Home - Články - Týdenní horoskop 15. – 21.5.

Týdenní horoskop 15. – 21.5.

vloženo 13. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 15. – 21.5.

Připravte se s předstihem na události, které vás čekají v následujícím týdnu! Býci, stejně jako Raci se mohou těšit na další skvělé dny. Profesionální astroložka Chantal si pro vás připravila týdenní horoskop! Čtěte více a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pracujete opravdu pilně, milí Berani. Zaděláváte si na úspěch, který bude opravdu dlouhodobý. Nebojte se využívat kontakty, které průběžně navazujete. Hvězdy praví, že právě spolupráce s novými lidmi posílí vaše profesní postavení a pozitivně ovlivní i váš osobní život.

Býk
Další perfektní týden je před vámi, nabuzení Býci! Nečekají vás žádné výkyvy, všechno běží, jak má. Jste plni živočišné smyslnosti a vaše romantické touhy se mohou změnit ve skutečnost. Ani v profesní oblasti se vám štěstí nevyhýbá, zejména zvýšená výmluvnost vám přinese úspěch.

Blíženci
Koncem týdne se do vašeho znamení stěhuje Slunce a prozáří každý okamžik vašich dnů. Stanete se ještě milejšími a společenštějšími, což vám přinese řadu nových kontaktů. Ty velice úspěšně využijete ať už v profesním nebo soukromém životě. Na co sáhnete se daří!

Rak

Opět přichází dobré hvězdy. Nalévají do vás tolik energie, kolik se jen vejde. Co se mentálních schopností týká, nemusíte mít žádný strach. Zvládnete i ten nejsložitější úkol, do kterého se vám vůbec nebude chtít. Jste rozvážní a dokážete rozvíjet dlouhodobé plány.



Lev
V tomto týdnu může trochu zeslábnout vaše sebevědomí a také nadšení do různých společenských nebo sportovních akcí. Přesto nic se nejí tak horké, jak se uvaří. Po krátké meditaci a ponoření se do vlastní duše se vaše aktivní Já zase vyloupne a bude z vás zase Lev!

Panna

Slunce vám přináší velkou vitalitu a zvýšenou touhu po poznání! Ať už si budete chtít jen rozšiřovat obzory, nebo se pustit dokonce do studia, nic vám nestojí v cestě. Vaše intelektuální schopnosti jsou na vrcholu a projeví se to také v úspěšném zvládání profesních úkolů.

Váhy
Nastává týden jako stvořený pro služební cesty nebo delší pobyt v zahraničí. Nechystáte-li se na cesty, rozhodně se nevyhýbejte rozšíření vzdělání. Jazykové kurzy, rekvalifikace nebo jiné druhy prohlubování vašich znalostí, vám přinesou uspokojení i úspěch.

Štír

Hvězdy vám přináší týden finančního klidu. Pod jejich ochranou si můžete dovolit užívat a vychutnávat různé požitky, po kterých toužíte, ale jindy si je zakazujete. Nastává příznivý čas pro umělecké zážitky, dárečky nebo třeba investice do esoteriky.



Střelec

Jste rozjetí, že vás nikdo nezastaví. Působíte jako nevyčerpatelný zdroj energie! To může ale znamenat také problém, protože máte tendenci nabrat si na sebe mnoho úkolů. A ruku na srdce, nemůžete být na deseti místech najednou. Naučte se občas říkat NE!

Kozoroh
Přichází k vám porce intelektu věnovaná hvězdami. Nastává týden, ve kterém byste se měli věnovat jednáním, řešením problémů, a zvláště obtížných úkolů nebo prezentacím. Hvězdy vám opravdu přejí a vše půjde jako po másle. Nebojte se přijmout výzvy!

Vodnář

Nebeští vládci posílají do vašeho znamení Slunce se svou hřejivostí a přívětivým světlem. Prozáří vaše dny a dodá energii a chuť do koníčků. Volnočasové aktivity vás tento týden posunou k novým zážitkům. Hvězdy také radí, že byste si měli nechat hýčkat své tělo.

Ryby
Tento týden vám přinese více pracovních a obchodních příležitostí a nabídek. Bude jich možná a příliš, takže věnujte dostatek času na vybírání těch nejlepších, ať nepřeberete. Soustřeďte se více na získávání informací, papírování a rozvažování dalších postupů.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.