Home - Články - Přechod znamení: BÝK

Přechod znamení: BÝK

vloženo 20. 4. 2017
čas čtení: 4 minuty

Přechod znamení: BÝK

Dnes nastává vláda Býků! Býci mají vytříbené způsoby, smysl pro detail a na svět hledí čistě realisticky. Jejich trpělivost jim mohou ostatní jen tiše závidět! Jsou také velmi důslední a do ničeho se nevrhají po hlavě. Ze všeho nejvíce zbožňují svůj klid… takže raději nerušte!

sdílet článek na facebooku

Realista v životě i ve vztahu, to je Býk. Po svém boku touží mít člověka s jasnými cíli. Ve vztahu si rozumí s požitkářskou Pannou. Zajímavý vztah jej čeká také s Kozorohem, jenž má smysl pro disciplínu a společně si náramně porozumí v otázkách financí a společenského života.

Nesmí být nuda


S Býkem si užijete láskyplného líbání, které nebere konce. Někdy s polibky otálí, ale postupem času ho ovládne touha a protějšku zcela propadne. Pokud necítí lásku, líbání není slast, ale mučení.

V posteli mají Býci rádi vzrušení a nové polohy. Touží po oddaném a kreativním partnerovi, který nebude jen tak ležet jako placka. Býci potřebují v ložnici energii, chtíč a experimentování. Jen tak budou opravdu spokojeni.



Požitkáři na plný úvazek

Býci vynikají v činnostech, kde je třeba vytrvalosti. Dokáží si zachovat chladnou hlavu i v těch nejsložitějších situacích. Blízká jsou jim povolání spjata s penězi, krásou a designem. Nenajdete tak lepšího architekta, manažera, účetního, kadeřníka anebo archeologa. Sami ale neprahnou po chvále, týmový úspěch je naplňuje mnohem více.

Máte-li vedle sebe smutného Býka, je to snadné! Upečte mu lahodný koláč! Vůně, která se rozprostře po celém domě hned zlepší jeho náladu. Býk je velký požitkář, a tak velmi rád přijme pozvání do luxusní restaurace. Wellness pobyt v penzionu na horách, to je trefa do černého.

Spokojen bude i doma, dopřejete-li mu horkou koupel se sklenkou kvalitního vína. Prahnou po klidu a pohodlí. V žádném případě jim nevyhovují sportovní činnosti.



Jeden život vydá za devět

Dominantní Býk se rád obklopuje něčím výjimečným a má vytříbený vkus. Charakterizuje jej vznešená alstroemérie. Tato rostlinka je ukazatelem něčeho unikátního a vkusného. Býka povzbuzuje a žene za vyššími cíli. Býk je často také spojován se šalvějem, který mu dodává energii.

Ze zvířat mají Býci nejblíže ke kočkám. Jsou stejně tvrdohlaví, vyrovnaní, tak trošku leniví a ve všem nároční. S kočkou také nic nehne, má prostě ráda své pohodlí, a tak spolu mohou klidně relaxovat.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.