Home - Články - Láskohled 5. - 11. září

Láskohled 5. - 11. září

vloženo 2. 9. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 5. - 11. září

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. Pro Berany máme odpověď, která je nepotěší. Oproti tomu Štíři se budou cítit jako v ráji. A co čeká vás? Zjistěte v týdenním horoskopu lásky! Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce to není zrovna moc růžové. Máte s protějškem neustálé neshody, které vám brání v hezké komunikaci, a tak se stále točíte v jakémsi zapeklitém kruhu, z kterého není úniku.

Býk
Tento týden máte velkou šanci potkat svou vysněnou lásku. Obzvlášť Venuše je v příznivém trigonu s vaším znamením a přináší vám doslova neomezené možnosti seznámení. Tak do toho!

Blíženci
Vašemu idolu zřejmě pořád nedochází, že byste rádi něco víc než jen občasné flirtování. Zřejmě si s ním budete muset navážno promluvit, protože on na to sám rozhodně nepřijde.

Rak
Poznali jste někoho, kdo vás ze začátku vůbec nezaujal a na slíbené rande se vám nebude chtít. Nakonec se ale budete bavit a zjistíte, že daná osoba je velice hodná a inteligentní.


Lev
Osoba, o kterou jevíte zájem, je poměrně zakřiknutá a zdá se, že se od ní nějakého prvního kroku rozhodně nedočkáte. Rovněž byste na některé záležitosti měli jít pomaleji než dosud.

Panna
Aktuální známost pro vás není ta pravá partie. Zejména v některých názorech na život se neshodnete a spousta věci je pro vás zásadní. Tohle vystřízlivění bude nakonec oboustranné.

Váhy
Konverzace s jistou nevšední osobou vám nedělá vůbec žádné potíže. Ve většině případů máte problém mluvit s někým, koho znáte jenom chvilku, ale teď je doslova všechno úplně jinak.

Štír
Venuše je v příznivém sextilu s vaším znamením a odrazí se to zejména v milostném životě. Pokud to dosud nebylo v této oblasti zrovna růžové, tak tento týden by se to mělo změnit.


Střelec
S osobou opačného pohlaví vás pojí silné přátelství, které má ale k milostnému vztahu daleko. Každý jste jiný, ale oba vás už štve, jak vás společní známí stále dávají dohromady.

Kozoroh
Máte pocit, že kolega v práci o vás jeví stále větší a větší zájem, ale vy jeho sympatie rozhodně neopětujete. Máte ho trochu za směšnou a namyšlenou osobu, která se k vám nehodí.

Vodnář
Tento týden vás čeká velice příjemné setkání a seznámení. I když to ze začátku bude vše zalité slunce, tak po pár dalších setkáních budete nakonec jistou osobou velice zklamáni.

Ryby
Ve spoustě věcech, ohledně vašeho vztahu, nechcete vidět realitu. Pořád svůj protějšek omlouváte před rodinou, svými kamarády ale i kolegy. Měli byste být k sobě konečně upřímní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.