Home - Články - Týdenní přehled – 28. astrotýden

Týdenní přehled – 28. astrotýden

vloženo 14. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled – 28. astrotýden

Astrologická bomba! Chcete poznat svou budoucnost dřív než ostatní? Jako první vám přinášíme detailní horoskop na rok 2018! Mimo obvyklé horoskopy podle čínské i západní astrologie poznáte tajemství egyptského horoskopu, poselství tarotové karty s devíti poháry a pozor – díky magii můžete vyhrát miliony!

sdílet článek na facebooku

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2018! Rozsáhlejší informace o vaší budoucnosti v ČR nenajdete! Už teď přesně víme, co vás čeká v lásce, zdraví, kariéře i financích. Štěstí přeje připraveným – tak neváhejte a čtěte výklad profesionální astroložky Mony!



Karta IX. pohárů přináší spokojenost! Tarotové karty dokáží odhalit vaši budoucnost. Když si vyberete kartu IX. pohárů, můžete se těšit na období štěstí, klidu, spokojenosti, požitek a nasycení. Budete obklopeni vším, co vám přináší radost. Co ještě vám karta předpovídá?



Magie existuje - vyhrajte miliony!
Nejedná se o žádnou nadsázku ani reklamu na reality show. Přes tři miliony korun pro toho, kdo prokáže svoje paranormální schopnosti. Může to být čtení z ruky, hledání ztracených osob nebo cokoliv dalšího. Máte odvahu na tuto výzvu?



Poznejte starý egyptský horoskop!
Nelze pochybovat o tom, že je prastarý Egypt silným zdrojem informací v jakékoliv formě. To platí i pro horoskop inspirovaný 11 bohy. Ke každému z bohů bylo přidáno časové rozmezí roku a charakteristika. Kam patříte vy?



Na onom světě!
Smrt přichází nečekaně. Ještě větší překvapení však je, když ten, kdo umřel, najednou oživne. Jak vypadá svět mrtvých? Zjistěte v našem tajemném příběhu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.