Home - Články - Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2023

Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2023

vloženo 26. 4. 2023
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2023

Měsíc lásky se blíží a mnohým z vás nabídne příjemná milostná dobrodružství. Zejména Býci se mohou těšit na velkou lásku - a to jak zadaní, tak i nezadaní. Přečtěte si hned i o svém znamení zvěrokruhu a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Na začátku května si ještě užíváte dozvuky Venušiny přízně a flirtujete, co vám síly stačí. Vyhříváte se v pozornosti opačného pohlaví a je vám moc dobře. Ale ještě v první dekádě se začnou vaše nálady proměňovat. Jste méně spokojení také s dlouholetým vztahem, kde se projevuje nezdravá kritika. Odpočiňte si od seznamování, protože pro vás vesmír stejně nechystá vhodného partnera. Pokud se těšíte na erotické zážitky podle vašeho gusta, budete se muset více zapojit. Vaše nároky jsou moc vysoko.

Býk
Temperamentní povaha Býků je na vzestupu. Jste neuvěřitelně aktivní a ve společnosti vás není možné přehlédnout. Májové klima je jako stvořené pro seznamování a upoutat něčí pozornost je pro vás hračka. Na druhou stranu je nutné zvolnit tempo a přizpůsobit se svému objevu. Jen málokterý protějšek s vámi udrží dech. Dlouholeté páry mají možnost zažít něco vzrušujícího. Převezměte pomyslné otěže a ukažte miláčkovi, že po něm i po tolika společných letech stále toužíte. Vyženete nudu z ložnice.

Blíženci
Nadcházející týdny mohou pomoci Blížencům k milostnému vztahu podle jejich představ. S aktuálním stavem nejste spokojení a nedostává se vám odpovědí, na které čekáte. Čím více se pídíte po výsledku, tím spíš vám ho Venuše nechce dát. Ještě než se květen definitivně rozloučí s nadvládou, budete mít jasno. Některé páry chytí druhý dech, jiné se rozhodnout jít každý svou cestou. Od 20. z vesmíru proudí pozitivní energie. Díky ní se začnete zase smát ně svět a žít naplno. Máte rádi sebe i své tělo.


Rak
Konečně se dočkáte milostného života podle vašich představ. Romantické srdce Raků bude mít po většinu května ideální podmínky pro randění i utužování dlouholetých vztahů. V manželství neřešíte zbytečnosti, ale zaobíráte se citovým životem. Rozmazlujete miláčka a stejného zacházení se dostává i vám samotným. Velká láska pro nezadané je na obzoru od 16. května! A jak to bude vypadat s erotikou? V ní budete skutečnými gurmány. Nemáte tendenci nikam spěchat a na sex máte chuť od rána do večera.

Lev
Milí Lvi, nadcházející týdny přináší napěťovou konstelaci, která by vás mohla stát známost. Snažte v sobě ohnivou osobnost krotit a přemýšlejte, co vaše chování přináší. Na druhou stranu je vhodná doba přiznat si, jaká partnerství držet nad vodou a nad kterými neplakat. Do 20. května jste plní optimismu a baví vás poznávat nové tváře. Nestavíte si žádné limity. Pokud vás někdo přitahuje, klidně si užijete jednorázový románek. Potřebujete být ovšem tím, kdo rozhoduje o dalším vývoji situace.

Panna
V milostném životě se rozhodujete podle intuice. Emoce mají jasně navrch a chcete s nimi být v souladu. Čerstvé známosti se nemusí dočkat dalšího měsíce, protože potkáte člověka, který vám přijde mnohem zajímavější. Jisté riziko nevěry se ukazuje také u dlouholetých dvojic. Setkáte se totiž s někým, kdo vás obletuje a zahrnuje lichotkami. Pozvání na skleničku vás vzrušuje už při pouhé myšlence. Riziko vám za to stojí a jste připraveni čelit i případnému rozchodu. Teď se spoléháte do rukou osudu.


Váhy
I když se hodně snažíte, některé záležitosti nedokážete ovlivnit. V milostném životě se nechte kolébat na vlnách vesmírné bárky a věřte, že všechno dobře dopadne. Nezadaným Vahám někdo zamotá hlavu a svým objevem budete velmi nadšení. Když by záleželo na vás, s prvním milováním nebudete dlouho otálet. Venuše varuje, abyste si nestavěli vzdušné zámky. Svým očekáváním a přílišným nátlakem můžete protistranu odradit. V manželství se naopak vášni nebraňte. Tam je pro oba nezbytným hnacím motorem.

Štír
Vyhlížíte příjemný měsíc, který může být plný vzrušujících zážitků. Jedinou kaňku představují proměnlivé emoce, kvůli nimž byste si mohli slibně rozehranou partii pokazit. Platonicky zamilovaní vyjdou ze svého úkrytu. Máte větší odvahu i sebevědomí, proto se rozhodnete zkusit štěstí a svého idola oslovíte. Od 20. května se vyvarujte žárlivosti. Pokud ve vás hlodá, zapracujte na svém sebevědomí a rozhodně ji nepouštějte ke slovu. Určitě se kvůli ní nechcete zbavit pozornosti tak zajímavé osoby.

Střelec
Slova jsou silnou zbraní, se kterou byste měli v květnu zacházet velmi opatrně. Vůči opačnému pohlaví jste totiž velmi kritičtí a neberete si žádné servítky. Problém to bude ve vztahu, kde od sebe odháníte dlouholetého partnera. Jestliže nejste s něčím spokojení, snažte se miláčka motivovat ke změně pozitivně. V intimním životě netlačte drahou polovičku do ničeho, co jí není příjemné. Zvládáte otevřeně komunikovat, čímž si můžete ušetřit zbytečné faux pas. Věřte, že časem můžete dosáhnout svého.


Kozoroh
Nezadaní Kozorozi se v květnu drží od seznamování dál. Sice vás obklopuje spousta sympatických tváří, ale vnímáte je jako kamarády. Nechcete se znovu spálit, také se snažíte vyvarovat chyb z minulosti. V existujících vztazích se řídíte hodně rozumem. Do 19. května se s miláčkem v mnoha věcech neshodnete, drahá polovička vás navíc dráždí svými narůstajícími nároky. Připadáte si pod palbou její kritiky a nenecháváte si to líbit. Vášeň se tedy odehrává ne v ložnici, ale během slovních přestřelek.

Vodnář
Se vztahy je to složité. Vodnáři mají rádi svobodu, proto se jim do žádných závazků nechce. Vaše srdce ale tluče pouze pro jediného člověka a láska vás zmáhá čím dál tím víc. Venuše radí, abyste se vážné známosti nebránili. V manželství vládne zvláštní nálada, kdy si i po letech potřebujete vymezit svůj prostor. Drahá polovička se do vás naváží a snaží se s vámi v jisté situaci pohnout. To vede akorát k dalším půtkám dokud nepochopí, že máte vlastní hlavu. Rozhodně se nenecháte nikým omezovat.

Ryby
Na začátku měsíce zjišťujete, jak daleko může být od slov k činům. Zejména v novém vztahu dostanete spoustu slibů, ale k jejich splnění se nikdo nemá. První dekáda vás tak přiměje přemýšlet nad tím, zda trávíte čas s tím správným člověkem. Další vývoj událostí vás ovšem uklidní. Miláček vás začne zahrnovat nejenom svou pozorností, ale také láskyplnými dary. Kolem 23. května je atmosféra prosycena něhou. Jedná se o skvělé období pro randění, romantickou dovolenou i vášnivé hrátky na celou noc.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.