Home - Články - Horoskop lásky 20. - 26.3.

Horoskop lásky 20. - 26.3.

vloženo 19. 3. 2017
čas čtení: 2 minuty

Horoskop lásky 20. - 26.3.

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co na vás Amor připravil! Tak třeba Berani se mají opravdu na co těšit! Bude z toho láska na celý život? Zjistěte více! Horoskop pro vás sestavila profesionální astroložka Laura.

sdílet článek na facebooku

Beran
Jiskry kolem vás létají na všechny strany a byl by div, aby nezažehly plamen lásky, ohniví Berani! Váš vyvolený protějšek se může objevit během živějších jednání nebo na cestách.

Býk

Chystáte-li se seznámit s někým novým, zpozorněte v první polovině týdne, vzrušující Býci. Zejména osoby nějak spojené se zahraničím nebo cizinci vás příjemně překvapí.

Blíženci

Chtěli byste zažít změnu ve vašem stereotypním milostném životě? Hvězdy přejí novotám a překvapením zejména na konci týdne. Přejeme odvahu do změn!

Rak

Už jste si všimli, že poslední dobou se vám lépe daří v přátelských než milostných kontaktech, milí Raci. Ani v první polovině tohoto týdne se s partnerem nepouštějte do diskuzí!



Lev
Pokud jste ještě nepožádali svou drahou polovičku o ruku, je ten nejvhodnější čas, vášniví Lvi. A pokud ještě žádnou nemáte, tento týden budete mít opravdu z čeho vybírat!

Panna
Vaše nejlepší erotické období v roce pokračuje a vy záříte nejen pozitivní energií, smyslností a intenzivní touhou, ale doslova zvýšenou pudovostí. Užívejte si naplno!

Váhy
Zachovejte klid a staňte se diplomaty, milé Váhy. Možná si teď s partnerem nerozumíte jako v jiných obdobích, ale to zase přejde. Šťastné časy už nejsou daleko, tak trochu trpělivosti!

Štír
Jste rození milovníci a ani v tomto týdnu se svého poslání nemusíte vzdávat, vášniví Štíři! Nezadaní, kteří se zatím nechtějí vázat, mají skvělé možnosti k dobrodružství!



Střelec
Hned zpočátku týdne máte výbornou příležitost k seznámení. Pokud jste nezadaní, neodmítejte nabídky žádného Lva, máte ho ve hvězdách. Ale zadaní pozor, neflirtujte!

Kozoroh
Konec týdne přeje splnění tajných fantazií, rozvášnění Kozorozi! Nestává se vám to často, a tak této konstelace využijte. Jste-li v manželském svazku, váš vztah to jen prohloubí.

Vodnář
Díky své atraktivitě prožíváte velice krásné období, ať už lásku máte, nebo na ni teprve čekáte. Milostné třesky kolem vás prskají jako ohňostroj, jen si jich všimnout.

Ryby
Vaše srdce plné dobroty by se nejraději rozdalo a koncem týdne je k tomu opravdu dobrá příležitost, dobrosrdečné Ryby. Překvapte svou drahou polovičku nečekaným nápadem!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.