Home - Články - S kartou Svět dosáhnete cíle

S kartou Svět dosáhnete cíle

vloženo 2. 8. 2017
čas čtení: 3 minuty

S kartou Svět dosáhnete cíle

Karta Svět mluví o cíli našeho snažení. Všechno proběhlo, jak mělo a úspěch je na dosah ruky. Je rovněž potřeba si uvědomit, že jedna etapa končí a vy se musíte připravit na novou fázi života. Svět může být cílem i výchozím bodem!

sdílet článek na facebooku

Správný postoj

V zaměstnání se vám podařilo prosadit se. Pokud jste řešili důležitý úkol, určitě jste ho zvládli na jedničku. Studenty čeká maturitní vysvědčení nebo promoce. Přijde zasloužená odměna a oslava. Nyní jste na úplném vrcholu, který však může znamenat konec. Význam konce velmi podpoří, když si vytáhnete i kartu Smrt. Půjde však o dobrý konec, který vám nakonec nebude vadit a dostanete chuť začít jinde znovu. Možná vás osloví s lepší pracovní nabídkou nebo vás vezmou na vysokou školu.

Jestli práci teprve hledáte, věřte, že vyberete tu správnou. Najdete své životní uplatnění nebo se mu alespoň přiblížíte. Nejspíše se bude jednat o profesi, kde se hodně cestuje. Existuje také možnost, že odejdete pracovat do zahraničí.



Důležitý svazek


Ve výkladech zaměřených na vztah znamená Svět zásadní nebo dokonce životní svazek. To se dá očekávat zejména, když se objeví karty Císař a Císařovna. Právě onen věnec vyobrazený na kartě znázorňuje touhu ženy po partnerském vztahu. Tančící žena zas znamená vášeň a touhu související s volbou protějšku. Se vší pravděpodobností půjde o dobrou volbu. Potřeba dávat si pozor nastává, když se ve výkladu objeví také karta Ďábel. To potom hrozí přílišné propadnutí sexualitě nebezpečného člověka.

Člověk, kterého potkáte se rovněž může stát spřízněnou duší. Symbol ženy na kartě se dá díky šálce interpretovat také jako múza. Očekávejte proto setkání s někým velmi inspirativním, kdo vás posune kupředu.

S kartou Svět se může zdát, že vám svět leží u nohou. Přesto nikdy nezapomínejte, že za vše nesete zodpovědnost.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.