Home - Články - Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2021

Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2021

vloženo 30. 12. 2020
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na LEDEN 2021

Síla lásky je mocná! Podlehnete jí v roce 2021? Máme pro vás detailní LEDNOVÉ odpovědi na to, co vás zajímá! Jak na tom bude váš stávající vztah? Vydržíte spolu, nebo ne? Najdete někoho? Zjistěte to teď hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Beránci, na začátku nového roku dostáváte křídla. Začínáte si znovu důvěřovat a s opačným pohlavím se, obrazně i skutečně řečeno, nemazlíte. Flirtování vás nesmírně baví, proto si ho dopřáváte plnými doušky. Bohužel prvotní sympatie z vás rychle vyprchají. Na svém objevu najednou vidíte samé mouchy a nemáte daleko k ostré kritice. Pozor, abyste si to u dotyčného člověka nepošlapali. Zachovejte si čistý štít a nevytvářejte si zbytečné nepřátele. Ve vztahu se pokuste být více ohleduplní.

Býk
Start roku 2021 je poznamenaný nedůvěrou v sebe sama. Mnoho Býků má v hledáčku protějšek, na který musí neustále myslet. Bohužel nenacházíte odvahu, abyste ho oslovili. Je lepší zkusit to a neuspět, než si vyčítat, že jste promarnili šanci! Hvězdy hovoří ve váš prospěch. Od 6. ledna nastává čas rozmachu. Díky Marsu jsou šance na lásku vskutku vysoké. Ani existující vztahy nečeká nudný leden. Více si všímejte svého miláčka. Rozmazlujte ho a hlídejte, abyste nedali prostor případné konkurenci.

Blíženci
Jako byste si nový rok hodlali náležitě užít, začínáte rovnou ve velkém stylu. Nezadaní Blíženci si vychutnávají volnost, která jim nedává žádné bariéry. Flirtujete, odpovídáte na inzeráty v seznamce, každý den žijete naplno. I když byste měli možnost navázat vážnou známost, teď hledáte jenom povyražení. Neohrnujete nos ani nad románkem na jednu noc. Zkrátka doháníte, co se dá. Také ve vztahu vystrkujete růžky. Chuť vyhodit si z kopýtka ale ukazuje vysoké riziko. Nevěra by se rychle provalila.


Rak
Přecitlivělost Raků nepomáhá vytvořit harmonickou domácí atmosféru. Protějšek už nechce poslouchat vaše nářky, ztrácí také chuť na jakoukoliv změnu. Pokud se vám skutečně něco nelíbí, promluvte si o tom jako dospělí lidé. Maličkosti raději hoďte za hlavu. Hlavně buďte trpěliví, jedině tak zachráníte vztah. V intimním životě musíte převzít iniciativu, drahá polovička už se, dle jejího názoru, nadřela dost. Singles nemohou narazit na nikoho, kdo by jim učaroval. Na každém vidíte nějakou chybičku.

Lev
Milí Lvíčci, start roku si užíváte přesně podle plánu a lebedíte si. Pokud by platilo rčení, jak na nový rok, tak po celý rok, nezlobili byste se. Bohužel záhy Venuše otáčí kabát a ze vzrušujících zážitků se stává nuda. Dokonce i čerstvé vztahy rychle vyšumí a přemýšlíte, jestli je držet při životě. Jste lační po zábavě, ale její nabídka je téměř nulová. Při hledání ideálního společníka nezbývá, než snížit nároky. Takto nastavenou laťku zdolá málokdo. Láska by teď měla hřát hlavně na srdci.

Panna
Prosinec vám moc příležitostí k milostnému dovádění neposkytl, ale během ledna si Venuše spraví reputaci. Najednou máte chuť dobývat svět, do čehož řadíte i klín opačného pohlaví. Žádný atraktivní protějšek si před vámi nemůže být jistý. Baví vás svádět a umíte být opravdu rafinovaní. Bujná představivost pomáhá i dlouholetým párům. Díky ní vnesete do ložnice ztracenou vášeň. Intimnosti s miláčkem vás zase baví. Přitom stačilo trochu si zaflirtovat někde stranou jeho zraku a sebedůvěra je zpátky.


Váhy
Začátek ledna nevěstí žádné komplikace, a měli byste si ho proto vychutnat ve velkém stylu. Pohádkovou romantiku umocníte třeba na horách nebo při procházkách zimní přírodou. Hlavně ve vztahu se snažte vyřešit všechny důležité otázky, protože okolo 6. se konstelace mění. Protějšek si najednou staví hlavu a nechce s vámi souhlasit z pouhého principu. Singles zase přestávají potkávat ty správné typy protějšků. Pokud pomýšlíte na tělesné blaho, ve většině dní nezbývá, než vzít zábavu do svých rukou.

Štír
Zadané Štíry vybízí leden k maximální trpělivosti. S miláčkem ji totiž ztrácíte a nebaví vás pořád ustupovat a doprošovat se o každou drobnost. Singles se od 6. ledna těší z přízně opačného pohlaví. Ve vzduchu dokonce visí romantické vyznání, které proběhne ve velkolepém stylu! Bohužel již existující páry musí stále vyčkávat. Zklidnění přijde až na konci měsíce, kdy protějšek uzná svou chybu a nepříjemné napětí ze vztahu vyšumí. Alespoň si užijete pořádné usmíření. Menší pauza erotice prospěje.

Střelec
Události nového roku ovlivňuje Venuše s Neptunem, což může mít negativní dopad na váš úsudek. Žijete iluzí a nechcete pochopit naprosto jasné důkazy. Čerstvě zaláskovaným se pokusí otevřít oči přátelé, ale máte svou hlavu. Okolo 14. ledna pochopíte, kde je skrytá pravda. Pokud hledáte lásku, díky přátelům můžete vyrazit na velmi slibné rande. Ani manželství a dlouholeté páry nečeká smolný čas. Romantické naladění z počátku ledna pomůže přeprat stereotyp. Taková změna programu nikdy neuškodí.


Kozoroh
Zní to možná neuvěřitelně, ale v lednu se nejspíš zamilujete do zářivého úsměvu nebo zvonivého smíchu. Láká vás k sobě nesmírně pozitivní člověk, z něhož vyzařuje osobité kouzlo. Nebojte se, že by sympatie byly jednostranné, Afrodité slibuje hlavně kolem 21. ledna důkaz toho, že dotyčnému nejste lhostejní. Ve vztahu se snažte zbavit studu. Nosíte v hlavě myšlenku, jak oživit postelové hrátky, ale stydíte se je partnerovi prozradit. V poslední dekádě máte ideální možnost. Budete otevřenější.

Vodnář
Nový rok otevře Vodnářům oči. Hlavně čerstvě zadaní uvidí svého partnera v úplně jiném světle. Přestáváte si nalhávat, že se změní nebo si zvyknete. Zůstávat v nefunkčním vztahu nechcete, proto se perete s myšlenkou na rozchod. Pokud už procházíte odlukou, v závěru měsíce se rozhodnete definitivně zůstat sami. Vidíte budoucnost jako naději na nový začátek. Máte odhodlání už se nikomu přehnaně nepřizpůsobovat. Místo intimností vás teď láká spíš spánek, ale tělesné teplo by vaší psychice prospělo.

Ryby
Svůj život svěříte do rukou vyšších sfér a těšíte se, co si pro vás nový rok nachystal. Pozitivní přístup přinese změnu k lepšímu. Nové známosti sice nedopadnou, ale ve vzduchu visí jiná. Dotyčného člověka poznáte díky svému dobrému kamarádovi. Teprve v polovině ledna mezi vámi však přeletí jiskra. Ani v manželství atmosféra nevázne. Venuše je v příznivém sextilu, což otevírá bránu za tělesným i duševním blahem. Nestydíte se dát najevo, co vám v ložnici schází. Sami přebíráte aktivnější roli.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.