Home - Články - Láskohled 18. - 24. červenec

Láskohled 18. - 24. červenec

vloženo 15. 7. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18. - 24. červenec

Co vás čeká ve vašem milostném životě? Potkáte konečně někoho, po kom už dlouho toužíte nebo byste si na milostná dobrodružství měli nechat zajít chuť? Bude váš vztah v harmonické shodě nebo vás čekají bouřlivé hádky? Poodhalte, co vám bohyně lásky Venuše přichystala.

sdílet článek na facebooku

Beran
Harmonický vztah u vás momentálně rozhodně není vidět. Hádáte se se svým protějškem poslední dobou velice intenzivně a vzájemné neshody vám postupně přerůstají přes hlavu.

Býk
Máte vedle sebe jedince, na kterého se opravdu můžete spolehnout. Ve většině případů se totiž postará o vše, co potřebujete. I váš vztah je touto vzájemnou důvěrou značně ovlivněn.

Blíženci
S jedním kolegou po sobě již delší dobu pokukujete. Není to nic vážného, přesto na něj myslíte čím dál častěji. I vám přijde, že se vzájemné jiskření stává daleko intenzivnějším.

Rak
Máte před sebou velice společenské období plné zábavy, flirtu, ale i nových známostí. Užíváte si život plnými doušky a věříte, že ten pravý je už blízko. Nejste daleko od pravdy.


Lev
Nový idol není na první pohled okouzlující jedinec, který by si všechny hned získal, jak tomu je třeba u vás. Postupem času u něj ale každý začne spatřovat klady, které vidíte vy.

Panna
Konečně se vám podařilo získat srdce vašeho idola, ale byla to dlouhá cesta zahrnující vylepšení vzhledu, změny stravovacích návyků, ale i některých koníčků. Snad se vám to vyplatí.

Váhy
Po dlouhé době jste se potkali se svým ex. Ze začátku to sice byl křečovitý rozhovor plný rozpačitosti, nakonec se ale rozloučíte s tím, že jste se rádi viděli a snad ne naposled.

Štír
V dlouhodobém svazku to vypadá bledě. Ať už se snažíte jakkoliv, je vidět, že budování něčeho nového není na pořadu dne a vaše cesty se už dávno rozešli, jen si to nechcete přiznat.


Střelec
Milí Střelci, zpozorněte! V tomto týdnu můžete potkat skvělého člověka, který se vám ze začátku možná nejeví sympaticky, ale nakonec oceníte jeho skryté kvality. A to je dobře!

Kozoroh
Single život vám naprosto vyhovuje. Máte spoustu času na sebe, své koníčky, zájmy, ale i sebevzdělávání, které je pro vás důležité. Užíváte si i společenského života, ale s mírou.

Vodnář
Máte před sebou harmonické a láskyplné období plné souznění s protějškem. Už dlouho u vás nebyla taková pohoda a příjemný trigon s Venuší hlásí, že to tak bude i nadále pokračovat.

Ryby
Dlouhodobé svazky nezažívají zrovna to nejlepší období. Už dokonce uvažujete nad tím, že nemá cenu už tak dlouho protahovat nevyhnutelné a raději byste měli jít každý svou cestou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.