Home - Články - Týdenní horoskop 6.-12.2.2017

Týdenní horoskop 6.-12.2.2017

vloženo 4. 2. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 6.-12.2.2017

Po krátkém víkendovém odpočinku přichází opět návrat do reality! Pro koho přichystaly hvězdy týden plný radosti a kdo se naopak bude muset prát se svým osudem! Zjistěte více v našem týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Je na čase, abyste si začali plnit svoje sny! Ze začátku to bude hodně těžké, ale pokud opravdu chcete, zvládnete vše. Okamžitě tak pocítíte mnohem větší spokojenost se sebou samotným. V práci se přestaňte mračit na kolegy. S úsměvem dokážete věci snáze dotahovat do konce. To vám zaručí nečekaný úspěch.

Býk
Láska vám trochu naruší pracovní plány a postaví vás před nejedno složité rozhodnutí. Budete muset obtížně volit, čemu dát přesně přednost. Zda se vrhnout po hlavě po kariérním růstu, nebo dáte přednost lásce. Láska s prací se kloubí jenom těžko. Hvězdy vám však dopřejí dostatek kreativity, a tak dokážete ze všeho nakonec brilantně vybruslit.

Blíženci

Nesnažte se být těmi, kdo neustále všechno druhým jenom zakazují. Pokud v několika věcech ustoupíte, hned se vám všem bude mnohem lépe dýchat. Navíc pro vás má tento týden několik velmi zajímavých překvapení, které vás přesvědčí o tom, že i zázraky se občas opravdu dějí. Máte se na co těšit.

Rak
Dostane se k vám milá informace. Okamžitě vám prozáří vaše trochu potemnělé dny a vy si hned budete mnohem jistější tím, co od dalších dní očekáváte. Nebojte se o svých snech mluvit více otevřeně s vašimi blízkými. Pochopí vás a není vyloučeno, že vám sami dají několik potřebných tipů pro váš rozlet.



Lev

V těchto dnech máte zaděláno na úspěch. Dařit se vám bude jak v lásce, tak v práci. Nebude to dlouho trvat a dostaví se i značné ocenění vašeho umění. Pro někoho to budou peníze, pro jiného uznání od významné persony.

Panna
Pokud uvažujete o novém bydlení, pospěšte si! Jsou věci, které už dále nepočkají, a které vám dovedou velmi dobře zvednout náladu. Nebojte se a běžte do toho! Ono se stále rozčilovat a nic nedělat pro změny nikam nevede. Náhoda vám může přihrát do cesty i velmi dobrého a nezištného rádce. Mějte oči otevřené.

Váhy
V práci dokážete tento týden i nemožné. Únava bude opravdu silná, ale vy vše – někdy s menšími problémy - zvládnete. Sami totiž moc dobře víte, čeho byste chtěli dosáhnout a co je pro to třeba udělat. Nestraňte se ale ani vašim blízkým, větší odpočinek vám udělá velmi dobře a pomůže vám se zase trochu stmelit.

Štír
I když byste si rádi vyhodili z kopýtka, neměli byste to přehánět. Některé věci, na kterých vám záleží, se vám nyní poněkud vzdalují. Šéf si může v práci dupnout a chtít po vás nadstandardní výkony. Ani doma tentokrát nenaleznete moc klidu. Vaše drahá polovička vás také pořádně zapřáhne, takže raději nic nepodceňte a myslete na vše.



Střelec
Nějaké dobré rady se vám dobře neposlouchají. Není to však nedostatkem úcty k mluvčím, spíše tím, že byste měli některé věci ve vlastní hlavě raději rychle přehodnotit. S přístupem, že to nějak dopadne, není ani trochu dobrý. Nebojte se tedy zbavit zažitých návyků a více improvizovat a hned se vám více uleví.

Kozoroh

Vaše nervy budou v těchto dnech ostře zkoušeny laxností vašich kolegů. Zvládnete se přemluvit k tomu, abyste na ně hned nekřičeli. Na vašich očích však nejde nepoznat nedostatek nadšení z pracovních podmínek. Naopak doma si to vynahradíte a poměrně dobře si dovedete odpočinout. Takže se v práci moc nezdržujte a utíkejte domů.

Vodnář
Vycházka do přírody by vám udělala dobře, ale počasí vás zatím drží v teple domácího krbu. Místo výletu se vydejte za zážitky alespoň virtuálně a pusťte si film z nějakého pěkného prostředí. Můžete hodně získat a navíc se při tom ani příliš neunavíte. V práci na vás nikdo tento týden nemá zvláštní požadavky.

Ryby

Vaše křídla budou připravena k rozletu. Je třeba jenom dobře zvolit směr, abyste se potom nemuseli držet za hlavu. Na zbytečné chyby si dávejte obzvláště dobrý pozor, protože by se hned našlo několik ochotných jedinců, kteří by neváhali vám všechny vaše přešlapy otlouci takřka o hlavu, což nikoho nepotěší.

Mayové byli jednou z nejvyspělejších starověkých kultur. Přestože tato civilizace dávno zanikla, její odkaz k nám promlouvá do dnešních dnů a upozorňuje na starodávné moudrosti celý svět. Více v článku: Konec světa: 5 let poté

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.