Home - Články - Týdenní Horoskop LÁSKY na 15. - 21. dubna Býci bude to vášnivé, Lvi potkají osudovou lásku!

Týdenní Horoskop LÁSKY na 15. - 21. dubna Býci bude to vášnivé, Lvi potkají osudovou lásku!

vloženo 13. 4. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní Horoskop LÁSKY na 15. - 21. dubna Býci bude to vášnivé, Lvi potkají osudovou lásku!

Láska, sex i rozchody! Čtěte svůj horoskop lásky na tento týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostných pletkách se nyní necítíte být ve své kůži. Flirtování a nezávazné vztahy už vám nic neříkají. Máte-li momentálně podobně založený vztah, tak je pravděpodobné, že ho ukončíte.

Býk
Milí Býci, tento týden bude doslova nabitý smyslnou erotikou a nevšedními milostnými zážitky. Vyzkoušíte spoustu nových věcí, díky kterým budete mít zážitky doslova na celý život.

Blíženci
S největší pravděpodobností zjistíte, že váš dosavadní vztah není úplně tím pravým ořechovým. Cítíte, že už je čas na změnu, abyste zase mohli ukázat své pravé já bez přetvářky.

Rak
Hodně vás přitahuje kolega v práci. Oba dva jste ale zadaní a uvědomujete si, že flirt by nebyl dobrým nápadem, ale chemie je mezi vámi doslova hmatatelná. I okolí si toho všímá.


Lev
Milí Lvíčci, máte tento týden unikátní možnost potkat zajímavého jedince, který se vám nadobro vtiskne do vaší duše. A to ve chvíli, kdy to vypadá jenom na krátký románek. Neodmítejte pozvání.

Panna
Ve svých citech nejste příliš stabilní. Naopak nevíte, kde se ukotvit. Líbí se vám hned několik jedinců najednou a vy nevíte, komu dát přednost. Vaše srdce i rozum jsou v rozpacích.

Váhy
Už delší dobu máte pochybnosti ohledně vašeho vztahu. Máte pocit, že jste na žebříčku priorit u svého protějšku někde hodně nízko a takový vztah přece vy v žádném případě nechcete.

Štír
Chcete si užívat a ne se vázat. Pokud tedy na vás někdo tlačí ohledně vztahu, tak rychle utečete. Vaše charisma a erotický náboj vám pomáhají získat do postele přesně koho chcete.

 
Střelec
Střelci, máte velice společenskou povahu. Nevynecháte žádnou akci nebo párty, kde nemáte vůbec žádný problém se seznámit s někým novým a zaflirtovat si. Tento týden nebude výjimkou.

Kozoroh
Kozorozi budou tento týden navazovat převážně přátelské vazby. A právě v okruhu kamarádů máte velkou šanci potkat svého idola. Stačí mít jen oči dokořán, jistě bude blízko vás.

Vodnář
Dlouhodobé svazky čeká výrazný přetřes. Hádky nebudou brát konce a je vyloženě vidět, že váš protějšek je vyhledává. Vůbec nevíte, co mu leží v žaludku, ale nemáte na to náladu.

Ryby
Momentálně vás trochu trápí nízké sebevědomí a na seznamování nemáte moc náladu. Po lásce i nezávazné erotice ale velice toužíte. Zkuste na svém sebevědomí výrazně zapracovat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.