Home - Články - Týdenní horoskop 18. - 24. červenec

Týdenní horoskop 18. - 24. červenec

vloženo 16. 7. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18. - 24. červenec

Tento týden vám hvězdy připravily nové životní výzvy i radosti. Budete se cítit plní vitality, nebo byste raději prospali celý den a jak se to bude vyvíjet v zaměstnání? Čekají vás neshody s kolegy, nebo se pracovní atmosféra povede v klidném duchu? Přečtěte si váš týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete mít hlavu plnou nápadů a na rozdíl od předchozích dní i dostatek energie k tomu, abyste své plány uskutečnili. Dobré ovšem bude prověřovat si lidi, které přizvete ke spolupráci. Ne že by se z nich zrovna měli vyklubat nějací ničemové v přestrojení, ale mohli byste zjistit, že si příliš nesedíte.

Býk
Nebudete si tak úplně jisti, jakým směrem byste se měli dále ubírat. Lákat vás bude hned několik činností a všechny budou nadmíru zajímavé, takže budete sedět zároveň na několika židlích. Zatímco okolí z toho bude mít divoké sny, vy v pohodě zvládnete všechny svoje aktivity, které potřebujete.

Blíženci
Trochu se vám zdá, že nestíháte. Dovolené a volno vašich kolegů zapříčiní, že nic nejde přesně podle plánu. Musíte hodně dohánět a pomalu ale jistě se to na vás nabaluje a jste i hodně pod stresem. V takovém rozpoložení se vám velice špatně pracuje.

Rak
Rozhodli jste se, že uděláte něco radikálního se svým zdravím. Ať už se rozhodnete zhubnout, přestat kouřit nebo začít sportovat, tak ani v jednom případě nešlápnete vedle. Nejen, že si začnete všímat fyzické proměny, ale celkově se začnete cítit líp.


Lev
Slunce, prázdniny a dovolená u vás vždy evokuje příjemné pocity, které vám vydrží ještě do podzimu. Umíte si léto užít plnými doušky a nebojíte se, že byste něco nestíhali, protože jste natolik nabití pozitivní energií, že i vaše výkonnost se zvyšuje.

Panna
Máte kolem sebe ty správné hodné lidi, kteří umí pomoct ve chvíli, kdy se necítíte úplně dobře. To je skvělé, protože když má kolem sebe člověk více podpory, tak už se mu daleko lépe pracuje, ale i relaxuje. Mít hodně kamarádů nikdy není na škodu.

Váhy
Ve svém životě jste momentálně velice spokojení. Venuše je v příznivém trigonu s vaším znamením a zejména osobní sféra je na vzestupu. Vedete nyní bohatý společenský život, ale také doma vládne klid a harmonie, kterou umíte využít ve svůj prospěch.

Štír
Milostný život pořád není tam, kde byste si přáli, i když jste pro to udělali maximum, tak váš vztah skomírá. Ani jeden si to ale nechcete přiznat. Máte spoustu společných závazků, které není jednoduché opustit. Jak dlouho to ale chcete vydržet?


Střelec
Finanční sféra dostává poslední dobou zabrat. Není divu, dovolená před vámi, nákupy, inflace, blížící se září a vy si začínáte uvědomovat, že vaše peněženka není bezedná. I když se chcete trochu uskromnit, tak na druhou stranu si léto chcete i užít.

Kozoroh
Jste plni elánu a energie a věříte, že všechno, co nestíháte, nebo kde máte resty, se prostě poddá, ale není tomu tak. Vaše bezstarostnost občas nahrává zlým jazykům a dříve nebo později si z těchto pomluv začnete dělat těžkou hlavu a nebudete v pohodě.

Vodnář
Momentálně si dost užíváte. Vedete bohatý společenský život plný zábavy, nezávazného flirtu, ale i bezesných nocí. Trochu se to na vás začne podepisovat, protože ne vše lze zvládat jako dřív a později vás rovněž mohou dohnat vaše nesplněné závazky.

Ryby
Váš život vás nudí a zdá se vám stereotypní - potřebujete pořádný restart. Léto je nejlepší na to, začít se sebou něco dělat, a navodit ve svém životě pozitivitu, která tam tak nějak pořád chybí. Máte před sebou ale velký kus práce, tak neztrácejte čas!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.