Home - Články - Přechod znamení: BERAN

Přechod znamení: BERAN

vloženo 20. 3. 2017
čas čtení: 4 minuty

Přechod znamení: BERAN

Berani mají v krvi temperament, cílevědomost a bojovnost. Žádné jiné znamení nevyniká tak silnou motivací, odhodláním a pevnou vůlí. Beran si jde hrdě za svým cílem a neskolí ho ani sebevětší překážka. Díky tomu jsou i společensky oblíbení, občas však reagují v nesprávnou chvíli a oheň je na střeše.

sdílet článek na facebooku

Ačkoliv jsou Berani odvážný a cílevědomý, často se stydí. Nezájem a nevšímavé pohledy je úplně ničí, protože žít v zapomenutí je horší než zemřít. I to je důvod jejich zarputilosti a bojovnosti! Místo na výsluní si tak nakonec vždy vybojují.

Hrrrr do postele!


Beran k sobě potřebuj dominantní, přátelský a sexuálně chtivý typ. Nesmějí se nudit! Ideální harmonie vznikne s dobrodružnou povahou Střelce. I Lev nabízí Beranovi to, co vyhledává a potřebuje ke spokojenému životu – milostné hrátky a různorodou zábavu. Nejen při sexu!

Pokud se s Beranem vydáte na romantickou procházku, nečekejte žádné letmé romantické doteky a něžné polibky. Beran jde rovnou na věc! Líbáním pro něj začíná cesta do postele! Vše tedy je rychlé, plné vzrušení a sexuálního chtíče.



Stejně jako ve všech životních situacích se i do sexu Berani pouští po hlavě. Milostné hrátky přímo milují, používají erotické pomůcky, ale mají stále na spěch. Neumí si své prožitky zpomalit, i když po tom velmi touží. Hodila by se delší předehra, mazlení a povídání. Je to však pro jejich povahu složité pochopit.

Dopřejte Beranům dostatek adrenalinu

Aktivní, odvážný a energický Beran potřebuje práci, ve které se cítí nezávislý. Je otevřený novým nápadům a touží ukojit své ambice. Zároveň zbožňuje adrenalin, proto se uplatní jako voják, pilot, kaskadér či hasič.



Odvaha se zrcadlí i v jejich domácím mazlíčkovi. Ideálním parťákem je labrador. Stejně jako on miluje společnost a má vůdčí sklony. Aktivní Beran si s labradorem skvěle sedne. Oba nesnáší nudu, dlouho nevydrží na jednom místě a neustále si mapují okolí.

Chcete-li Berana potěšit květinou, zvolte Frézii nebo zimolez. Frézie oslní typickou silnou vůní, která Berana osvobozuje a silně motivuje, zimolez je zase symbolem odolnosti a vytrvalosti. Pokud místo květiny dáváte přednost zážitku, vezměte Berana do lanového parku, na paintball nebo ho nechte projet se v terénu na čtyřkolce.

Určitě se nudit nebude a vy si získáte jeho srdce!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.