Home - Články - Páteční zatmění: věští katastrofy nebo štěstí?

Páteční zatmění: věští katastrofy nebo štěstí?

vloženo 7. 2. 2017
čas čtení: 3 minuty

Páteční zatmění: věští katastrofy nebo štěstí?

V době úplňku zakryje stín planety Země naši Lunu. Vlastníma očima tak spatříme 10. února v noci z pátku na sobotu polostínové zatmění Měsíce na celém území ČR. Zjistěte, jaké následky má tento neobvyklý úkaz na naši psychiku!

sdílet článek na facebooku

Slunce, Země a Měsíc se o víkendu ocitnou v jedné přímce. A zemský stín při tom zakryje horní okraj Měsíce v časech mezi 23.34 a 03.53 hodin. Nejlépe ho uvidíte v jeho maximu po dobu 40 minut kolem druhé hodiny ranní. Měsíc bude při zatmění 47° vysoko nad obzorem v souhvězdí Lva. Dívejte se západně od velmi zářivé hvězdy Regulus a spatříte, jak se temný kouř snáší na měsíční povrch.

Stínové proroctví

Ve Středověku lidé věřili, že zatmění přinášejí samé pohromy, utrpení a smrt. Dnes již však víme, že po mnohých změnách, kterými náš svět prošel z hmotného i duševního hlediska, se máme naopak na co těšit. Období zatmění zůstává energeticky náročným obdobím, ale přináší nám šanci pro velkou mentální očistu. Využijte této vesmírné události pro významný začátek ve svém životě!



Pro start nové životní etapy je ideální každý úplněk. Páteční kosmické spojení Slunce, Země a Měsíce v jedné přímce však vašemu velkému kroku dodává znásobenou dávku energie. Pusťte se do čehokoli, po čem opravdu toužíte, ale dodnes jste se báli utrhnout ze řetězu! Dalšího a tentokrát úplného zatmění Měsíce se totiž dočkáme až 28. července roku 2018!

Jaké planety spojují jednotlivá znamení zvěrokruhu? Myslíte, že k vám patří vášnivý Mars, tvůrčí Uran, spravedlivý Saturn anebo ohnivé Slunce? Podívejte se, jak to s vámi vypadá ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.