Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN

Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN

vloženo 28. 9. 2023
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ŘÍJEN

V neděli nám začne říjen a my začneme žít naplno podzimem. Čím se nejlépe zahřát v sychravém počasí? No přece láskou! Určitě chcete vědět, jestli se vám ve vztahu bude dařit, nebo jestli potkáte novou lásku. Nový měsíční horoskop lásky vám napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
Podzim začne v milostném životě velmi příjemně. Zrozenci Berana mají nakročeno k románkům, které mohou ale nemusí mít vážnější dopad. Chce se vám flirtovat a užívat si všech podob lásky. Do závazků se zpočátku neženete. Ani dlouholeté páry nebudou ochuzené o vzrušení. Navzdory okovům, které vám letité partnerství dává, se díváte kolem sebe a vnímáte atraktivní nápadníky. Bude jim těžké odolat. Místo nevěry se však snažíte o experimentování a oživení stereotypu. Nechcete si komplikovat život.

Býk
Milí Býci, je potřeba ovládnout proměnlivé nálady a nehrát si na nikoho, kým ve skutečnosti nejste. Snaha najít spřízněnou duši naráží v bodě, kdy přestáváte být upřímní ke svému okolí i sami k sobě. Fungovat budou vztahy založené čistě na sexu. Fyzická přitažlivost mezi vámi je ohromná a zažijete spoustu dechberoucích okamžiků. Dlouholeté páry mají problém s komunikací. To se odráží také v intimní sféře. Nejste s něčím spokojeni, ale dělá vám potíž miláčkovi prozradit, co byste potřebovali.

Blíženci
Snažte se ubrat na teatrálnosti a vraťte se nohama na zem. V říjnu propadáte zbytečným obavám a problémy zveličujete. Jako byste ani nechtěli žít v klidném partnerství. Nad některými drobnostmi můžete mávnout rukou, abyste nekazili pohodové vztahové klima. Zkraje měsíce to vypadá, že vám intimní život neschází. Drahá polovička je aktivnější a bude se proti tomu vymezovat. Zkuste se uvolnit aromaterapií, nebo požádejte partnera o masáž. Důležité budou každodenní letmé doteky a projevy sympatií.


Rak
Čerstvé známosti mají zkraje podzimu jepičí život. Po nadšení přichází zjištění, že se ke svému objevu nehodíte. Smutek z neúspěchu však nebude Raky trápit dlouho. Vidíte kolem sebe spoustu příležitostí, a tak nechcete marnit čas. Umíte žít naplno a pokud toužíte po seznámení, nic vám nestojí v cestě. Spoustu času ovšem budete trávit s přáteli. Na intimní radovánky nikoho nepotřebujete, protože si vystačíte sami. To platí i pro zadané. Máte pocit, že protějšek tak docela nezná vaše potřeby.

Lev
První říjnová dekáda přináší obdiv opačného pohlaví. Kolem Panen je živo a jejich obdivovatelé by jim snesli modré z nebe. Můžete flirtovat, vášnivě se milovat nebo budovat perspektivní vztah. Na vrcholu se ocitnete 8. října. Poté přízeň Venuše opadá a vy zjišťujete, že to, co vás omámilo, je jen laciným pozlátkem. Důležité je nepropadat proměnlivým náladám. Ty by mohli zničit dokonce i dlouholetý vztah. Snažte se uvolnit sportem nebo zkuste meditovat. Sex je také cestou ke zlepšení nálady.

Panna
Trápíte se kvůli hloupostem a zbytečně kazíte atmosféru v jinak pohodovém vztahu. Chvíli potrvá, než si to uvědomíte a změníte přístup. Podle hvězd budete mít štěstí, protože drahá polovička je trpělivá a nebude vám nic vyčítat. Podzimní romantika vás oba láká do přírody a dokonce máte potřebu vyzkoušet něco netradičního v sexu. Babí léto vám nestaví žádné hranice! Ani nezadané Váhy si nebudou moci stěžovat. Příležitostí k seznámení se naskytne hned několik. Za každou cenu zůstaňte optimističtí.

Váhy
Stojíte před fantastickým měsícem, kdy máte energie a dobré nálady na rozdávání. Láska vám dodává úsměv na tvář a vy máte pocit, že je vše takové, jaké má být. Nikdo nestojí v cestě vašim plánům. Hvězdy radí udělat další krok ve vztahu. Pokud toužíte po miminku, teď je ideální doba přejít od představ k realizaci. Svobodní Střelci mají možnost potkat človíčka, se kterým jim bude fantasticky. Báječně se doplňujete ve všech ohledech, sex bude jedním z nich. Na první milování nevydržíte dlouho čekat.


Štír
Zrozenci Střelce ukazují v říjnu svůj temperament. V dlouholetých vztazích se snažte ovládnout emoce, protože komunikace bude kvůli nim vyhrocená. Přitom jste srdeční a jde vám hlavně o to, aby vaší lásce nic nescházelo. Mohl by pomoci i nějaký prostředník, se kterým byste celou záležitost probrali. Svobodní si vychutnávají rostoucí pozornost opačného pohlaví. Pokud se vydáte za zábavou, hned se s vámi dá někdo do řeči. Na své nápadníky jste nároční a rozhodně nepadnete do náruče tomu prvnímu.

Střelec
Říjen je plný vášnivých okamžiků. Navzdory klesajícím teplotám na teploměru vám v žilách vře krev. Dokonce i čerstvě zadaní Štíři se potýkají s myšlenkami na nevěru. Kolem vás se totiž točí velmi atraktivní protějšek, jemuž je snadné podlehnout. Hledání upřímné lásky ale výsledek nepřinese. Nepotkáváte totiž žádné kompatibilní jedince. Váš stávající společník je plný temperamentu, nic víc od něj ale nemůžete očekávat. Užijete si bouřlivé milování a za pár dní půjdete každý svou vlastní cestou.

Kozoroh
Milí Kozorozi, podzimní dny přináší více času k přemýšlení o milostném životě. Nejste úplně spokojeni a dost možná novou známost ukončíte. Nechcete dělat žádné kompromisy, proto se raději porozhlédnete po vhodnějším amantovi. Na druhou stranu se do nového vztahu nehrnete. Venuše má s vámi ale jiné plány, a tak vám do cesty pošle skutečně výjimečnou osobnost. Jak budou vypadat letitá soužití? V nich vládne stereotyp. Přehazujete odpovědnost na partnera, přitom jste sami dost pohodlní něco měnit.

Vodnář
V říjnu jste dost přetížení, proto jsou nálady proměnlivé. Do 11. října ještě s miláčkem cukrujete a máte pocit, že tvoříte dokonalý pár. To je doba vhodná pro společnou dovolenou i řešení důležitých otázek společného soužití. Poté se situace komplikuje. Stačí maličkost, abyste reagovali výbušně. Nejvíce vás mrzí, když musíte měnit původní plány. Na něco se moc těšíte, ale budete si muset počkat. Věřte, že drahá polovička za nic nemůže. Rozhodně jí nic nevyčítejte, jinak si zkazíte zbytek měsíce.

Ryby
Konečně se dočkáte programu, který bude vyhovovat vaší něžné duši. Hvězdy se na vás usmívají a nabízejí tolik romantiky, kolik dokážete pobrat. V intimním životě jste aktivnější. Potřebujete cítit partnerovo teplo a vyhledáváte jeho doteky, jak nejčastěji to jenom jde. Dobíjíte tím své baterky i dobrou náladu. Co takhle vyrazit společně na wellness nebo si alespoň jednu noc užít bez hlídání dětí. Nezadaní se do nového vztahu nehrnou. Hodně času trávíte s kamarády a to vám k zábavě bohatě postačí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.