Home - Články - Týdenní horoskop lásky 3.-9.7.

Týdenní horoskop lásky 3.-9.7.

vloženo 3. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop lásky 3.-9.7.

Přes přátelství může vést cesta k lásce. To by si tento týden měli uvědomit především Lvi, které čeká příjemné překvapení. Dny plné lásky a harmonie prožijí také Berani. Přečtěte si týdenní horoskop lásky od profesionální astroložky.
sdílet článek na facebooku

Beran
Aktivní prožívání milostného života a možnost spontánně vyjadřovat své city vám počátkem týdne přinese Venuše! Zajistí vám i zvýšené množství velmi zajímavých a milých setkání.

Býk

Slunce s Marsem vás velmi příjemně rozpalují a kynou velké výdrži v láskyplných radovánkách. Jiskra může přeletět mezi vámi a osůbkou, která se pohybuje ve vašem blízkém okolí.

Blíženci

Jste výborně naladěni, zvídaví a také hraví. Vyzařuje z vás kouzlo, které upoutá nejednoho kolemjdoucího. Sex-appeal se zračí v každičkém vašem gestu, takže se stáváte atraktivními.

Rak
Na rozdíl od normálu, nesmělí Ráčci, se stáváte více průraznými. Nelze si nevšimnout vaší akceschopnosti v milostných otázkách, Mars není rozhodně známkou nějaké zpátečnickosti.



Lev
Tento týden jste nabiti obrovským sex-appealem, přitahujete pozornost a ve společnosti záříte jako sluníčko. Nezapomeňte, že i z nevinné přátelské schůzky může vzniknout láska.

Panna
Náladová Venuše na vás vrhá umíněné pohledy a signalizuje nepokoje v lásce. I když ostatní hvězdy vám přejí, určitý nesoulad přece jenom stále visí ve vzduchu. Hodně trpělivosti!

Váhy

Záležitosti lásky se tento týden jeví velmi spokojeně a není nouze o příjemné kontakty. Venuše podněcuje zajímavá a vzrušující setkání, plná sdílení myšlenek a nečekaných událostí.

Štír
Hvězdy si pro vás tento týden připravily pořádnou porci vášně! Váš sex-appeal je opět nepřehlédnutelný, vášniví Štíři! Jste přitažliví, magnetizující a nepotlačujete sexuální touhy.



Střelec

V oblasti lásky a citové sféře to tento týden vypadá na hodně proměnlivé situace. Venuše je trochu vrtošivá a má zálibu v zadělávání na problémy, a to zejména v trvalých svazcích.

Kozoroh
Venuše se zase o kousek posunula, a to stačí k tomu, aby na vás přestaly dopadat její láskyplné paprsky. Obrňte se trpělivostí zejména vy, kteří žijete v dlouhodobém partnerství.

Vodnář
Venuše je vám tento týden příznivě nakloněna, což je pro oblast lásky ten nejlepší bonus, jaký vám vesmír může dát. Vyzařuje z vás něco krásného a svůdného, což nejde přehlédnout.

Ryby

Hvězdy vás dobíjí vášnivostí a stále se množí další a další možnosti k intimnímu vztahu, vášnivé Ryby! Najednou je jich jako hub po dešti, přitahujete vše, co zavání smyslností.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.