Home - Články - Týdenní horoskop 5. - 11. září

Týdenní horoskop 5. - 11. září

vloženo 3. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 5. - 11. září

Kudy se budou upírat cesty osudu tento týden? Budete plní pozitivní energie nebo se naopak budete cítit vymačkaní jako citrón? Budete mít hlavu plnou úžasných nápadů nebo se raději máte držet zažitých postupů? Přečtěte si, co vás čeká tento týden.

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu se nebudete po psychické stránce cítit nejlépe. Doléhá na vás samozřejmě vlna povinností, které nyní v září máte, ale svůj podíl na tom samozřejmě i má odchod léta a nástup chladnějších dní. Vy ke svému životu potřebujete hodně sluníčka.

Býk
V práci se většinu času cítíte velmi dobře. Poslední dobou vás ale štvou vaši kolegové, kteří stále potřebují dohled a doslova vodění za ručičku. Přitom jsou zaměstnáni stejnou dobu jako vy a vy máte svých pracovních povinností nyní víc než dost.

Blíženci
Váš společenský život je nyní na vrcholu. Užíváte si život plnými doušky a s kamarády podnikáte spoustu akcí. Vydáte se na výlet, nebo si zajdete na zábavu. Jedno je jisté, nudit se určitě nebudete, protože kolem sebe máte spoustu vtipných lidí plných elánu.

Rak
Snažíte se šetřit. Řekli jste si, že doba není příznivá a že byste se na ni měli připravit. Občas si musíte přiznat, že v mnoha případech se na peníze moc nedíváte a nejste typicky spořivým člověkem, i když samozřejmě ani nijak závratně neutrácíte.


Lev
Trochu vás mrzí a jste smutní, že v jisté záležitosti se nedočkáte podpory od vašich příbuzných. Přitom po vás podporu čekají téměř vždy a při každém svém výmyslu. Nejhorší na tom je, že o sobě víte, že to nikdy nebudete chtít oplácet stejnou mincí.

Panna
Máte chuť na radikální změnu vaší vizáže. Ať už se rozhodnete pro obměnu dosavadního šatníku nebo dokonce výraznou změnu účesu, tak si můžete být jisti, že nešlápnete vedle. Výsledek totiž bude fenomenální a vy se s novou image budete cítit sebejistě.

Váhy
Ve svém okolí máte velice falešnou osobu, která se naoko tváří jako váš nejlepší přítel a rádce, ale všechny informace, které o sobě prozradíte, samozřejmě putují někam dál ve značně zveličeném a nelichotivém znění. Budete v šoku, když se to dozvíte.

Štír
Stojíte na velké životní křižovatce, která bude mít na vaši budoucnost velký vliv. Nečekali jste, že se budete muset rozhodovat tak brzy, ale nakonec to uvítáte. Potřebujete totiž konečně v životě někam popostrčit a teď je k tomu ta nejvhodnější doba.


Střelec
Dostanete skvělou nabídku na novou práci. V té stávající jste velice spokojeni, tak se dostanete do poměrně zapeklité situace, protože nebudete vědět, jak se rozhodnout. Nakonec řešení přijde úplně samo a vy budete rádi, že vás osud takto popostrčil.

Kozoroh
Seznámíte se s někým výjimečně zábavným, kdo bude mít i podobné názory na život. Kromě toho vás navíc spojují i společné koníčky. Novému vztahu tak říkajíc nestojí nic v cestě a nejen vy si toto láskyplné období báječně užíváte. A proč taky ne.

Vodnář
V tomto týdnu si, milí Vodnáři, dejte pozor zejména na své zdraví, kde vám hrozí riziko krátkodobých viróz. Sluníčka je méně, chybí vám vitamín D a rovněž chladnější rána si vybírají svou daň. Raději se ráno tepleji oblékněte a nepodceňujte přísun vitamínů.

Ryby
V práci to momentálně máte trochu těžší. Nedostatek pracovních sil způsobil, že máte opravdu hodně práce, kterou nemáte tak úplně v popisu a musíte se i přiznat, že mnoha věcem ani nerozumíte. Doufáte, že toto strastiplné období velice rychle pomine.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.