Home - Články - VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 15. - 21. dubna Krysy čeká bouřlivý týden, Tygři se musí připravit!

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 15. - 21. dubna Krysy čeká bouřlivý týden, Tygři se musí připravit!

vloženo 15. 4. 2024
čas čtení: 3 minuty

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP na 15. - 21. dubna Krysy čeká bouřlivý týden, Tygři se musí připravit!

Co váš čeká tento týden? Přečtěte si svůj ČÍNSKÝ HOROSKOP na tento týden! 

sdílet článek na facebooku

Krysa
Máte před sebou bouřlivý týden, který bude bohatý na nové události. Jedna záležitost, na které vám záleží, bude mít nejasný výsledek, ale vyplatí se vám vsadit na trpělivost a počkat si, vše se nakonec vyřeší a dostane do … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Na začátku týdne budete mít plnou hlavu pracovních plánů, ale věci se nakonec vyvinou trochu jinak, než jste předpokládali. To však nebude vůbec špatné, právě naopak, setkáte se s příjemným překvapením, které … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
První část týdne bude bohatá na nečekaná setkání, z nichž některá vám budou připadat naprosto zásadní. V této době však ještě nelze říct, co z toho bude mít vliv na budoucnost a co ne, rozhodování budete mít do … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na začátku týdne budete mít pocit, jako kdyby vám chyběla energie. I když toho před sebou máte hodně, do práce se vám příliš chtít nebude a nejraději byste relaxovali. Tak si to dopřejte, zasloužíte si přece trochu se … ČTĚTE VÍCE!

Drak
Po poměrně jednotvárném začátku týdne se ve vašem životě najednou objeví spousta novinek a změn. Vše bude odstartováno jednou trochu podivnou událostí, od které se pak bude všechno další odvíjet. Události naberou rychlý spád hlavně … ČTĚTE VÍCE!


Had
Před nějakou dobou se vám stala zvláštní událost, která se nyní vrátí do vašeho života, ovšem trochu jinou cestou a jiným způsobem. Bude vás těšit, že jistá záležitost se konečně dořeší, ale zároveň budete z vývoje situace trochu  … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Po vztahové stránce vás tento týden hodně překvapí a rozhodně nepůjde jen o lásku, i když nedostatek romantiky vám rozhodně nehrozí. Milostný život vám připraví spoustu pozoruhodných zážitků, jaké se vám již nestaly hodně … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na začátku týdne vás trochu zaskočí neobvyklé pocity, se kterými jste nepočítali. Uvědomíte si, že za tím nejspíš stojí výčitky svědomí, ale jeden rozhovor vám pomůže pochopit, že k nim nemáte žádný důvod a vaše trápení je… ČTĚTE VÍCE!

 
Opice
Po většinu týdne budete doslova zavaleni různými povinnostmi, ale stěžovat si nebudete, protože vám přinesou zisk a změny k lepšímu. A to bude přesně to, v co jste již dlouhou dobu doufali a netrpělivě jste na … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V první polovině týdne si pracovní úkoly vyžádají vaši plnou pozornost. Chvílemi sice budete trochu nadávat na výmysly svého šéfa nebo zákazníků, ale nakonec zjistíte, že vás jejich požadavky ve skutečnosti přivedly ke … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Většinu týdne budete muset zasvětit práci, ať už se vám to bude líbit nebo ne. Bude toho na vás hodně, termíny budou spěchat a vy se navíc budete chtít vyhnout stresu. Je určitě dobrý nápad nenechávat si všechno na … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Na začátku týdne vás nečekaně překvapí velmi zvláštní pocity, které se z ničeho nic objeví. Hlava vám bude říkat něco jiného než srdce a budete mít dilema, jak se rozhodnout. Nakonec se však ukáže, že správné rozhodnutí je … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.