Home - Články - Měsíc je v konjunkci s osudovým Saturnem!

Měsíc je v konjunkci s osudovým Saturnem!

vloženo 15. 7. 2016

Měsíc je v konjunkci s osudovým Saturnem!

Náš Měsíc si to nevšedně hned po dvou dnech štráduje k další konjunkci! Zítra 16.7. v 7 hodin se na obloze postaví z pohledu Země na stejné místo jako planeta Saturn (Měsíc 2,9° severně). Toto vesmírné spojení nám přinese pozitivní i negativní energie a dopady na naše vztahy!

sdílet článek na facebooku

Saturn působí osudově zejména v konjunkci. Kvůli tomu je důležité sledovat Saturnovu dráhu. A určovat takové překážky v životě, které jsou naznačeny planetou, kterou Saturn svým průletem napadá. Saturn v konjunkci s Měsícem je nepříznivý tranzit především pro ženy. V tento den se připravte na oslabení životní síly, škody na pověsti, na možnou ztrátu přátel a starosti a obtíže všeho druhu. Máme však moc nad vlastním životem, proto pozitivní neoblomnou myslí se obrníme proti jakékoli nepřízni a prožijeme krásný den!

Připravte se na rozporuplné pocity

Budete střízliví, vážní, trochu zádumčiví se sklony ke sklíčenosti, náladovosti a vrtkavosti. Konjunkce Měsíce se Saturnem není jednoduchý aspekt a jeho zvládnutí vyžaduje pevnou vůli! Měsíc se cítí utlačovaný a nepochopený, ale přitom v něm budí obdiv řád, který Saturn přináší. Obecně Měsíci vadí citový chlad Saturnu a tomu naopak zase nevyhovuje náladovost a proměnlivost Měsíce. Stejné pocity mohou vesmírné energie zasít i do vašich srdcí.

Kvůli citovému odcizení a chladu se do vztahu vkrádají hlavně touhy po jistotě a materiálním zajištění. Tyto obtížně zvládnutelné energie přitahují, ale zároveň dusí a omezují, pokud není jejich vliv dokonale zpracován a pochopen. Proto zatněte zuby a věřte si!



Do lásky přináší konjunkce důvěru

Váš vztah bude dnes velmi zodpovědný se schopností dobré spolupráce. Nelze v něm hledat přílišnou romantiku a vášnivou sexualitu, ale pocítíte stabilitu a ani jeden z vás nezatouží po nevěře. Vážíte si jeden druhého a můžete si důvěřovat. Přesto se zejména Měsíc občas neubrání myšlenkám na nevěru s někým, kdo je opačným protipólem Saturnu (například Uran apod.). Zůstane to ale pouze u myšlenek.

Dávejte si pozor na neshody v oblasti výchovy dětí i vedení domácnosti a snažte se brát ohledy na druhé. Kvůli dnešní přecitlivělosti můžete mít sklony k žárlivosti a rychlé urážlivosti. Uvědomte si, zda příliš nekladete spekulantské otázky. Pronikáním do soukromí svých přátel a příbuzných je dokážete pořádně potrápit, pokud vám něco nechtějí prozradit. Člověk si pod vlivem Saturna málokdy najde energii pro pochopení problémů jeho protějšku. Proto najděte své optimistické já a dejte mu zítra dostatek prostoru, aby se projevilo!

Nechte si od nás sestavit Horoskop na míru. S jeho pomocí zjistíte, k čemu jste předurčeni, pomůže Vám usnadnit těžká rozhodnutí. Dostanete podrobný návod pro Váš budoucí úspěšný život! Více ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.