám toho tento týden nahromadí trochu více, než budete moci zvládnout. Možná si budete muset naplánovat i nějaké přesčasy, protože to opravdu nebudete mít teď příliš jednoduché.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.