Home - Články - Láskohled 18. - 24. červenec

Láskohled 18. - 24. červenec

vloženo 15. 7. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18. - 24. červenec

Co vás čeká ve vašem milostném životě? Potkáte konečně někoho, po kom už dlouho toužíte nebo byste si na milostná dobrodružství měli nechat zajít chuť? Bude váš vztah v harmonické shodě nebo vás čekají bouřlivé hádky? Poodhalte, co vám bohyně lásky Venuše přichystala.

sdílet článek na facebooku

Beran
Harmonický vztah u vás momentálně rozhodně není vidět. Hádáte se se svým protějškem poslední dobou velice intenzivně a vzájemné neshody vám postupně přerůstají přes hlavu.

Býk
Máte vedle sebe jedince, na kterého se opravdu můžete spolehnout. Ve většině případů se totiž postará o vše, co potřebujete. I váš vztah je touto vzájemnou důvěrou značně ovlivněn.

Blíženci
S jedním kolegou po sobě již delší dobu pokukujete. Není to nic vážného, přesto na něj myslíte čím dál častěji. I vám přijde, že se vzájemné jiskření stává daleko intenzivnějším.

Rak
Máte před sebou velice společenské období plné zábavy, flirtu, ale i nových známostí. Užíváte si život plnými doušky a věříte, že ten pravý je už blízko. Nejste daleko od pravdy.


Lev
Nový idol není na první pohled okouzlující jedinec, který by si všechny hned získal, jak tomu je třeba u vás. Postupem času u něj ale každý začne spatřovat klady, které vidíte vy.

Panna
Konečně se vám podařilo získat srdce vašeho idola, ale byla to dlouhá cesta zahrnující vylepšení vzhledu, změny stravovacích návyků, ale i některých koníčků. Snad se vám to vyplatí.

Váhy
Po dlouhé době jste se potkali se svým ex. Ze začátku to sice byl křečovitý rozhovor plný rozpačitosti, nakonec se ale rozloučíte s tím, že jste se rádi viděli a snad ne naposled.

Štír
V dlouhodobém svazku to vypadá bledě. Ať už se snažíte jakkoliv, je vidět, že budování něčeho nového není na pořadu dne a vaše cesty se už dávno rozešli, jen si to nechcete přiznat.


Střelec
Milí Střelci, zpozorněte! V tomto týdnu můžete potkat skvělého člověka, který se vám ze začátku možná nejeví sympaticky, ale nakonec oceníte jeho skryté kvality. A to je dobře!

Kozoroh
Single život vám naprosto vyhovuje. Máte spoustu času na sebe, své koníčky, zájmy, ale i sebevzdělávání, které je pro vás důležité. Užíváte si i společenského života, ale s mírou.

Vodnář
Máte před sebou harmonické a láskyplné období plné souznění s protějškem. Už dlouho u vás nebyla taková pohoda a příjemný trigon s Venuší hlásí, že to tak bude i nadále pokračovat.

Ryby
Dlouhodobé svazky nezažívají zrovna to nejlepší období. Už dokonce uvažujete nad tím, že nemá cenu už tak dlouho protahovat nevyhnutelné a raději byste měli jít každý svou cestou.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.