Home - Články - Týdenní horoskop 3. – 9.7.

Týdenní horoskop 3. – 9.7.

vloženo 1. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. – 9.7.

Ačkoliv je léto v plném proudu a mnozí by se raději viděli venku u vody, práce nadále zůstává důležitou oblastí v soukromém i osobním životě. Především Kozorohy čeká velké přemýšlení, jakým směrem se vydat. Přečtěte si týdenní horoskop a zjistěte, co vás čeká nejen v pracovním životě!

sdílet článek na facebooku

Beran
Sice se v práci v tomto týdnu objeví trochu více napětí, ale překonáte vše s nadhledem a profesionalitou sobě vlastní. Dokonce máte tendence vydělat více peněz nebo jinak uspět. Pracovní vytížení ale trochu naruší vaše rodinné vztahy, měli byste s blízkými trávit víc času.

Býk

Venuše, která dohlíží také na blahobyt a hmotnou spokojenost, vám rozhodně nechce škodit. Nechybí vám energie do vydělávání peněz a celkově je viditelný živější tok financí. Ale jak se říká, každá mince má dvě strany, tudíž lze počítat i s výraznějším utrácením.

Blíženci

Dostáváte od hvězd tento týden mimořádné dary. Zejména dar obchodování a komunikace, ale také schopnost učit se nové věci a rozšiřovat své obzory pomocí studia. Hvězdy vám také poskytnou četné možnosti a kontakty, které vás mohou v profesní sféře posunout více na výsluní.

Rak

Nejvýraznější jsou tento týden zvýšené možnosti k větším příjmům a viditelný talent na objevování i skrytých zdrojů peněz. Investice se jeví jako velmi úspěšné, přičemž máte vlivem Marsu chuť i zariskovat – pokud jde o nové obchody, Slunce souhlasně přikyvuje!



Lev

Do práce jste jako Lvi! S nezměrným elánem se vrháte do svých úkolů. Hvězdy na vás mají políčeno s projekty, v nichž se dokážete blýsknout svým výjimečným intelektem a vytrvalostí. Do čeho zatnete drápky, toho se jen tak nepustíte! Počítejte s četnějšími telefonáty, emaily a pracovními schůzkami.

Panna

Něco, co ve vás dlouho klíčilo a rostlo ve vašem podvědomí, má tendenci se nyní prodírat na světlo – jen směle do toho, dejte svému bohatému vnitřnímu potenciálu průchod. Využijte přízně hvězd a probuďte v práci svoje smysly. Vrhněte se na projekty, na které byste si ještě nedávno netroufli.

Váhy
Vaše energie je hodně oslabena, což se odráží především v záležitostech spojených s vaší kariérou. Jste pověstní svým smyslem pro harmonii a soulad, nicméně hvězdy se v tomto týdnu snaží vaše pokojné vody trochu rozčeřit. Také vám mohou pohnout žlučí někteří z vašich nadřízených.

Štír

Tento týden očekávejte bezproblémové finanční dění a větší možnosti k zisku. Hvězdy vás nabíjí patřičnou energií, díky které umíte zabrat a vydělat peníze. Nejlepší zdroje zisku pramení ze zahraničí nebo aktivit spojených s nějakou zahraniční firmou, přínosnou se jeví i podpora nějaké vlivné osoby.



Střelec

Sice více vyděláváte, ale zase máte tendence více utrácet, takže finančně pro vás tento týden velmi úspěšný není. Už od přírody nejste žádní spořílkové, naopak jste pověstní svou štědrostí, takže se nelze divit, že se vaše penízky vždycky velice brzy rozkutálejí. Pozor na to!

Kozoroh

V pracovní sféře nebudete tento týden asi úplně nejspokojenější. Hvězdy kladou důraz na spojení s vlivnými lidmi, ale vše nemusí probíhat podle vašich představ. Jste zásadoví a máte vlastní etiku chování, nicméně v tomto čase narážíte na skutečnost, že se vaše pravidla liší od pravidel ostatních.

Vodnář
Na první místo vašeho žebříčku se v tomto týdnu před práci a kariéru prodrala láska a užívání si života. V práci sice nepatříte mezi ty, kteří zanedbávají své povinnosti, nicméně poněkud vám schází touha expandovat a posouvat se profesně dál. Nejvíce na nervy vám jde papírování!

Ryby

Hvězdy v tomto týdnu mohou předznamenávat skutečně velký boom! Po pracovní stránce máte skvělý vítr v plachtách a žádné bouřkové mraky, můžete tedy rozjet všechno, co si přejete! V éteru jsou slyšet zvonivé mince kvetoucího podnikání a také lichotivé uznání vašich zásluh.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.